Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Dogru mu yaptımm
- Konu Sahibi Tospik06
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.937
- 598
Bence iyice olgunlaşmadan asla evlenmeyin hiç bir insanın hayatıyla oynamayın. Şu yaptığınız çocukluk üzerine sizinle asla iletişime gecmezdim ben olsam. Ayrılmanız isabet olmuş görüştüğünüz kişi için.
Ya evet bu durum biraz saçma ama sinirle neler yapılmıyor ki ben de zaten saçma oldugunu farkedip yazdım buraya neden bu kadar negatif bir yorum yaptınız anlamadım..
İste aslında en büyük sorun oydu ama ben onu içime attım ve sonra bu olunca sinirlendim açıkçası. En objektif yorumu yapmışsınız teşekkür ederim dikkate alıcam bu durumu bir daha söylerse uyarmayı düsünüyorumBir de sürekli neden başka kadınların dekoltesine takik . hayranliktan değil ama yok iç çamaşırı görünüyor yok gomleginin düğmesi açık dekolte veriyor diyen adam ağır abazadir
- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.937
- 598
Iyi gözlem yap derim . Senin yaptığın saçma ama tolere edilebilir bir şey onun ki sapıklığa kayabilirİste aslında en büyük sorun oydu ama ben onu içime attım ve sonra bu olunca sinirlendim açıkçası. En objektif yorumu yapmışsınız teşekkür ederim dikkate alıcam bu durumu bir daha söylerse uyarmayı düsünüyorum
Overlokcugeldihanim
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 8 Ocak 2018
- 464
- 744
- 18
Kendinize gelmeniz için çünkü sizin açtığınız konu zaten oldukça negatif lütfen şu erkekleri kiskaniyorsaniz da belli etmeyin içinizde yaşayın sonra psikolojiniz bozuluyor bunu erkekler fırsata çevirir sırf ego şişirmek için her fırsatta dile getirir. Bu yaptığınız olayı törpüleyin ve cevabını kaldıramayacağınız sorular sormayın.Ya evet bu durum biraz saçma ama sinirle neler yapılmıyor ki ben de zaten saçma oldugunu farkedip yazdım buraya neden bu kadar negatif bir yorum yaptınız anlamadım..
birine hayran diye ne oluyor ki? Hayran olduğum çok ünlü var en basiti aamir khan a deli gibi aşığım ama onun gibi birini bulursam eşimi bırakmam mesele ne alaka hemen ayrılmışsınızKızlar ben 3 aydır biriyle konuşuyorum. İlk defa bu kadar kibar beyefendi ve bana uygun oldugunu düsündüğüm biriydi. Fakat bugün ona hayranı oldugu biri var mı diye sorunca bir ünlünün ismini verdi ben bunu kaldıramadım ve bunu normal bulmadığımı söyledim. Numarasını sildim. Şimdi dogru mu yaptim yoksa abarttim mi diye düsünüyorum. Sizce normal mi ben cok kıskandım onun kadar iyisini bulursan sen de bir erkege haran ol dedi bana . Kafam cok karısık . Ne yapsam bilmiyorum
Kendinize gelmeniz için çünkü sizin açtığınız konu zaten oldukça negatif lütfen şu erkekleri kiskaniyorsaniz da belli etmeyin içinizde yaşayın sonra psikolojiniz bozuluyor bunu erkekler fırsata çevirir sırf ego şişirmek için her fırsatta dile getirir. Bu yaptığınız olayı törpüleyin ve cevabını kaldıramayacağınız sorular sormayın.
