• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğru zaman doğru insan

Justalittlebityourheart

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2020
1.912
3.044
83
Merhaba herkese :)
27 yaşındayım, Birazcık umutsuz günler geçiriyorum, hiç umursamadığım şeyleri takar oldum bu sıralar, birazcık da yalnız kalma korkusu bastırdı. Bir de bu zamana kadar uzun süreli doğru dürüst bir ilişkim olmadı. Okuldu, sınavdı, dersti derken hep zamanı var diye düşündüm. Şimdi de düşünüyorum o zaman hiç gelmiyor kızlar. Karşıma birileri çıkıyor ya tam süper gidiyor derken olmuyor ya da hayat görüşüm uyuşmuyor.
Hayat görüşümün aynı olmadığı insanla devam etmek istemiyorum. Ama arkadaşlarım bana tolerans göstermiyorsun diyorlar. Ancak insanların kriterleri olması gerektiğine inanıyorum bana uymayan, aklıma yatmayan biriyle sırf yalnız kalmayım diye beraber olamam ki. Mutsuz birlikteliği yalnızlığa tercih ederim. Ama işte İsmail yk şarkı sözünün vücut bulmuş haliyim ya tam, beni beğeneni ben beğenmem benim beğendiğim de ya beni beğenmiyor ya yürümüyor :KK70: Aslında evlilik vs değil isteğim yol arkadaşımı bulmak istiyorum artık.
Hiç böyle karşıma tam anlamıyla uyuşabileceğim biri çıkmayacak derken, ruh eşimi buldum diyen var mı?
Hikayesi mutlu sonla bitenlerin hikayesi nasıl başladı, eşleriniz ya da sevgilinizle nasıl tanıştınız? Nasıl doğru insan olduğuna emin oldunuz? :)

Hiç böyle karşıma tam anlamıyla uyuşabileceğim biri çıkmayacak derken, ruh eşimi buldum diyen var mı?
Hikayesi mutlu sonla bitenlerin hikayesi nasıl başladı, eşleriniz ya da sevgilinizle nasıl tanıştınız? Nasıl doğru insan olduğuna emin oldunuz? :)
Aklımda ne ciddi bir ilişki ne de evlilik vardı. Instagramdan tanıştık aynı üniversitede okuduğumuz için güvendim. Tanışalı 4 gün olmuşken sevgili olduk :D Hiç sorgulamadım acaba benim için doğru insan mı diye, ikimiz de ilk günden itibaren ruh eşi olduğumuzu ve beraber güzel bir geleceğimizin olacağını biliyorduk. Bence sizin de hiç beklemediğiniz bir anda çıkacak karşınıza. Gayet gençsiniz hiç kötümser olmayın 🥰

27 yaşındayım, Birazcık umutsuz günler geçiriyorum, hiç umursamadığım şeyleri takar oldum bu sıralar, birazcık da yalnız kalma korkusu bastırdı. Bir de bu zamana kadar uzun süreli doğru dürüst bir ilişkim olmadı. Okuldu, sınavdı, dersti derken hep zamanı var diye düşündüm. Şimdi de düşünüyorum o zaman hiç gelmiyor kızlar. Karşıma birileri çıkıyor ya tam süper gidiyor derken olmuyor ya da hayat görüşüm uyuşmuyor.
Hayat görüşümün aynı olmadığı insanla devam etmek istemiyorum. Ama arkadaşlarım bana tolerans göstermiyorsun diyorlar. Ancak insanların kriterleri olması gerektiğine inanıyorum bana uymayan, aklıma yatmayan biriyle sırf yalnız kalmayım diye beraber olamam ki. Mutsuz birlikteliği yalnızlığa tercih ederim. Ama işte İsmail yk şarkı sözünün vücut bulmuş haliyim ya tam, beni beğeneni ben beğenmem benim beğendiğim de ya beni beğenmiyor ya yürümüyor :KK70: Aslında evlilik vs değil isteğim yol arkadaşımı bulmak istiyorum artık.
ayni eve girmediğimiz müddetçe eşi tanımak çok zor. Evlenene kadar doğru insan bu kesin bu mükemmel es falan diyen ben evliligimizin 1. Yılında bu bir şaka falan mi acaba bu hayat bana şaka yapıyor birisi 1 NISAN diye ne zaman bağıracak acaba dedim üzerinden 6 yıl geçti hala diyen yok 😭😭😭

