• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğru olan ne?

cceylann

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2012
39
0
16
Eskişehir
Merhaba arkadaşlar bu gece canım çok sıkkın ve sizinle bunu paylaşmak istedim. daha öncede burada bahsetmiştim, abimin arkadaşına aşık oldum diye. abimin haberi yok görüşrüyoruz ama tam olarak sevgili değiliz yani ilk tanışmamızda birbirimizden çok etkilendik ve görüşme kararı aldık, görüştük. ve ilk görüşmemizde biraz yaknlaşmamız oldu. yani elimi tuttu sarıldı ve yanağımdan öptü. ve daha sonra konuştugumuzda ikimizde dedikki ilk buluşmada bu kdar samimi olmamak gerekirdi o yüzden şimdilk arkadaş gibi görüşelim ve birbirimizi tanıyalm. ben 25 yaşındayım o 33 yaşında ve yaşından dolayı belkide benim gibi msjlaşmayı sevmiyo, gündüzleride çalıştıgı için sadece internettn akşmları arada görüşüyoruz. ben ondan hoşlandıgım için sürekli iletişim içinde olmak istiyorum ama o daha farklı düşüüyor, acele etme duygularımıza kapılıp birbirimizi üzmeyelim arkadaş gibi görüşelm zamanla olsun herşey diyor. bu akşam yine görüştük, gerçekten iki arkadş gibi oturduk sadece ama benm aklım hep karışıktı onun gerçekten isteyip istemediğini düşündüm hep yanında hep suskundum bişey mi oldu dedi ama anlatamadım kendimi. ve bana dediki sen çok iyi birisin ama aramızda mesafeler var, yaş farkı ve şimdişlk herkesten gizli olması. seni üzmek istemem dedi. ve bana dediği bi söz çok sarstı beni. istesem seni güzel sözlerle kandırırım, inanırsın benimle istediğin gibi bi ilişki yaşarsın aşk olursun ama sana kıyamam kandıramam zamanla yaşayıp görelim olup olmıcanı dedi. bu söz beni sarstı ve aslında kendime de getirdi. ama çok utandım bu sözden sonra kendimi kötü hissettim bu duruma düşürdüğüm için. yani biraz gençlik ve duygularım yoğun oldugunda kapılıyorum duyguların esiri oluyorum resmen ilerisini düşünemiyorum.
Sizden istediğim benim dururmuma yorum yapmanız doğru olan onun düşüncelerimi benim mi? bana bi akıl, bi teselli, vermeniz.

arkadaş kazığı yemek böyle bir şey işte :ssz:

abinden habersiz seninle nasıl görüşür? sonuçta abinin arkadaşı bu insan.
bence yanlış bir durum.

ve her erkeğin klasik numaralarından bir tanesi : istesem seni kandırırm , istesem şöyle yaparım, ama ben dürüst olmayı seçiyorum blaa blaaa blaa.

senı bu şekilde etkilemeye çalışıyor işte.

Son düzenleme:

bence yanlış bir durum.

ve her erkeğin klasik numaralarından bir tanesi : istesem seni kandırırm , istesem şöyle yaparım, ama ben dürüst olmayı seçiyorum blaa blaaa blaa.

abimiden gizli olması daha çok yeni olması ve bana bugün abime açıklayalım arkadaşlığımızı böyle içime sinmiyor çok utanıyorum dedi.

8 yaş aman aman bi yaş farkı değil bence.
Delikanlı dürüst davranmış sana.
İstesem kandırırım hoş sözlerle gönlünü çelerdim demiş.

Senin de gönlün var zaten.
Bende kötü niyetli olsam devamı gelirdi demiş.

Onun bu dürüstlüğü seni kendine getirmiş iyide olmuş.
Acele etmeye hacet yok.
Az tanıyın bakalm birbirinizi sonuç ne olacak.

Alelacele olan işten hayır gelmez hem.

Yaş farkınıda dediğim gibi takmayın kafanıza.
Duyanda 10 15 yaş fark sanacak.

