Bence kayınvalide adayınız haklı
Buna dereyi görmeden paçaları sıvamak denir.. Daha ortada söz bile yok, ev parar pul derdine düşmüşsünüz..
Başkaları alnının teri ile kazanmış yapmış, neden sizin üstünüze yapsınlar ki ?
Siz de eş adayınız ile çalışıp beraber alın, ikinizin üstünüze olsun
K.valide adayı sonuna kadar haklı. Biraz aklı varsa oğluna evi devredecekse onu da düğünden önce devretmeli zaten.
Peki siz neyin garantisini istiyorsunuz ben onu pek anlamadım?:44:
canım zaten eşim olacak kendi parasıyla alıyor onların aldığını bende istemıyorum onun kendi alın teriyle aldığı şey onlar eşim olacak kendi üstüne kalem bile alamıyor sicil yüzünden
sanki gitmiş kendi alın teriyle aldığı şeyi yoldan geçen birisinin üstüne yapmış
kendi anası babasından bahsediyoruz
Şaşırdım doğrusu, bence oğlanı annesi değil de siz yönetmeye çalışıyorsunuz.
Hiç bir emek vermeden alınmış evi üstünüze istiyorsunuz pes doğrusu.
Yine de senin üzerine yapılması saçma olur. Annenin üzerinde kalması daha iyi. Siz evlenince evlendikten sonraki birikiminizle kendi üzerinize alırsınız.canım zaten eşim olacak kendi parasıyla alıyor onların aldığını bende istemıyorum onun kendi alın teriyle aldığı şey onlar eşim olacak kendi üstüne kalem bile alamıyor sicil yüzünden
E çalışın siz de, silah zoruyla mı çalıştırmayacak? Nedir yani? Çalışacağım dersiniz, olur biter. "Üzerime ev istiyorum1 diyebilen bir kadın çok rahat "çalışacağım" da diyebilir.ben adam sigorta yapamıyor üstüme dısarıdan ödüyor hani anlaşamalı evlılıkler var ya onun gibi birşey ya kendıme olmasa bıle kendi üstüne istiyorum o da olmuyor işte beni çalıştırmayacakmıs eee ne oldu şimdi
Ben de kayınvaliden olsam ben de karşı çıkarım.
Hem garanti olsun ne demek ? "Ayrılırsam" garantim olsun demek.
Belki ayrılırım niyetiyle başlanıyorsa,neden ailenin yatırımını 2 günlük geline hibe edeyim diye düşünür insan.
Bir de bu iş yaş başlamış,söylemeden edemedim.
Senin kayınvalidenden sözediş tarzın olsun,onun tepkisi olsun,kötü sinyaller veriyor.
kendi annesi babası kendilerini düşünüyorlar bizim ara zaten çok açık onlarla ben hakkını istiyorum sadece yoksa hakkını da alamaz kalırım öyle
kendi annesi babası kendilerini düşünüyorlar bizim ara zaten çok açık onlarla ben hakkını istiyorum sadece yoksa hakkını da alamaz kalırım öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?