Doğru düzgün ilişkinizin olmamasının sebebi bu huyunuz olabilr mi acaba hiç düşündünüz mü?
Evet küçük hatalardan dolayı cok reddettim. Ama bu kadar küçük degildi hicbiri.. Yazsam haklıymissin derdiniz o konuda ondan eminim.
Yok digerleri hataydi onları konuşmak uzun sürer. Ornegin sadece parası oldugu icin beni durmadan eve cagiran bir tipi sizce kabul mü etseydimm
?? AnlamadimAklımı karıstiran bir neden daha var onunla birlesince bu cikti aslinda. Mesela tesettürlü ama ic camasiri gözüküyor, bugün bir kadın geldi fizigine güveniyor herhalde mini etek falan giymis aptal aptal konusuyor vs. Niye durmadan böyle seyler söylüyor anlamıyorumm
Mesela bir kere de şey demisti. Bir kadın proje sunacakmış gömlegindeki dügmeleri açık yani dekolte veriyor ben bakmiyorum am ortagim bakıyor falan.. niye bunlari anlatiyor acaba?? Anlamadim
Yok digerleri hataydi onları konuşmak uzun sürer. Ornegin sadece parası oldugu icin beni durmadan eve cagiran bir tipi sizce kabul mü etseydimm
Erkeklere bağımlı oldugumu nerden çıkardın acaba kırk yılda bir konu açtım. İlla büyük bir derdim mi olması gerekiyor. Adam aldatsa hakaret etse niye yazıyım buraya direk ayrılırım zaten.Ne kadar da erkeklere bağımlı yaşıyorsunuz yazık!
Abartmamışsın işin cılkını çıkartmışsın.
Pekalaa küçük bir hata oldugunda kafam karısıyor zaten büyük hatalarda netim direk konuşmayı keserim. 1 sene önce üye oldum o arada da bir kac insanla görüstüm hicbirini buraya yazmadim çünkü nettim ve bitti. Bunda acaba dedim. Yardiminizi istedimtabi ki hayır
ama o zaman onu "küçük hata" diye nitelendirmeyin, "küçük hatalar" yazmışsınız
Tamam ışte sevgili nde begeniyordur ömrünü onu beklemekle heba etmiyor herhalde öyle olsa hasta ruhlu olurduBen begenirim 2 dakika sonra unuturum. Bir hayranlıgim yok kimseye karşı
Erkeklere bağımlı oldugumu nerden çıkardın acaba kırk yılda bir konu açtım. İlla büyük bir derdim mi olması gerekiyor. Adam aldatsa hakaret etse niye yazıyım buraya direk ayrılırım zaten.
Kızlar tesekkürler şu an tükürdüğümü yaladim sanirim ama barıstık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?