• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğru olan ne?

Olur mu olur. Korkusu olmasa böyle iyi bi kız bulduğu için sevinir. istesem kandırırım şöyle böyle demez.
bazı erkekler sözleri ile etkiler
bazıları dürüstlüğü ile etkilemeye çalışır.

her iki durumda da

etkilemek için çabalarlar.

Ha bir de şöyle bir nokta var, ben bahsettiğiniz şahsın yerinde olsam ve gerçekten efendi, gönül ilişkilerinde kadınları kandırmaya çalışmayan, temiz bir insan olsam, derim ki bak işte ne güzel kızın abisi yakın arkadaşım ve benim ne kadar düzgün bir insan olduğumu benim arkadaşımdan daha iyi kimse bilemez. Ama bir de ben çapkınsam, karşı cinse saygı duymuyorsam ve bunu o arkadaşım da biliyorsa, işte o zaman aynen böyle kız kardeşine asılmaktan korkarım...

Olayın özü budur. Sonuçta erkekler arkadaşlarının ne mal olduğunu bilir bu yüzden konu sahibinin abisi de arkadaşını tanır nasıl bir karaktere sahip olduğüunu bilir. Bu kişinin niyeti ve kadınlara bakış açısı muhtemelen belli ama bu seferki normal dışarıdan biri değil arkdaşının kız kardeşi öyle diğer kadınlarda olduğu gibi laylaylom takılamaz. Bence uzak durun arada öyle ciddi bir aşk olsaydı bu kişinin gözü hiçbirşey görmezdi sadece seninle olmak ister ve abinin karşısına da dimdik delikanlı gibi çıkardı.

Son düzenleme:
okadarını sanmıyorum iş arkdaşı sadece işte görüşüyorlar ve bir yıldır tanışıyolar.

sen arkadaşının çoğu şeyini bilmez misin?
kız arkadaşınla olan ilişkinin

erkeklerle kıyaslamasını yaparsan ,,,onlar birbirlerine daha çok şey anlatıyorlar.

okadarını sanmıyorum iş arkdaşı sadece işte görüşüyorlar ve bir yıldır tanışıyolar.

Abiniz bile adamla bu denli samimi değilken siz nasıl aşık olacak kadar samimiyet kurabildiniz peki? Yani kastım şu ki , nasıl bir ortamda tanıştınız ki cana yakınlığınızdan etkilenmiş? Bu tanışma abinizin yanında mı gerçekleşti bir de bence bu mühim.. Çünkü sizi bilemem ama ben abim yanımdayken beni başka gözle izleyen birinden şüphelenirim..

Şaka bi yana evet iş ilerlemeden abine danış bencede.
Abin bilir.nasıl bi delikanlı olduğunu yakın arkadaşlarsa eğer.

Bence başını ağrıtmana bile değmez. Eğer çocuk çapkın biriyse abinle aralarıda bozulacak. Hem belki abinde bi güvensizlik oluşacak benim kardesim benim arkadasımla duygusal bişeyler yaşıyor diye.

Sizin Ona Aşık Olduğunuzu Anlamış..
Size Karşı Bir Şey Hissetmediği İçinde Sizi Kırmamak İçin Bazı Şeyler Zırvalamış..

Anlamadığım İlk Günden Niye O Zaman Elini Tuttu, Sarıldı, Öptü ?

Bence Denedi Seninle Olmayacağını Anlayınca Ağır Abi Ayağına Yattı..

ben güvenirim ona
ve ciddiyiz diyorsan-ız
abinle paylaşın bu durumu

ve sonucunu bende merak ediyorum.

şunu da bil
ciddiyet yoksa kesınlıkle boşver bu insanı.

abini de huzursuz etmeyın durduk yere, sonra ne sana
ne de arkadaşlarına güveni olur.

bazı erkekler sözleri ile etkiler
bazıları dürüstlüğü ile etkilemeye çalışır.

her iki durumda da

etkilemek için çabalarlar.

Sen böyle deyince aklıma biri geldi beni tavlamak için attığı bir mesajda ben Allah'tan korkarım, zina vs. yanından geçmem. Bi'kere arkadaşlar kız ayarladık şu evde git falan dediler de ben gitmedim. Başkası olsa emin ol giderdi. bla bla bla. Durduk yere konuyu açıp, böyle şeyler söyleyince hiç inandırıcı gelmiyor ya:9: Ben de dedim ki ah canım hı-hı öyledir:55:

Sen böyle deyince aklıma biri geldi beni tavlamak için attığı bir mesajda ben Allah'tan korkarım, zina vs. yanından geçmem. Bi'kere arkadaşlar kız ayarladık şu evde git falan dediler de ben gitmedim. Başkası olsa emin ol giderdi. bla bla bla. Durduk yere konuyu açıp, böyle şeyler söyleyince hiç inandırıcı gelmiyor ya:9: Ben de dedim ki ah canım hı-hı öyledir:55:

:1::1::1::1::1::1::1::1:

herşey ortada işte...kendını durduk yere pazarlayan erkekten korkmak lazım

Son düzenleme:
tanışmamız şöyle oldu. abimin iş arkadaşınn doğum gününe gittik ilk kez tanışıyorum hepsiyle. onunla karşılıklı oturuyoduk abimle ve benimle sürekli muhabbet ediyordu. bütün akşam bizimle konuştu ve o zamn etkilenmiştik.

Böylelerinden korkucaksın. Kafasında kaç tilki dolaşıyoki yapmam etmem diyo.

Bi arkadaşım var.arkadaşından hoşlanıyo abi desin bakalım ne diyecek.
Bizi merakta bırakma.
Konu açıp kaçanlardan olma burda o kadar yorum yapıyoruz sonucu öğrenmeyi hakediyoruz dimi ama :ssz:

sonuçtan sizi mutlaka haberdar edicem. bu arada daha önce ağzını aradım. o kişi için iyidir o dedi. başkada bişey soramadım zaten anlaşılmasın diye .S

Back