evet yaş aramız çok açık dul olmamdan dolayı sıcak bakmıyorlar bende onlara bayılmıyorum onalrda bana bız ikimiz yapacağız ne olursa da hakkını verse yeter evlenmeden evlendıkten sonra hiç vermez
diyYine de senin üzerine yapılması saçma olur. Annenin üzerinde kalması daha iyi. Siz evlenince evlendikten sonraki birikiminizle kendi üzerinize alırsınız.
E çalışın siz de, silah zoruyla mı çalıştırmayacak? Nedir yani? Çalışacağım dersiniz, olur biter. "Üzerime ev istiyorum1 diyebilen bir kadın çok rahat "çalışacağım" da diyebilir.
diy
e diyorum zaten ona kesinlikle izin vermiyor katıyen olmaz dıyor otur evde diyor vermiyor benımde açıkcası işime geliyor madem öyle diyorum tamam zaten o benım erkek arkadasımın evi ki baska evlerıde var ben onlara birey demiyorum ki kendisine ait olan evi diyorum ben
Çok uyanık gördüm sizi.
Daha evlenmeden hakkım da hakkım diyorsunuz.
Onlar anası babası peki ya siz kimsiniz?
Ama sizin bunu istemeye hakkınız yok. Çalışmamak işinize geliyor olabilir ama çalışmadan emek vermeden ev sahibi olmayı istemeniz yanlış.
ben adam sigorta yapamıyor üstüme dısarıdan ödüyor hani anlaşamalı evlılıkler var ya onun gibi birşey ya kendıme olmasa bıle kendi üstüne istiyorum o da olmuyor işte beni çalıştırmayacakmıs eee ne oldu şimdi
senin eşinin üzerine o kadar hacizler varsa sen ona nasıl güveniyorsun. garip bir adam garip bir ilişki... Allah evlatlarımızdan uzak etsin. besle büyüt biri çıksın 'anan babandan hakkını al,ben zaten kaynanaları oldum olası sevmem,aramız açık,garantim olsun falan desin... sen önceki evliliğine de böyle başladıysan yazık çocuklara... çalış kendi ekmeğini ye başka anaları da yakma...
Calıstırmayacak- mıs! ne demek?
Siz calısmamayı nasıl kabul ediyorsunuz..
Calıstırmayacaksan ben kendimi garanti altına alırım demek mi oluyor bu simdi?
bakın ben evlendim ayrıldım söyle diyeyim aynı eskı esımde de ev annesının ustüne oldu kadınla biz hep kavga ederdik en sonunda dedı kı bıze karını al çıkın evımden aynısı basıma mı gelsın yanı bızım zaten su ankı erkek arkadasımın annesıyle anlasamıyoruz yıne aynısı olacak ve benım kızım var sokakta mı kalalım sımdıden tedbir gerek yasadım ki biliyorum yaniii başıma geldi tekrar aynısı olsun isteöiyorumm
bakın ben evlendim ayrıldım söyle diyeyim aynı eskı esımde de ev annesının ustüne oldu kadınla biz hep kavga ederdik en sonunda dedı kı bıze karını al çıkın evımden aynısı basıma mı gelsın yanı bızım zaten su ankı erkek arkadasımın annesıyle anlasamıyoruz yıne aynısı olacak ve benım kızım var sokakta mı kalalım sımdıden tedbir gerek yasadım ki biliyorum yaniii başıma geldi tekrar aynısı olsun isteöiyorumm
Evin tek oğluymuş zaten, ileride her türlü eşinizin olacak tüm mal mülk, şimdiden niye sorun yapıyorsunuz ki?
kusura bakmayın ama kızınızla sokakta kalmak istemiyorsanız çalışacaksınız kendiniz bişeylere sahip olacaksınız
sizin işinize geliyor çalışmayıp evinde oturmak hopp evim olsun arabam olsun üstüme
kimse öyle bedavadan malını mülkünü vermez öyle gerçekten şok içindeyim şuan
hayat ne kadar kolay sizler için
İyi de, alın teriniz olmayan bir sey icin hak iddia edmezsin hic bir zaman..
Bence sizin niyetiniz kötü..
Kızınız var, tabii ki sokakta kalmayın ama baskasının malına güvenerek olmamalı bu, madem kızınız var calısmamayı kabul etmeyin.
O adam evi sizin üzerinize yapsa ve bosansanız kendisi ne yapacak peki?
Bu ne garanticilik yahu?
diy
e diyorum zaten ona kesinlikle izin vermiyor katıyen olmaz dıyor otur evde diyor vermiyor benımde açıkcası işime geliyor madem öyle diyorum tamam zaten o benım erkek arkadasımın evi ki baska evlerıde var ben onlara birey demiyorum ki kendisine ait olan evi diyorum ben
çünkü aileler birbine düşman şimdiden bende papazım acayip sonradan daha da kötü olacak belli çünkü
beni anlayan çıkmayacak bir tane bana kızıyor herkes ama ????
ben kv olsaydın bende güvenmezdim herhalde. ortada söz yok nışan yok niye versin ki.. alıp bırakacağını düşünür.. kimse senin niyetinin iyi olduğunu bilmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?