• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğru olan ne?

Sen böyle deyince aklıma biri geldi beni tavlamak için attığı bir mesajda ben Allah'tan korkarım, zina vs. yanından geçmem. Bi'kere arkadaşlar kız ayarladık şu evde git falan dediler de ben gitmedim. Başkası olsa emin ol giderdi. bla bla bla. Durduk yere konuyu açıp, böyle şeyler söyleyince hiç inandırıcı gelmiyor ya:9: Ben de dedim ki ah canım hı-hı öyledir:55:

Böylelerinden korkucaksın:34:

Doğumgününde kim kime dum duma...
Abisi şüphelenmez bile.
Doğumgününde biri görmüş etkilenmiş nasıl iyi birimi yoksa çapkınmı abi diye sorsun bakalım ne dicek abisi.
Hatta şimdi uyandır sor abini ben çatlarım meraktan :27:
Yarın sorda gelişmeleri yazarsın buraya :4:

Acikcasi bu adam bana pek samimi gelmedi,
önceden herhalde ilk seni begenip biraz fazla yakinlasmis,
sonradan akli basina geldi korktu,
"sen cok iyi birisin ama ben sana ümit vermek istemiyorum" seklinde konusmus resmen.
Bence sen kendini biraz geri cek artik,
bu is olmayabilir :44:

Böylelerinden korkucaksın. Kafasında kaç tilki dolaşıyoki yapmam etmem diyo.

Böylelerinden korkucaksın:34:

Aynen. Hayır sorsam neyse durduk yere inci gibi dizmişti lafları. Sanki ona kaç kızla birlikte oldun diye sayım memurluğu yaptım:53:
Güya ben de diycem ki "ayy ne kadar iyi bir erkek. Hazır kız ayarlamışlar ona bile ı-ıh olmaz demiş:16:"

İşin kötüsü arkadaşıma anlattığımda "anaa afferin çocuğa helal olsun he" demişti:52:

Konu sahibi arkadaşım lafın özü erkekler aslında basit bir dil kullanıyorlar, analiz etmekte fayda var. Bekle bence, adımları bırak o atsın.

aranızda geçen dialogdan anladığım ; adam kesınlıkle ciddi beraberlik dusunmuyor

arada abin olmasa idi bu adam asla bu kadar dürüst olmazdı sana karsı bundan emınım .

yani sen cok ıyı oldugundan dolayı senı kandıramazmıs yaa fasa fıso bunlar .

arada senın abin var ,sıkıyorsa kandırsın :ssz:

Allah iyiliğini versin Sur :1:

Çok kötüsün :ssz:
olmaması imkansız bir durum değil ama:ssz:
Doğumgününde kim kime dum duma...
Abisi şüphelenmez bile.
Doğumgününde biri görmüş etkilenmiş nasıl iyi birimi yoksa çapkınmı abi diye sorsun bakalım ne dicek abisi.
Hatta şimdi uyandır sor abini ben çatlarım meraktan :27:
Yarın sorda gelişmeleri yazarsın buraya :4:
bende çatlarım :27::27:

Son düzenleme:
ya inanın buraya yazarken canım okadar sıkkındı ki anlatamam. şimdi kuş gibiyim. herşeyi oluruna bırakıyorum ve kendimi geri çekiyorum bir dahaki adımın ondan gelmesini bekliyorum. siz çok yaşayın emiiii :)

ya keske abınızın arkadasıyla böyle bı ışe kalkışmasaydınız

sonucda yıldırım askı degıl yaa ,bı hoslantı alt tarafı oda gelır gecer .

yanı ben sızın yerınızde olsam asla bunu yapamazdım .kotu bırsey degıl

tabı ama kotu sonuclar dogurması cok yuksek .şimdi kı ılıskıler zaten

naylondan ,bugun var yarın yoklar .ne gerek var ortalıgın karısmasına

ya inanın buraya yazarken canım okadar sıkkındı ki anlatamam. şimdi kuş gibiyim. herşeyi oluruna bırakıyorum ve kendimi geri çekiyorum bir dahaki adımın ondan gelmesini bekliyorum. siz çok yaşayın emiiii :)

