uzun zamandır konuştuğum biri var. Ama emek vermiyor kaç defa ayrıldık geri barıştık soyle seviyorum boyle seviyorum diyor ama dün buluştuk annesi şunları şunları al gel dedi. biraz sarildi falan sonra başladı eve gitme sancısı . bende doğru duzgün oturduğumuz yok benle zaman gecirmiyorsun dedim. iyi tamam birlikte gidelim diyip arabayı sürdü bende inmek istedim indim. indikten sonra aradım açmadı. mesajlar attim iki numaram var tuttun engelledi whatsaptan
diger numarami engellememiş bende sevgin varsa acar adam gibi konuşursun dedim telefonu komple kapatnis. bende baya uzun yazı gönderdim sonrada engelledim. o da engellemedigi numaramida sonradan engellemis. o kadar zoruma gittiki bu kadar mi degersizdim. Dogru olani yapmis miyim sizce bundan sonrası ne olur?
diger numarami engellememiş bende sevgin varsa acar adam gibi konuşursun dedim telefonu komple kapatnis. bende baya uzun yazı gönderdim sonrada engelledim. o da engellemedigi numaramida sonradan engellemis. o kadar zoruma gittiki bu kadar mi degersizdim. Dogru olani yapmis miyim sizce bundan sonrası ne olur?