doğrumu yaptım? kızlar

1 senedir çıktığım biri vardı evlenmeyi düşünüyorduk maddi durumu iyi herşeyi vardı tek bir lafı yüzünden ondan ayrıldım bana "sen beni param için seviyosun" dedi bende bana öyle diyen biriyle yapamıcamı anladım ve ayrıldım.onu hala seviyorum o ayrı tabi.çalıştığım yerde beni çok seven biri vardı evlenme teklifi etmişti bende o sinirle gittim kabul ettim :bbo: şimdi nişanlıyım doğrumu yaptım onu bilmiyorum :uhm: nişanlım beni seviyo bir dediğim iki olmuyo iyi davranıyo ama işte onu hala unutamöadım ne yapacam bilmiyorum.aslında yapacak tek bişey var herşeyi unutup yola devam etmek ama gelde bunu kalbine anlat işte anlamıyo kiii:1no2:

bence yanlış ya :KK43: sevmediğin biriyle ne kadar mutlu olunur ki?

ayrıca birşey merak ettim ne oldu da sen beni param için seviyosun deme gereksinimi buldu eski erkek arkadaşın ?

benimle param için birliktesin diyen biriyle evlilik olmaz bunda ayrılmakla doğru yapmışssına.s.
ama 2. yaptığın doğru olmamış hırsla kalkmışsın inşallah zararla oturmazsın...benneyaptımki

ayrılma kısmında doğru yapmıssınız..
ancak evlilik bir başkasına hırslanıpta acele ile alınacak kadar basit bir karar değildir..
bir an dan da ibaret değildir.. bir ömür bağlamak demek..
siz bir anlık hırs ile bir ömrü feda etmeye kalkmıssınız bence çok yanlış bir tutum..
bu kararı tekrar gözden geçirmenizi tavsiye ederim..
karşıdaki insan sizi çok seviyor olabilir..
size istediğiniz mutluluğu yaşatabilicek kapasitede olabilir..
ama siz ona bu mutluluğu veremezsiniz çünkü içinizde bir başkasının sevgisi var kendinizden çok karşısınızdakini düşünün..
ve tekrar düşünün derim..

iyi etmişsin...ama;
duygularını bastırıp mantıklı düşünmeye bak...
iyi düşün...
bence mantıklı evlilik çok önemli...
hele bu zamanda..
iyi karar vermek lazım...
hiç bir şey hissetmiyorsan evlenme bence...

sana öle diyen bi adamdan bi hayır gelmez zaten
ama diğer kişiylede kafan bu kadr karışıkken ve inat olsun diye birlikte olup bide nişanlanman yanlış
biraz yanlız kalıp kafanı toparlamam
ondan sonrada seviyosan bişeyler hissediyosan karar vermen lazımdı bence arkadaşım

eski sevgilinden ayrilarak cok iyi bi karar almissin ama nisanlanarak ne kadar i bi karar almissin cvp veremiycem

Herşey baştan yanlış
sorduğuna göre adamın bir şüphesi var demekki, yada kendine güvenmiyo
sen gurur yapıp ayrıldın, hala seviyosun ama adam seni sevmemiş aramadıgına göre
nişanlın durumu biliyomu,sen kendi kendine bişeyler yaptın ama hatalısın, herşeyi tekrar baştan düşün sağlıklı bir karar ver..
:eek:klava::uhm::mymeka::teselli:yerimseniben

şekerim olcak iş mi, adam sana benı param ıcın sevıyorsun dıyor, e ozaman terkedılmesı lazım o adam senı kendıne denk gormuyor demekkı bunu soyleyebılıyor salla gıtsın zaten o denk gormuyor ayrılmakla ıyı etmıssın sen ayrılmasan o bırakırdı cunku denk gormuyor :)
neyse sen sımdı senı seven bırıyle nişanlısın, o nişanlı oldugun kısı senın bu sinirinden öfkenden faydalanıp bılerek sevımlı yuzunu gösterıp evl teklıf etmıs olabılırhem teklıf hıc mı gelmıyr böle ılk gelene eft demıssın neyse 6ay gecmıs artık ewlenmıs mısındır?
eskıyı unut artık da yenısı senden faydalanıy olmasın ben asıl ondan korkarım dıgerı en azından acık sözlu bu fırsatcı mı kı aacaba? baktın mı ewlılık oyuncak mı cıcım ew kurcan bı kaç ıhtımalı degerlendır zaten yanlıs mı yapıyorum demıssın demek kafanda hala oturtamamıssın bellı olmaz nısan suresını uzat dşün ıyıce sekerım sagı solu da dıkkate al. kolaylıklar versın