Ne mutlu bize :46: Yaşasın Kadınlar Klübü ve Kadın Dayanışması :16::16:

Çok fena gaza geldim.:3:

ya keske abınızın arkadasıyla böyle bı ışe kalkışmasaydınız

sonucda yıldırım askı degıl yaa ,bı hoslantı alt tarafı oda gelır gecer .

yanı ben sızın yerınızde olsam asla bunu yapamazdım .kotu bırsey degıl

tabı ama kotu sonuclar dogurması cok yuksek .şimdi kı ılıskıler zaten

naylondan ,bugun var yarın yoklar .ne gerek var ortalıgın karısmasına

aslında tamda yıldırım aşkı. onu gördüm muhabbet ettik ve saatler geçtikçe ona karşı duygularımın yoğunlaştıgını hisettim ve eve geliğimde ona aşık oldum dedim kendi kendime. işte bu yüzden ilk görüşmede bu kadar yakınlık oldu. oda anladı ona aşık oldugumu o yüzden bana hep acele etme tanıyalım birbirimizi dedi.

bence önce bi düşün abinin arkadaşı olmasından dolayı karşılaşabileceğin olumsuzlukları
eğer değer diyosan ve savaşacak kadar aşığım,aşık olurum,oda benım yanımda olur dıyosan devam et
yada baştan başlama en ıyısı,adammı yok başka
ha yaş farkıda o kadar çok değil ama yıne de duygu ve mantık arasında seçim yapmalısın...

Canim bu adam bana pek iyi niyetliymis gibi gelmedi.Söyledikleri bende senden hoslanmadigi, öylesine takildigi izlenimini uyardi.
Belki aranizda birsey olmayacagina inandigi icin durumu kurtarmak istiyor olabilir.
Kendini fazla kaptirma derim.

Son düzenleme:
arkadaş kazığı yemek böyle bir şey işte :ssz:

abinden habersiz seninle nasıl görüşür? sonuçta abinin arkadaşı bu insan.
bence yanlış bir durum.

ve her erkeğin klasik numaralarından bir tanesi : istesem seni kandırırm , istesem şöyle yaparım, ama ben dürüst olmayı seçiyorum blaa blaaa blaa.

senı bu şekilde etkilemeye çalışıyor işte.

Ben de bunu lafta değil icraatta görmek isteyenlerdenim....

aslında tamda yıldırım aşkı. onu gördüm muhabbet ettik ve saatler geçtikçe ona karşı duygularımın yoğunlaştıgını hisettim ve eve geliğimde ona aşık oldum dedim kendi kendime. işte bu yüzden ilk görüşmede bu kadar yakınlık oldu. oda anladı ona aşık oldugumu o yüzden bana hep acele etme tanıyalım birbirimizi dedi.

Konuştun mu abinle ? :ssz:

Okuyunca birkaç yorum yapabiliyor sanki insan. Birincisi ilk başta elektrik almış ancak sonra aradığını bulamadığı için yani etkilenmediği için seni de kırmadan arayı soğutmak istiyor ki bunu zamanla anlayacaksın. İkincisi abinden gizli olduğu için vicdan azabı sardı arkadaşı yanlış bir eylem yapmak istemiyor. Dinginliği yaşıyla bağlantılı biraz. Cep telefonu çıktığı zaman biz lisedeydik üniversitede yaygınlaştı ancak ama elimizden düşmezdi sabaha kadar yazabilecek moddaydık. Şimdi ise gelen bayram mesajlarına bile cevap vermek istemiyorum. Ama otobüste, durakta, orada, burada gençleri görüyorum telefonla resmen dans ediyorlar parmakları yakalamak mümkün değil. İçimden gülüyorum eski hallerim aklıma geliyor.

Back