Aklımda ne ciddi bir ilişki ne de evlilik vardı. Instagramdan tanıştık aynı üniversitede okuduğumuz için güvendim. Tanışalı 4 gün olmuşken sevgili olduk :KK70: Hiç sorgulamadım acaba benim için doğru insan mı diye, ikimiz de ilk günden itibaren ruh eşi olduğumuzu ve beraber güzel bir geleceğimizin olacağını biliyorduk. Bence sizin de hiç beklemediğiniz bir anda çıkacak karşınıza. Gayet gençsiniz hiç kötümser olmayın 🥰
O kadar imreniyorum ki, kendiliğinden gelişen zorlamadan,yıpranmadan, yıpratmadan ilerleyen ilişkilere hem de umut oluyor insana :) Umarım darısı başıma olur, sizin de birlikteliğiniz daim olsun😍

ayni eve girmediğimiz müddetçe eşi tanımak çok zor. Evlenene kadar doğru insan bu kesin bu mükemmel es falan diyen ben evliligimizin 1. Yılında bu bir şaka falan mi acaba bu hayat bana şaka yapıyor birisi 1 NISAN diye ne zaman bağıracak acaba dedim üzerinden 6 yıl geçti hala diyen yok 😭😭😭
Aa, peki evlenmeden önceki süreçte hiç sinyal vermedi mi? Ne kadar zamandır tanıyordunuz birbirinizi?

O kadar imreniyorum ki, kendiliğinden gelişen zorlamadan,yıpranmadan, yıpratmadan ilerleyen ilişkilere hem de umut oluyor insana :) Umarım darısı başıma olur, sizin de birlikteliğiniz daim olsun😍
Çok teşekkür ederim 🥰 İnşallah en doğru zamanda en doğru insanla karşılaşırsınız🙏🏻

Ben 🤚🏻
Yani en azindan simdilin oyle :) 1bucuk yildirda evliyiz
Culk demis bir birimize uymusuz

uyuşmayan taraflar nedir?
yani tolere edebileceğin halde etmiyorsan evet o sıkıntı olabilir.

Sana şu kadar diyeyim
Eşimle hayata bakış açılarımız uymuyor :D
O çok sakindir ben deli dolu.
Ona kalsa kavga bile etmeyiz :D
Zamanında senin gibi elerdim herkesi, o olmaz bu şöyle bu böyle.
Sonra bu tabuyu yıktım ve eşime şans verdim.
İyi ki vermişi.
Evet bazı noktalarda alakamız yok, hiç uyuşmuyoruz ama sevgi denen güç bizi bir arada tutuyor.
O yüzden hemen herkese hayır deme :D

uyuşmayan taraflar nedir?
yani tolere edebileceğin halde etmiyorsan evet o sıkıntı olabilir.
Uyuşmayan taraflar tamamen hayat görüşüyle ilgili aşırı muhafazakar insanlarla kafam uyuşmuyor. Daha flörtken ya da 2-3 kere konuşmuşken beni kısıtlamaya kalkan, kural koymaya kalkan insanlardan uzak duruyorum. Çünkü daha en başta bunları yapan insanlar ilerde neler yapar? Arkadaşlarım da kendi ilişkilerinden örnek veriyor ama bunlar benim için tolere edip evet diyebileceğim şeyler değil ne yazık ki bu gibi durumların ileride düzeleceğine inanmıyorum..

Sana şu kadar diyeyim
Eşimle hayata bakış açılarımız uymuyor :KK70:
O çok sakindir ben deli dolu.
Ona kalsa kavga bile etmeyiz :KK70:
Zamanında senin gibi elerdim herkesi, o olmaz bu şöyle bu böyle.
Sonra bu tabuyu yıktım ve eşime şans verdim.
İyi ki vermişi.
Evet bazı noktalarda alakamız yok, hiç uyuşmuyoruz ama sevgi denen güç bizi bir arada tutuyor.
O yüzden hemen herkese hayır deme :KK70:
Hahaha asla hemen hayır demem, önyargılı biri değilim aslında önce tanıyıp sonra karara varmaya çalışıyorum. Bu sakinlik deli doluluk bana göre tolere edilir uyum sağlamaya çalışırım ama kafamda belli başlı bir çerçeve var.
Bi insanda olmasını istediğim şeyler var. Bunları tamamen bir kenara bırakamıyorum😥