Sadece tek yapman gereken onu tanımaya çalışmak....

abimiden gizli olması daha çok yeni olması ve bana bugün abime açıklayalım arkadaşlığımızı böyle içime sinmiyor çok utanıyorum dedi.

seni etkiledikten sonra mı aklına gelmiş:19::19:

bence konuşmalı abinle.
ben olsaydım böyle bir durumda çok kötü olurdum.

Demek oluyor ki bu adam ciddi bir ilişki istemiyor. Seninle de ciddi olmayan bir ilişki yaşamasının imkanı olmadığını düşünüyor, çünkü sonuçta bir şeyler yaşarsanız ve bunu abin duyarsa, boşver kanka biz senin kardeşinle zaten sadece takılıyoruz (!) diyecek hali yok, o yüzden oturmuş düşünmüş ve gözü korkmuş. Boşver, hiç zorlama. Bir sorumluluktan korkan birini zorla o sorumluluğun altına sokmaya çalışırsan belki bir iki gün heveslenir ama sonra korkusu ağır basar ve kaçar. Sana da yazık. Kendini kandırmadan, oluruna bırak herşeyi. Sen normal bir şekilde bunlar yaşanmamış gibi yaşantını sürdür.

Sizi sarsan kısım ile ilgili birşeyler söyleyeceğim

Bu adam resmen sizi ; basit,saf,kandırması kolay olan insan topluluğundan bi birey olarak görüyor

Belki de bu sözleri işitmenizin sebebi ; ilk buluşmanızdaki yakınlaşma olabilir
:44:

Karşındaki insanı çok iyi tanıyın tanımayın; biraz ağır olmanız gerekirdi (bu benim fikrim)
:34:

İsteseymiş güzel sözlerle kandırırmış
:37:

Bu sözler sizi kendinize iyi ki de getirmiş

Zaten duygularından ,sevgisinden ve kendinden emin olan adam ilişkisini gizli saklı yaşamak istemez

Her ne kadar abinin arkadaşıda olsa bile

bence yanlış bir durum.

Öyle deme sörandırım :29:
Gençler gönül koymuş birbirine :4:
Birbirlerini az tanısınlar abininde iznini alırlar sonra :6:

Delikanlı kızımızın kolasına hap atıp kandırsaydı daha mı iyi olurdu :ssz:
Dürüst olunsa suç olunmasa suç be sörandırım :7:

bence yanlış bir durum.

niye arkadaş kazığı olsun canım
tamam yaşı olgun, ters bir durum olduğunu, arkasından iş çevirdiğini düşünmüş olabilir ki mantıklı tabi
bence de bekleyin biraz, zamanla olsun olacaksa
ciddi ciddi görüşüyorsanız da abine uygun bir dille anlatmalısınız
ama kazık felan olduğunu da düşünmüyorum, olabilecek bişey sonuçta gönül bu

yukarıda bi arkadaş güzel bi şeye dikkat çekmiş, katılıyorum
sonuçta siz bu insanla bir şeyler yaşarsanız ve ayrılırsanız abinle de araları bozulacak
eğer abine açıklayacaksa da bu ilişkinin ciddi boyutlarda olması, eğer duyguları sağlam değilse, ciddi düşünmüyorsa ve siz bunu hissettiyseniz abini de işin içine katmadan ve daha büyük sorunlar çıkarmadan başlamadan bitirin

Öyle deme sörandırım :29:
Gençler gönül koymuş birbirine :4:
Birbirlerini az tanısınlar abininde iznini alırlar sonra :6:

Delikanlı kızımızın kolasına hap atıp kandırsaydı daha mı iyi olurdu :ssz:
Dürüst olunsa suç olunmasa suç be sörandırım :7:
bana göre doğru değil.
abisi belki kötü bir tepkı verecek .benim arkadaşım böyle bir şey yapsa kızardım kendısıne
o yüzden dedim.

niye arkadaş kazığı olsun canım
tamam yaşı olgun, ters bir durum olduğunu, arkasından iş çevirdiğini düşünmüş olabilir ki mantıklı tabi
bence de bekleyin biraz, zamanla olsun olacaksa
ciddi ciddi görüşüyorsanız da abine uygun bir dille anlatmalısınız
ama kazık felan olduğunu da düşünmüyorum, olabilecek bişey sonuçta gönül bu
yaşla ilgili bir yorum yapmadım canım benim.
yaşlar gayet normal bana göre.
abisi daha iyi bilir arkadaşını ve belkı de tepki gösterecek?

dediğim gibi ben olsam tepki gösterirdim.
benım fikrim bu, senin ki de başka yönde
saygı duyuyorum.

