24 yaşında birisi için böyle tepki vermen çok saçma ve çocukça. Hem kendin sormussun hem de böyle bir cevap alma ihtimalin yuksekken kaldıramadım diyorsun. Nasıl bir yanıt bekliyordun kiKızlar ben 3 aydır biriyle konuşuyorum. İlk defa bu kadar kibar beyefendi ve bana uygun oldugunu düsündüğüm biriydi. Fakat bugün ona hayranı oldugu biri var mı diye sorunca bir ünlünün ismini verdi ben bunu kaldıramadım ve bunu normal bulmadığımı söyledim. Numarasını sildim. Şimdi dogru mu yaptim yoksa abarttim mi diye düsünüyorum. Sizce normal mi ben cok kıskandım onun kadar iyisini bulursan sen de bir erkege haran ol dedi bana . Kafam cok karısık . Ne yapsam bilmiyorum
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Dogru mu yaptımm
- Konu Sahibi Tospik06
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 17 Nisan 2016
- 1.537
- 964
- 123
- 42
Bunlar bir ilişkiyi bitirmek için bir mazeret yada sebep olamaz.ancak bir aldatılma yada başka bir olay olsa neyse ,ama sırf bir ünlüye hayranlık besliyor diye, bu masumane duygudan ötürü, bence ayrılmamalıydın canım,belki oda senin hayran olduğun birilerinin olabileceğini düşünerek, o cevabı vermişte olabilir.hatta belki senin çok yakışıklı birine, hayran olduğunu bile düşünmüş olabilir. neticede bunlar çok normal şeyler, hepimiz tv izliyoruz milyonlarca insan yüz görüyoruz, birbirinden güzel kızlar erkekler.internette tv de her yerde,ozaman anlamalıyızki bunlar derdedilcek şeyler değil, kıskanmak için yeterli sebepler değil, ancak bir aldatma olursa, ancak ozaman ayrılırsınız, nacizane fikrim, bence arkadaşınız bir özrü hakediyor.bi konuşun derim.ve kıskandığınızı asla belli etmeyin, bu öz güveninizin eksikliğini, karşı cinse hemen yansır.ve oda kıskanıldığını anlayıp, daha çok kıskandırabilir .
Benim anlamadığım şey madem bu kadar hattası var ve sende farkındasın neden en başında kibar ve bana uygun dedin ki çok tepki alınca konuyu saptırmaya falan mı çalışıyorsunYok digerleri hataydi onları konuşmak uzun sürer. Ornegin sadece parası oldugu icin beni durmadan eve cagiran bir tipi sizce kabul mü etseydimm
Otello sendromu nedir onu arastircam ve düzelticem gerekirse ama diger söyledikleriniz fazlasıyla insanlara karşı önyargınızdan kaynaklaniyor. Çünkü herkes hata yapar ve geri dönebilir ki bu cok da büyütülecek birsey degilken neden beni kabul etmesi abazalık olsun insanlar aldatilinca bile affediyorÖnce "otello sendromu hastalığınıza" çare bulun sonra ilişki yaşarsınız.
Böyle saçma bir nedenle ilişkisini bitirene geri dönerse, çocuk ağır abazadır net !
- 13 Haziran 2015
- 2.236
- 5.505
- 108
- 32
Hayir orada daha önceki birinden bahsettim aslinda şuan konustugum kisi degildii.Benim anlamadığım şey madem bu kadar hattası var ve sende farkındasın neden en başında kibar ve bana uygun dedin ki çok tepki alınca konuyu saptırmaya falan mı çalışıyorsun
Kusura bakmayın yanlış anladım o zamanHayir orada daha önceki birinden bahsettim aslinda şuan konustugum kisi degildii.
- 18 Şubat 2018
- 1.640
- 3.021
- 133
Yas isterse 75 olsun, görüntü 25 :)Bacim kadin 54 yasinda teyze olmus neden kiskandin bu kadar
- 7 Ekim 2016
- 6.598
- 4.323
- 173
Kaldiramayacagin soruyu niye soruyorsun.. Cirkin birini soyleseydi normalmi gelecekti..Kızlar ben 3 aydır biriyle konuşuyorum. İlk defa bu kadar kibar beyefendi ve bana uygun oldugunu düsündüğüm biriydi. Fakat bugün ona hayranı oldugu biri var mı diye sorunca bir ünlünün ismini verdi ben bunu kaldıramadım ve bunu normal bulmadığımı söyledim. Numarasını sildim. Şimdi dogru mu yaptim yoksa abarttim mi diye düsünüyorum. Sizce normal mi ben cok kıskandım onun kadar iyisini bulursan sen de bir erkege haran ol dedi bana . Kafam cok karısık . Ne yapsam bilmiyorum
Kendini beğenmiyormusun Ki böylesi bir kıskançlık yapıyorsun.Söylediğiniz kişi normal sıradan bir güzelliği var.Bence abartmışsınız.Bakımlı her kadın güzeldir.Monica belluci
- 9 Haziran 2013
- 7.909
- 12.734
- 248
Overlokcugeldihanim
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 8 Ocak 2018
- 464
- 744
- 18
- 31 Ocak 2016
- 5.413
- 21.799
- 348
Ay gerçekten mi hiç güleceğim yoktu yaAy Monica Belluci'yi begenmesi neden problem oldu yaa hic anlamadim. Benim esimin zevkimi soyleyim: Yeliz Yesilmen ve ben gulup geciyorum buna. monica yelizin yaninda cok klas kaldi.
- 12 Haziran 2017
- 3.456
- 11.588
- 158
Kızlar tesekkürler şu an tükürdüğümü yaladim sanirim ama barıstık
En büyük sorununuz sevgilinizin monica bellucci hayranı olması olsun inşallah :)