ayrılmak tamamda inatla yaptığın bi hareket sana zarar verdiği kadar seni seven evlilik için bekleyen kişiyede zarar vermez mi

bencede param için beni seviyorsun diyen birinden ne beklenir ki ama direk diğer evlenme teklifini kabul etmende doğru olmamış bence biraz kendine zmn vermeliydin herşeyi kafanda toparlamalıydın nişanlın seni seviyor olabilir ama sen onu sevmiyorsan işler değişir mantık evliliğine döner seninki onu sevmeyi ve eski sevgilini unutmayı dene yapamıyorsan bence bu iş olmas

bencede param için beni seviyorsun diyen birinden ne beklenir ki ama direk diğer evlenme teklifini kabul etmende doğru olmamış bence biraz kendine zmn vermeliydin herşeyi kafanda toparlamalıydın nişanlın seni seviyor olabilir ama sen onu sevmiyorsan işler değişir mantık evliliğine döner seninki onu sevmeyi ve eski sevgilini unutmayı dene yapamıyorsan bence bu iş olmas

bence çok doğru yapmışın canım bunü yüzüne vurmazsa kesin ilerde vururdu yani o yüzden senin kıymetini bilecek birini seçmen bence çok doğru

bencede cnm doğru olanı yapmışsın ondan ayrılmakla artık o hırsla birşeylerede başlamışsın artık böyle gitsin zmanla unutacaksındır ve nişanlına alışacaksındır sana mutluluklar cnm herşey istediğin gibi olsunn.....

bencede cnm doğru olanı yapmışsın ondan ayrılmakla artık o hırsla birşeylerede başlamışsın artık böyle gitsin zmanla unutacaksındır ve nişanlına alışacaksındır sana mutluluklar cnm herşey istediğin gibi olsunn.....a.s.

bana sorucak olursan canım, tmm unutamamışsın, evet
ama onu unutmak için başkasıyla çıkmak, hatta ilerlemek,doğru değil.
Senin aklın unutamadığında,ama sen şuan nişanlısın, karşındaki ise safça seviyor seni.. Ama içini bilmiyor. Bu bi nebze onu kandırmak demektir, yazık değilmi. Bence bir an önce unut eskisini ki karşındaki o kdr güzel davranırsa sana unutursun :) sana bu kadar değer veren insanla tam tamına için rahat ola ola evlen şükret Allaha.. Dilerim çooooook mutlu olursun :)

ayrılmakta haklısın amaa nişan konusunda aynı şeyi söyliyemicem.. yazık ikinize de.. bu hislerle yapılacak evliliği düşünemiyorum :1no2:

alkışlıyorum seni çok güzel yapmışsın ona ohhhhh. ne demek param için sevion beee. gördümü para içinmi ne için. sakın pişman olma, gururnu ayaklar altına almamışsın bravoooooo a.s.

bende senin gibi yaptim ayrilir ayrilmaz baskasiyla nisanlandim done bilirdi pismanim haberin olsun gerci nisanli olsan bile seni seviyosa arardi iyi dusun

beni param için seviyorsun diyen itibarsız bir erkegi salla gitsin..yol ver unut ..seni haketmeyen birini aklına sürekli getirip de kendi canına sıkıntı verme..öbür arkadaşı da eger gercekten ilgin yoksa yani evlilik için kendini hem hazır hissetmiyorsan hem de onunla teredddütlerin varsa ya yapamazsam diye bunu onunla kırmadan paylaş bi süre yalnız kalmayı dene mutlaka derim ben..bol şans canımm benimm..allah kolaylık versin..

X