Mutluluğunuz daim olsun🥰
Peki nasıl tanıştınız? Nasıl emin olduğunuz sizin için doğru kişi olduğundan ?
Once soyle baslayim 1 evlilik yaptim ve bebegim henuz 6aylikken ayrildim.
Hayata cok erken yasta atildim 20 yasinda ayrilmis bebekli anneydim. Hic kimseden bir beklentim olmadi ne maddi ne manevi, yurtdisinda yasiyorum devlet bi miktar aylik veriyodu ama sartliydi ya bi okula gidecektim ya calisacaktim. Malum evlenmek icin okulu birakmistim. Tekrar okula basladim, o surecin benim icin zorluklarini anlatsam roman olur. Ama bir hedefim vardi okulumu bitirim ise girip kizima iyi bir gelecekti, ve kendi evimi almakti. Ayrildikdan 3bucuk yil sonra bakanlikda ise girdim calistim cabaladim evimi aldim. Hep azimliydim yilmadim kimseye dayanmadim.
Konuya buradan basladim ki bazi hanimlar anlasinlar, bu hayatta sirf biyerlere gelmek icin erkeklere tutunulmamasi gerektigini. Eger bi evlilik yapacaksam sirf evlilik olsun diye degil gercekten dogru kisi oldugu icin hayat arkadasimin o olduguni bildigim icin.
Neyse tam 9bucuk sene sonra (dile kolay) en yakin arkadasim araci oldu. Daha dogrusu annesi babasi beni cok iyi biliyolar esimde memleketlileri. Cok klise geliyo belki size degilmi, belkide gorucu usulu diye dusunuyosunuz... Ama oyle degil zira gorucu olarak gelen cok oldu yada tanistirmak isteyenler. Ama ben kriterlerimi cok belli sekilde koymustum.
Bu kriterlerimi duyanlar tabi canim daha ne istiyosun ceketine cicekle yukardan insinmi dediler. Ama ben hic takmadim
Valla olursa olur olmazsa yapacak bise yok ben hayatimi karartamam bi kez yanlis yaptim ikinciyi yaparak yavrumu ateslere atamazdim. Iyi kotu yuvarlanip gidiyorum zaten
Neyse esimle 1hafta yazistik Dan sonra gorustuk ama biz zaten love love love😍 yani okadar ortak noktamiz vardi ki, numaramizin sonu bile ayni bitiyo diye gulusuyuoduk hatta... Karakterimiz, kafa yapimiz, bakis acimiz, sakinligimiz hepsi uyuyodu
Oda benim gibi 9yil yanlis yasamis kizimla ayni yasta kizi var yani bisuru bisuru ortak nokta
3bucuk ay sonra evlendik
Suan 1bucuk yildir evliyiz
Birbirimize karsi okadae anlayisliyiz ki
Yapmacik degiliz bi kere
Onun yapamadigi veya yapmadigi seye ben kizmam oda ayni sekilde

Cok uzun oldu ama sizede umut olsun istedim
En buyuk sirlarim: kendi kriterlerimin olmasi, ayaklarimin ustunde dimdik durmak, ve DUA :)
Suan bir bebisimiz var :)

Hahaha asla hemen hayır demem, önyargılı biri değilim aslında önce tanıyıp sonra karara varmaya çalışıyorum. Bu sakinlik deli doluluk bana göre tolere edilir uyum sağlamaya çalışırım ama kafamda belli başlı bir çerçeve var.
Bi insanda olmasını istediğim şeyler var. Bunları tamamen bir kenara bırakamıyorum😥

Kural konusunda şöyle diyeyim, bende senin gibi özgür ruhluyum kimse karışsın kısıtlasın istemem.
Zaten hayatını birleştirdiğin insan da öyle oluyor.
2 yıldır evliyim eşim hesap sormaz.
Arada arkadaşlarımla çıkar, alkol alır kafa dağıtırız.
Saygı duyar.
Kıyafetime, makyajıma, çalışmama karışmaz.
Bunları en başından konuştuk, saygı duydu hala daha duyuyor.
Yani evleniyoruz diye prangalara gerek yok.
Önce tanırsın bakarsın değişebiliyorsa yaşarsın ama değişmiyorsa, karşındaki adam sen evet dedikçe senden daha fazlasını ister.
Ben inanmıyorum o kıyafetime karışsın beni çok sevsin laflarına.
Herkes kendini bilmeli :)

