Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Dogru mu yaptımm
- Konu Sahibi Tospik06
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 18 Kasım 2014
- 6.238
- 15.575
- 248
Doğru düzgün ilişkinizin olmamasının sebebi bu huyunuz olabilr mi acaba hiç düşündünüz mü?
Evet küçük hatalardan dolayı cok reddettim. Ama bu kadar küçük degildi hicbiri.. Yazsam haklıymissin derdiniz o konuda ondan eminim.
bence siz bu yorumu yanlış anlamışsınız
A apple pie küçük hatalara verdiğiniz tepkileri kastetmemiş
bunları "hata" olarak görmenizi kastetmiş
bunlar "hata" değil
asıl hata sizin bunların hata olduğunu düşünmeniz
Yok digerleri hataydi onları konuşmak uzun sürer. Ornegin sadece parası oldugu icin beni durmadan eve cagiran bir tipi sizce kabul mü etseydimm
- 20 Aralık 2017
- 9.800
- 32.016
- 548
?? AnlamadimAklımı karıstiran bir neden daha var onunla birlesince bu cikti aslinda. Mesela tesettürlü ama ic camasiri gözüküyor, bugün bir kadın geldi fizigine güveniyor herhalde mini etek falan giymis aptal aptal konusuyor vs. Niye durmadan böyle seyler söylüyor anlamıyorumm
Mesela bir kere de şey demisti. Bir kadın proje sunacakmış gömlegindeki dügmeleri açık yani dekolte veriyor ben bakmiyorum am ortagim bakıyor falan.. niye bunlari anlatiyor acaba?? Anlamadim
- 18 Kasım 2014
- 6.238
- 15.575
- 248
Yok digerleri hataydi onları konuşmak uzun sürer. Ornegin sadece parası oldugu icin beni durmadan eve cagiran bir tipi sizce kabul mü etseydimm
tabi ki hayır
ama o zaman onu "küçük hata" diye nitelendirmeyin, "küçük hatalar" yazmışsınız
Erkeklere bağımlı oldugumu nerden çıkardın acaba kırk yılda bir konu açtım. İlla büyük bir derdim mi olması gerekiyor. Adam aldatsa hakaret etse niye yazıyım buraya direk ayrılırım zaten.Ne kadar da erkeklere bağımlı yaşıyorsunuz yazık!
Abartmamışsın işin cılkını çıkartmışsın.
- 11 Ağustos 2016
- 2.412
- 10.208
- 208
Pekalaa küçük bir hata oldugunda kafam karısıyor zaten büyük hatalarda netim direk konuşmayı keserim. 1 sene önce üye oldum o arada da bir kac insanla görüstüm hicbirini buraya yazmadim çünkü nettim ve bitti. Bunda acaba dedim. Yardiminizi istedimtabi ki hayır
ama o zaman onu "küçük hata" diye nitelendirmeyin, "küçük hatalar" yazmışsınız
- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.169
- 798
Abartmışsınız gerçekten. Hayran olupta kapısında yatmıyordur sonuçta. Burada eşim Sıla hayranı diye bir konu açılmıştı. Sılayı görünce kadın dediğin böyle olur deyip telefonuna sılayı profil yapıyordu adam. Orada konu sahibine hak vermiştik çünkü başka birine işte kadın bu demek eşe saygısızlıktır. Siz daha hayranlığın derecesini bile bilmiyorsunuz.
- 24 Mart 2009
- 3.098
- 4.167
- 658
Tamam ışte sevgili nde begeniyordur ömrünü onu beklemekle heba etmiyor herhalde öyle olsa hasta ruhlu olurduBen begenirim 2 dakika sonra unuturum. Bir hayranlıgim yok kimseye karşı
- 16 Mayıs 2014
- 659
- 678
- 103
- 30 Mayıs 2015
- 14.272
- 13.932
- 298
Erkeklere bağımlı oldugumu nerden çıkardın acaba kırk yılda bir konu açtım. İlla büyük bir derdim mi olması gerekiyor. Adam aldatsa hakaret etse niye yazıyım buraya direk ayrılırım zaten.
Ben senin konu açmana birşey demedim istediğin konuyu açabilirsin.
Ben senin hal ve hareketlerinin doğru olmadığını ve saçmaladığını söylüyorum.
Bunu söyleyen de tek kişi değilim. Hayran oldupu birini kıskanacak kadar bağımlısın ayrıca!
- 24 Nisan 2007
- 1.620
- 1.694
- 333
Kızlar tesekkürler şu an tükürdüğümü yaladim sanirim ama barıstık
Bence psikolojiniz bozuk... muhtemelen ayrılmamıştınız bile, sen kendi kendine hop oturup hop kalktın. Sonra da ondan gelen ilk sinyalle tekrar mutlu mesut devam ediyorsun hayatına. Bu kadar erkek bağımlısı olma. Muhtemelen yaşlar 16-19 gerçi ama bu yaşlarda kazanılır bazı kişisel özellikler. Üstüne üstlük hem hayranın var mı diye sorup hem cevap verince bozuk atan bir kızın karşısında ben erkek olsam zekasından şüphe ederim ilişkiniz ciddi ise eğer ileride bu adam sizin "iki lafın belini kıracağınız" en iyi arkadaşınız da olmalı. Şimdiden yarım akıllı kaprislerin ile bu bağları koparıp atma sana tavsiyem