• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dogru mu yaptımm

Kızlar herkes yanlış yapar tamam biliyorum ben de sacmalamış olabilirim diye size sordum zaten. Hatasız oldugumu düsünmüyorum. Bu kadar ezmeyin lütfen :halay: peki simdi yazsam mı tekrar yazmasam mı???

Aklımı karıstiran bir neden daha var onunla birlesince bu cikti aslinda. Mesela tesettürlü ama ic camasiri gözüküyor, bugün bir kadın geldi fizigine güveniyor herhalde mini etek falan giymis aptal aptal konusuyor vs. Niye durmadan böyle seyler söylüyor anlamıyorumm

Doğru düzgün ilişkinizin olmamasının sebebi bu huyunuz olabilr mi acaba hiç düşündünüz mü?

Evet küçük hatalardan dolayı cok reddettim. Ama bu kadar küçük degildi hicbiri.. Yazsam haklıymissin derdiniz o konuda ondan eminim.

bence siz bu yorumu yanlış anlamışsınız
A apple pie küçük hatalara verdiğiniz tepkileri kastetmemiş
bunları "hata" olarak görmenizi kastetmiş
bunlar "hata" değil
asıl hata sizin bunların hata olduğunu düşünmeniz

bence siz bu yorumu yanlış anlamışsınız
A apple pie küçük hatalara verdiğiniz tepkileri kastetmemiş
bunları "hata" olarak görmenizi kastetmiş
bunlar "hata" değil
asıl hata sizin bunların hata olduğunu düşünmeniz
Yok digerleri hataydi onları konuşmak uzun sürer. Ornegin sadece parası oldugu icin beni durmadan eve cagiran bir tipi sizce kabul mü etseydimm

Aklımı karıstiran bir neden daha var onunla birlesince bu cikti aslinda. Mesela tesettürlü ama ic camasiri gözüküyor, bugün bir kadın geldi fizigine güveniyor herhalde mini etek falan giymis aptal aptal konusuyor vs. Niye durmadan böyle seyler söylüyor anlamıyorumm
?? Anlamadim

Ne kadar da erkeklere bağımlı yaşıyorsunuz yazık!
Abartmamışsın işin cılkını çıkartmışsın.

Yok digerleri hataydi onları konuşmak uzun sürer. Ornegin sadece parası oldugu icin beni durmadan eve cagiran bir tipi sizce kabul mü etseydimm

tabi ki hayır
ama o zaman onu "küçük hata" diye nitelendirmeyin, "küçük hatalar" yazmışsınız

Ne kadar da erkeklere bağımlı yaşıyorsunuz yazık!
Abartmamışsın işin cılkını çıkartmışsın.
Erkeklere bağımlı oldugumu nerden çıkardın acaba kırk yılda bir konu açtım. İlla büyük bir derdim mi olması gerekiyor. Adam aldatsa hakaret etse niye yazıyım buraya direk ayrılırım zaten.

Bende tolgahan sayışmani begeniyorum. Ama eşim dizilerini izlememe izin vermez kattiyen. Kendiside beğendiği unluler olabilir. Bence biraz fazla abartmissiniz. Ama ofkeyle olan birşey zaten kendinizde anlarsınız.

tabi ki hayır
ama o zaman onu "küçük hata" diye nitelendirmeyin, "küçük hatalar" yazmışsınız
Pekalaa küçük bir hata oldugunda kafam karısıyor zaten büyük hatalarda netim direk konuşmayı keserim. 1 sene önce üye oldum o arada da bir kac insanla görüstüm hicbirini buraya yazmadim çünkü nettim ve bitti. Bunda acaba dedim. Yardiminizi istedim

Abartmışsınız gerçekten. Hayran olupta kapısında yatmıyordur sonuçta. Burada eşim Sıla hayranı diye bir konu açılmıştı. Sılayı görünce kadın dediğin böyle olur deyip telefonuna sılayı profil yapıyordu adam. Orada konu sahibine hak vermiştik çünkü başka birine işte kadın bu demek eşe saygısızlıktır. Siz daha hayranlığın derecesini bile bilmiyorsunuz.

Ay Monica Belluci'yi begenmesi neden problem oldu yaa hic anlamadim. Benim esimin zevkimi soyleyim: Yeliz Yesilmen :D ve ben gulup geciyorum buna. monica yelizin yaninda cok klas kaldi.

Erkeklere bağımlı oldugumu nerden çıkardın acaba kırk yılda bir konu açtım. İlla büyük bir derdim mi olması gerekiyor. Adam aldatsa hakaret etse niye yazıyım buraya direk ayrılırım zaten.

Ben senin konu açmana birşey demedim istediğin konuyu açabilirsin.
Ben senin hal ve hareketlerinin doğru olmadığını ve saçmaladığını söylüyorum.
Bunu söyleyen de tek kişi değilim. Hayran oldupu birini kıskanacak kadar bağımlısın ayrıca!

Kızlar tesekkürler şu an tükürdüğümü yaladim sanirim ama barıstık :halay::halay:

Bence psikolojiniz bozuk... muhtemelen ayrılmamıştınız bile, sen kendi kendine hop oturup hop kalktın. Sonra da ondan gelen ilk sinyalle tekrar mutlu mesut devam ediyorsun hayatına. Bu kadar erkek bağımlısı olma. Muhtemelen yaşlar 16-19 gerçi ama bu yaşlarda kazanılır bazı kişisel özellikler. Üstüne üstlük hem hayranın var mı diye sorup hem cevap verince bozuk atan bir kızın karşısında ben erkek olsam zekasından şüphe ederim :kızgın: ilişkiniz ciddi ise eğer ileride bu adam sizin "iki lafın belini kıracağınız" en iyi arkadaşınız da olmalı. Şimdiden yarım akıllı kaprislerin ile bu bağları koparıp atma sana tavsiyem :KK60:

Evet stresliyim bu sıralar hakimlik sınavına hazırlanıyorum. Allahtan bazılarınız gibi acımasız degil ve olgunlukla karşiladı

Back