Merhaba arkadaşlar bu gece canım çok sıkkın ve sizinle bunu paylaşmak istedim. daha öncede burada bahsetmiştim, abimin arkadaşına aşık oldum diye. abimin haberi yok görüşrüyoruz ama tam olarak sevgili değiliz yani ilk tanışmamızda birbirimizden çok etkilendik ve görüşme kararı aldık, görüştük. ve ilk görüşmemizde biraz yaknlaşmamız oldu. yani elimi tuttu sarıldı ve yanağımdan öptü. ve daha sonra konuştugumuzda ikimizde dedikki ilk buluşmada bu kdar samimi olmamak gerekirdi o yüzden şimdilk arkadaş gibi görüşelim ve birbirimizi tanıyalm. ben 25 yaşındayım o 33 yaşında ve yaşından dolayı belkide benim gibi msjlaşmayı sevmiyo, gündüzleride çalıştıgı için sadece internettn akşmları arada görüşüyoruz. ben ondan hoşlandıgım için sürekli iletişim içinde olmak istiyorum ama o daha farklı düşüüyor, acele etme duygularımıza kapılıp birbirimizi üzmeyelim arkadaş gibi görüşelm zamanla olsun herşey diyor. bu akşam yine görüştük, gerçekten iki arkadş gibi oturduk sadece ama benm aklım hep karışıktı onun gerçekten isteyip istemediğini düşündüm hep yanında hep suskundum bişey mi oldu dedi ama anlatamadım kendimi. ve bana dediki sen çok iyi birisin ama aramızda mesafeler var, yaş farkı ve şimdişlk herkesten gizli olması. seni üzmek istemem dedi. ve bana dediği bi söz çok sarstı beni. istesem seni güzel sözlerle kandırırım, inanırsın benimle istediğin gibi bi ilişki yaşarsın aşk olursun ama sana kıyamam kandıramam zamanla yaşayıp görelim olup olmıcanı dedi. bu söz beni sarstı ve aslında kendime de getirdi. ama çok utandım bu sözden sonra kendimi kötü hissettim bu duruma düşürdüğüm için. yani biraz gençlik ve duygularım yoğun oldugunda kapılıyorum duyguların esiri oluyorum resmen ilerisini düşünemiyorum.
Sizden istediğim benim dururmuma yorum yapmanız doğru olan onun düşüncelerimi benim mi? bana bi akıl, bi teselli, vermeniz.
Sizden istediğim benim dururmuma yorum yapmanız doğru olan onun düşüncelerimi benim mi? bana bi akıl, bi teselli, vermeniz.