Demekki zamanında süslü sözlerle çok canlar yakmış. yoksa böyle bişey neden söylüyor ki. bence kendini kaptırma zamana bırak.

ve bizim birbirimizden hoşlanmamız etkilenmemiz birden bire oldu. arkadaş ortamında ben onun sakinliğinden etkilendim o benim cana yakınlığımdan etkilendiğini söyledi. onun gönül eğlendirecek biri olmadıgını biliyorum. ve bana kaç kez abine söyleyelim dedi ben evde huzursuzluk olmasın diye (telefon gelse o zannedecek, çarşıya çıksam onunla görüştüğümümü sanacak sürekli ) biraz daha erteleyelim en azından birbirimizi tanıyalım dedim.

Ha bir de şöyle bir nokta var, ben bahsettiğiniz şahsın yerinde olsam ve gerçekten efendi, gönül ilişkilerinde kadınları kandırmaya çalışmayan, temiz bir insan olsam, derim ki bak işte ne güzel kızın abisi yakın arkadaşım ve benim ne kadar düzgün bir insan olduğumu benim arkadaşımdan daha iyi kimse bilemez. Ama bir de ben çapkınsam, karşı cinse saygı duymuyorsam ve bunu o arkadaşım da biliyorsa, işte o zaman aynen böyle kız kardeşine asılmaktan korkarım...

ve bizim birbirimizden hoşlanmamız etkilenmemiz birden bire oldu. arkadaş ortamında ben onun sakinliğinden etkilendim o benim cana yakınlığımdan etkilendiğini söyledi. onun gönül eğlendirecek biri olmadıgını biliyorum. ve bana kaç kez abine söyleyelim dedi ben evde huzursuzluk olmasın diye (telefon gelse o zannedecek, çarşıya çıksam onunla görüştüğümümü sanacak sürekli ) biraz daha erteleyelim en azından birbirimizi tanıyalım dedim.

bu durumunuzu abin bilse bile, ileride ayrıldığınız zaman
abinin de ilişkisini kesmesi gerekecek

eğer abine söylediğin zaman karşı çıkarsa eğer
kesinlikle görüşme

sonuçta abin daha iyi tanır ve en çapkın hallerını bile bilir.

bu durumunuzu abin bilse bile, ileride ayrıldığınız zaman
abinin de ilişkisini kesmesi gerekecek

eğer abine söylediğin zaman karşı çıkarsa eğer
kesinlikle görüşme

sonuçta abin daha iyi tanır ve en çapkın hallerını bile bilir.

Bencede abinin mutlaka fikrini al.

İki tarafta birbirimizi tanıyalım, daha ciddi bi'şey yok, abiye söylemeyelim diyor. Ee niye ilk günden sarılıp, elele tutuştunuz ki ozaman. Bence abinin arkadaşı olduğunu göz önünde bulundurursak çok fazla üstüne düşüp, ilgi gösterme.

O abini düşünüp sana böyle söyleyebiliyorsa senin ondan önce abini göz önünde bulundurup birden bire kendini kaptırmaman gerekirdi.

Ben olacaklardan kaçan erkek görüyorum açıkcası. Şimdi arkadaşım duyacak ona laf anlat. Yarın öbür gün ayrılmak istesem yine abisi olarak arkadaşım sorun vs vs. uzar gider.

Olur mu olur. Korkusu olmasa böyle iyi bi kız bulduğu için sevinir. istesem kandırırım şöyle böyle demez.

benimde eşimle aramda 8 yaş var neolacakki,bence bu çok sözkonusu olacak bi durum değil..
Eğer sizinle ciddi düşünse öyle arada bir konuşmaz,sizi kısa sürede hemen tanıyıp abinizede durumun hassasiyetini ve ciddiyetini bildirmenin peşinde olması lazım..
Anladığım kadarıyla pekde ciddi bakmıyor olaya...nacizane benim fikrimm

Back