Tamam teşekkür ederim dikkat edicem. Biraz fazla takıyorum sanırım bunu törpülüycem
- 16 Mayıs 2014
- 659
- 678
- 103
Gercek. Maalesef. Bence komik yani yeliz yesilmenle kendimi yaristirayim mi simdi cook farkli bir kulvardayizAy gerçekten mi hiç güleceğim yoktu ya
Iyi gözlem yap derim . Senin yaptığın saçma ama tolere edilebilir bir şey onun ki sapıklığa kayabilir
Benim yanımda asla başka bir yere bir bayana bakmaz biz de zaten arkadaşlarla falan degil yalniz bulusuyoruz gözlemlerim cok sağlıklı olmaz gibi . biraz daha inceliycem ama baktım kaldıramıyorum ilk buraya yazarım daha da olmazsa ayrılırım sanırım
- 31 Ocak 2016
- 5.413
- 21.799
- 348
ay daha nelerGercek. Maalesef. Bence komik yani yeliz yesilmenle kendimi yaristirayim mi simdi cook farkli bir kulvardayiz
- 30 Mayıs 2017
- 4.794
- 7.223
- 88
- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.937
- 598
Bir erkeği en iyi arkadaş ortamında tanırsın başbaşa iken rol yapsa bile kendi arkadaşlarının yanında doğal olur ve senin arkadaşlarına nasıl davranıyor bu önemli. Iliskiniz baya ilerlemiş olda belki espri olarak ya nasi giyinmiş diye anlatabilir ama anladığım kadarıyla daha sizin başlayan net bir ilişkiniz bile yok . Ilginç geldi bunları seninle paylasmasi . Cümleyi nasıl kuruyor pekiBenim yanımda asla başka bir yere bir bayana bakmaz biz de zaten arkadaşlarla falan degil yalniz bulusuyoruz gözlemlerim cok sağlıklı olmaz gibi . biraz daha inceliycem ama baktım kaldıramıyorum ilk buraya yazarım daha da olmazsa ayrılırım sanırım
Bir erkeği en iyi arkadaş ortamında tanırsın başbaşa iken rol yapsa bile kendi arkadaşlarının yanında doğal olur ve senin arkadaşlarına nasıl davranıyor bu önemli. Iliskiniz baya ilerlemiş olda belki espri olarak ya nasi giyinmiş diye anlatabilir ama anladığım kadarıyla daha sizin başlayan net bir ilişkiniz bile yok . Ilginç geldi bunları seninle paylasmasi . Cümleyi nasıl kuruyor peki
Onları eleştirir gibi kapalı ama tüm hatları belli falan, açıklar için de yanında çalıştığı bir kız çok açık giyinmiş uyarmış iş yaparken giyme falan demiş tamam bunu bir yerde anlarım ama yok işte toplantı yapıyoruz kadın benim karsıma oturdu gömleginin dügmeleri acik dekolte vermiş ama ben kadini dinlerken hep alnına ve gözlerine baktım, ortagim hep dekoltesine bakmış salak falan diyor. Anlamadım acaba kendisinin çok iyi biri oldugunu mu göstermeye çalışıyor bana anlatmasındaki sebep ne ola?
- 20 Ekim 2015
- 4.200
- 5.405
- 108
- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.937
- 598
Tanımadan konuşarak hakkına giriyor olabilirim ama beni korkuttu bu tipOnları eleştirir gibi kapalı ama tüm hatları belli falan, açıklar için de yanında çalıştığı bir kız çok açık giyinmiş uyarmış iş yaparken giyme falan demiş tamam bunu bir yerde anlarım ama yok işte toplantı yapıyoruz kadın benim karsıma oturdu gömleginin dügmeleri acik dekolte vermiş ama ben kadini dinlerken hep alnına ve gözlerine baktım, ortagim hep dekoltesine bakmış salak falan diyor. Anlamadım acaba kendisinin çok iyi biri oldugunu mu göstermeye çalışıyor bana anlatmasındaki sebep ne ola?
- 14 Aralık 2015
- 783
- 674
- 53
- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.243
- 823
Bu kadar saçma şey gerçekten görmedim ya siz kendiniz soruyorsunuz hayranı olduğun biri var mı diye eğer yok deseydi zaten yalan söylemiş olurdu herkesin ünlülerden hayran olduğu vardır ben evliyim benimde var eşiminde yani ama bu birbirimizi sevmediğimiz anlamına gelmiyor ki ağız aramak için sormuşsunuz valla bu kafayla hiçbir ilişkiniz yürümez sağlıklı değilsiniz
İşte ben de bu yüzden tedbirli davranıyorum ama diger tüm konularda istedigim gibi nazik kibar cömert kültürlü ailevi olarak cok uygun. Tek sorun her kıza bakıyor mu normalde. Benimle olan niyeti kesinlikle evlilik ben tesettürlü oldugum icin de bana öyle bakışları falan yok açık bir yerim olmadığı ićin sapıkça bakmıyor.Tanımadan konuşarak hakkına giriyor olabilirim ama beni korkuttu bu tip