Once soyle baslayim 1 evlilik yaptim ve bebegim henuz 6aylikken ayrildim.
Hayata cok erken yasta atildim 20 yasinda ayrilmis bebekli anneydim. Hic kimseden bir beklentim olmadi ne maddi ne manevi, yurtdisinda yasiyorum devlet bi miktar aylik veriyodu ama sartliydi ya bi okula gidecektim ya calisacaktim. Malum evlenmek icin okulu birakmistim. Tekrar okula basladim, o surecin benim icin zorluklarini anlatsam roman olur. Ama bir hedefim vardi okulumu bitirim ise girip kizima iyi bir gelecekti, ve kendi evimi almakti. Ayrildikdan 3bucuk yil sonra bakanlikda ise girdim calistim cabaladim evimi aldim. Hep azimliydim yilmadim kimseye dayanmadim.
Konuya buradan basladim ki bazi hanimlar anlasinlar, bu hayatta sirf biyerlere gelmek icin erkeklere tutunulmamasi gerektigini. Eger bi evlilik yapacaksam sirf evlilik olsun diye degil gercekten dogru kisi oldugu icin hayat arkadasimin o olduguni bildigim icin.
Neyse tam 9bucuk sene sonra (dile kolay) en yakin arkadasim araci oldu. Daha dogrusu annesi babasi beni cok iyi biliyolar esimde memleketlileri. Cok klise geliyo belki size degilmi, belkide gorucu usulu diye dusunuyosunuz... Ama oyle degil zira gorucu olarak gelen cok oldu yada tanistirmak isteyenler. Ama ben kriterlerimi cok belli sekilde koymustum.
Bu kriterlerimi duyanlar tabi canim daha ne istiyosun ceketine cicekle yukardan insinmi dediler. Ama ben hic takmadim
Valla olursa olur olmazsa yapacak bise yok ben hayatimi karartamam bi kez yanlis yaptim ikinciyi yaparak yavrumu ateslere atamazdim. Iyi kotu yuvarlanip gidiyorum zaten
Neyse esimle 1hafta yazistik Dan sonra gorustuk ama biz zaten love love love😍 yani okadar ortak noktamiz vardi ki, numaramizin sonu bile ayni bitiyo diye gulusuyuoduk hatta... Karakterimiz, kafa yapimiz, bakis acimiz, sakinligimiz hepsi uyuyodu
Oda benim gibi 9yil yanlis yasamis kizimla ayni yasta kizi var yani bisuru bisuru ortak nokta
3bucuk ay sonra evlendik
Suan 1bucuk yildir evliyiz
Birbirimize karsi okadae anlayisliyiz ki
Yapmacik degiliz bi kere
Onun yapamadigi veya yapmadigi seye ben kizmam oda ayni sekilde

Cok uzun oldu ama sizede umut olsun istedim
En buyuk sirlarim: kendi kriterlerimin olmasi, ayaklarimin ustunde dimdik durmak, ve DUA :)
Suan bir bebisimiz var :)
Kendimi aşırı saldığım, azmimi yitirdiğim bu günlerde böyle bir hikaye duymak bana çok iyi geldi. Asla pes etmemek gerektiğini biliyorum, kendi ayaklarımızın üstünde durmamız ve bir şeyleri çok zorlamamak gerektiğine de inanıyorum ben de kriterlerim bunlar olmazsa olmaz diyorum bazen de umutsuzluğa düşüyorum işte.
Resmen hayat size bir mücadele sunmuş yılmamışsınız ve bunun sonucunda da istediğiniz mutluluğu yakalamışsınız. Umarım mutluluğunuz ilk günkü gibi devam eder. Darısı bana ve tüm isteyenlere :)

Kedigiller20 Kedigiller20 önce hangimiz anlatalım:)

Kural konusunda şöyle diyeyim, bende senin gibi özgür ruhluyum kimse karışsın kısıtlasın istemem.
Zaten hayatını birleştirdiğin insan da öyle oluyor.
2 yıldır evliyim eşim hesap sormaz.
Arada arkadaşlarımla çıkar, alkol alır kafa dağıtırız.
Saygı duyar.
Kıyafetime, makyajıma, çalışmama karışmaz.
Bunları en başından konuştuk, saygı duydu hala daha duyuyor.
Yani evleniyoruz diye prangalara gerek yok.
Önce tanırsın bakarsın değişebiliyorsa yaşarsın ama değişmiyorsa, karşındaki adam sen evet dedikçe senden daha fazlasını ister.
Ben inanmıyorum o kıyafetime karışsın beni çok sevsin laflarına.
Herkes kendini bilmeli :)
Kesinlikle katılıyorum. Sevgililik ya da evlilik birbirimizi kısıtlayıp sıktığımız şekilde ilerlememeli ama herkes bu şekilde düşünüyor ben bunları söylediğimde amaaan erkeklerin hepsi öyle zaten sen de amma dik başlısın canım He He deyip geç diyorlar. Ama ben bu durumları biraz kafaya takıyorum :)
İşte bunları benim söylemeden, böyle düşünen birine rast gelmek istiyorum artık :D böyle bir erkeğin rüyalarda olmadığını görmek istiyorum :D

Kesinlikle katılıyorum. Sevgililik ya da evlilik birbirimizi kısıtlayıp sıktığımız şekilde ilerlememeli ama herkes bu şekilde düşünüyor ben bunları söylediğimde amaaan erkeklerin hepsi öyle zaten sen de amma dik başlısın canım He He deyip geç diyorlar. Ama ben bu durumları biraz kafaya takıyorum :)
İşte bunları benim söylemeden, böyle düşünen birine rast gelmek istiyorum artık :KK70: böyle bir erkeğin rüyalarda olmadığını görmek istiyorum :KK70:

Yok yok sen herkese bakma zamanında bana da dediler ama bak evlendim çünkü var öyle erkekler :) :D
Ayrıca yukarıda yazmışlar, ne istediğini bil ve öyle dua et, inan bana gerçek oluyor.
Yeter ki gönülden iste :)

Back