İç Giyim ve Gecelik - Sabahlık - Pijamalar dogru sutyen bedenimi bulamiyorum?

caresizlikzor

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2023
186
46
19
gogus alti 73 gogusun orta kismindan 92 cikti 75d falan oluyor sanirim gecen 85c almistim bedenimi bilmeyerek dar gelmisti sutyenin alt kismi gogusumden dolayi havadaydi bedenimi dogru biliyor muyum?

Gidiyorsun bir iç çamaşırı mağazasına, deniyorsun ve rahat olduğunu satın alıyorsun.

Aynı markada modelden modele bile beden değişebiliyor, sütyen denenmeden alınmaz. Denedikten sonra da bedenin bir önemi yok zaten.
sutyen denemek yasak degil mi kiyafetin ustunden turunca da tam dogru olmuyor

Gidiyorsun bir iç çamaşırı mağazasına, deniyorsun ve rahat olduğunu satın alıyorsun.

Aynı markada modelden modele bile beden değişebiliyor, sütyen denenmeden alınmaz. Denedikten sonra da bedenin bir önemi yok zaten.
abla 1 yildir her soruma yanit veriyosun sagolasin

Kızıma deneyip almak istedim yasak denildi kıyafet üstünden deneyecektik zaten başka yerden deneyip aldık değişiyor her mağaza izin vermiyor

Screenshot_20241215-161906.png

Çoğu mağza izin veriyo hatta orada ölçümde yapıyo zaten modelden modele fark oluyo ya maalsef modelelrde

bir de ilerde sarkma sorunu yasamamak icin tercih etmem gereken bir model var mi bilginiz var mi
Ben hem rahatlıktan hem de sarkmamasi için sutyen kullanmıyorum, çok çok nadir yani kıyafetine göre lazımsa kullanırım sadece. Ayıptır söylemesi füze gibiler yıllardır 😂 kendi kaslari daha çok çalışıyor bu şekilde ama çok iri göğüslerde D cup falan sorun olabilir.

X