Yani bilmiyorum cok mu abarttim. Evet stajyer avukatim. Yani 24 yasindayim ama daha öncr dogru düzgün iliskim olmadi. Küçük seyleri kafama takarim genelde.
Hayatta daha ciddi şeyler var. Emin olun
EtmiyorumCiddi seyleri mahkemelerde görüyorum merak etmeyin. Fakat büyük bir sıkıntısı olsa buraya yazmaz her yerden siler atardım.
Vallahi bende merak ettim,Kimmis o unlü vallahi merak ettim
Siz iyi misiniz .çok tuhafsiniz.Kızlar ben 3 aydır biriyle konuşuyorum. İlk defa bu kadar kibar beyefendi ve bana uygun oldugunu düsündüğüm biriydi. Fakat bugün ona hayranı oldugu biri var mı diye sorunca bir ünlünün ismini verdi ben bunu kaldıramadım ve bunu normal bulmadığımı söyledim. Numarasını sildim. Şimdi dogru mu yaptim yoksa abarttim mi diye düsünüyorum. Sizce normal mi ben cok kıskandım onun kadar iyisini bulursan sen de bir erkege haran ol dedi bana . Kafam cok karısık . Ne yapsam bilmiyorum
Gercekten mii cok abartmısım sanırım. Ne yapsam bilemedim.Bende keanu reeves hayranıyım eşim bilir sorun yok yani......adını doğru yazmışımdır umarım
Kıskanamaz mıyım? Ben böyle hayranlıkları olan birinin sokakta da baßkasına bakabilecegini düsündüm birden o yüzden abarttim sanirimSiz iyi misiniz .çok tuhafsiniz.
Ama cok begeniyorduu keske konusabilsem falann..Bacim kadin 54 yasinda teyze olmus neden kiskandin bu kadar
Siz hiç bir ünlü begeniyormusunuz.ama dürüst olun.Kıskanamaz mıyım? Ben böyle hayranlıkları olan birinin sokakta da baßkasına bakabilecegini düsündüm birden o yüzden abarttim sanirim
Ben begenirim 2 dakika sonra unuturum. Bir hayranlıgim yok kimseye karşıSiz hiç bir ünlü begeniyormusunuz.ama dürüst olun.
Ben de oo kadin hayranım. Inşallah eşim öğrenmez :)Monica belluci
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?