Doğru mu sizce?

MAYDIN

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2011
121
0
66
35
Zonguldak
benım erkek arkadasım var 30 yasında evlılık dusunuyoruz tabi ki ben evlendima ayrıldım sımdı sorum su kızlar erkek arkadasım anası olacak kişi kıllık yapıyor acayip sinir oluyorum bazı sebeplerden dolayı erkek arkadaşım üzerine birşey alamıyor arabası evi var fakat ya annesini üsütüne ya babasının geçen akşam annesine demiş ben kız arkadaşımın üstüne evi yapacağım evlenecğim onunla diye garanti istiyor diye annesi kesinlikle vermem o neymiş öyle madem evlilik programını çıksın evi arabası olsun diye demiş sen alabiliyorsan üstüne sana veririm demiş ama sevgilim üstüne birşey alamıyor hiççç bende sırf benim üstüme gerekmiyor kendine al daha iyi ama sonradan yaş tahtaya basmayalım dedim kavga ettik annesi vermem güvenmiyorum ona demiş böyle birşey var mı ya kadına bak acayip sinir oldum oldum olası kaynanalar nefret ederim oğlanı yönetmeye çalışıyor bu tavır doğru mu evlndikten sonra alırız diyor ama herşey dereyi geçtikten sonra bilirsiniz bu işleri bende olmaz o ev olacak diye inat ettim şimdi karışık sizce doğru mu onun bu yaptığı))):47:

Ben de kayınvaliden olsam ben de karşı çıkarım.
Hem garanti olsun ne demek ? "Ayrılırsam" garantim olsun demek.
Belki ayrılırım niyetiyle başlanıyorsa,neden ailenin yatırımını 2 günlük geline hibe edeyim diye düşünür insan.

Bir de bu iş yaş başlamış,söylemeden edemedim.
Senin kayınvalidenden sözediş tarzın olsun,onun tepkisi olsun,kötü sinyaller veriyor.

Benim yaptığım doğru mu diye sorsan daha doğru olurdu :19::19:

ben anlamadım size ait olmayan bi evi sizin üstünüze yapmasını istiyorsunuz sanırım :ssz:

sevgilinizin evi ve arabasını evlenmeden kendi üstünüze mi almak istiyorsunz :53:

şok oldum eğer doğru anladıysam pess

K.valide adayı sonuna kadar haklı. Biraz aklı varsa oğluna evi devredecekse onu da düğünden önce devretmeli zaten.

Bence kayınvalide adayınız haklı

Buna dereyi görmeden paçaları sıvamak denir.. Daha ortada söz bile yok, ev parar pul derdine düşmüşsünüz..

Başkaları alnının teri ile kazanmış yapmış, neden sizin üstünüze yapsınlar ki ?

Siz de eş adayınız ile çalışıp beraber alın, ikinizin üstünüze olsun :34:

Bence kayınvalide adayınız haklı

Buna dereyi görmeden paçaları sıvamak denir.. Daha ortada söz bile yok, ev parar pul derdine düşmüşsünüz..

Başkaları alnının teri ile kazanmış yapmış, neden sizin üstünüze yapsınlar ki ?

Siz de eş adayınız ile çalışıp beraber alın, ikinizin üstünüze olsun :34:

canım zaten eşim olacak kendi parasıyla alıyor onların aldığını bende istemıyorum onun kendi alın teriyle aldığı şey onlar eşim olacak kendi üstüne kalem bile alamıyor sicil yüzünden

bir an esra erolu izliyomuş gibi oldum :)

daha evlenmeden garanti niyetine ev sizin üstünüze yapılacaksa k.validenin de buna karşı çıkması çok doğal..hatta kendi üstüne istemesi de doğal..

evet bazı anneler çocuklarını yönlendiriyor ama bazı kadınlar da eşlerini,nişanlılarını gayet güzel yönlendirebiliyor!

Peki siz neyin garantisini istiyorsunuz ben onu pek anlamadım?:44:

ben adam sigorta yapamıyor üstüme dısarıdan ödüyor hani anlaşamalı evlılıkler var ya onun gibi birşey ya kendıme olmasa bıle kendi üstüne istiyorum o da olmuyor işte beni çalıştırmayacakmıs eee ne oldu şimdi

canım zaten eşim olacak kendi parasıyla alıyor onların aldığını bende istemıyorum onun kendi alın teriyle aldığı şey onlar eşim olacak kendi üstüne kalem bile alamıyor sicil yüzünden

sanki gitmiş kendi alın teriyle aldığı şeyi yoldan geçen birisinin üstüne yapmış

kendi anası babasından bahsediyoruz

Şaşırdım doğrusu, bence oğlanı annesi değil de siz yönetmeye çalışıyorsunuz.

Hiç bir emek vermeden alınmış evi üstünüze istiyorsunuz pes doğrusu.

sanki gitmiş kendi alın teriyle aldığı şeyi yoldan geçen birisinin üstüne yapmış

kendi anası babasından bahsediyoruz

kendi annesi babası kendilerini düşünüyorlar bizim ara zaten çok açık onlarla ben hakkını istiyorum sadece yoksa hakkını da alamaz kalırım öyle

Şaşırdım doğrusu, bence oğlanı annesi değil de siz yönetmeye çalışıyorsunuz.

Hiç bir emek vermeden alınmış evi üstünüze istiyorsunuz pes doğrusu.

ya canım çocuk kendisi alıyor evi arabayı ama mecvuriyetten onalrın üstüne yapmak zorunda kalıyor onun emeği oooo

Yine de senin üzerine yapılması saçma olur. Annenin üzerinde kalması daha iyi. Siz evlenince evlendikten sonraki birikiminizle kendi üzerinize alırsınız.
ben adam sigorta yapamıyor üstüme dısarıdan ödüyor hani anlaşamalı evlılıkler var ya onun gibi birşey ya kendıme olmasa bıle kendi üstüne istiyorum o da olmuyor işte beni çalıştırmayacakmıs eee ne oldu şimdi
E çalışın siz de, silah zoruyla mı çalıştırmayacak? Nedir yani? Çalışacağım dersiniz, olur biter. "Üzerime ev istiyorum1 diyebilen bir kadın çok rahat "çalışacağım" da diyebilir.

Ben de kayınvaliden olsam ben de karşı çıkarım.
Hem garanti olsun ne demek ? "Ayrılırsam" garantim olsun demek.
Belki ayrılırım niyetiyle başlanıyorsa,neden ailenin yatırımını 2 günlük geline hibe edeyim diye düşünür insan.

Bir de bu iş yaş başlamış,söylemeden edemedim.
Senin kayınvalidenden sözediş tarzın olsun,onun tepkisi olsun,kötü sinyaller veriyor.

evet yaş aramız çok açık dul olmamdan dolayı sıcak bakmıyorlar bende onlara bayılmıyorum onalrda bana bız ikimiz yapacağız ne olursa da hakkını verse yeter evlenmeden evlendıkten sonra hiç vermez

kendi annesi babası kendilerini düşünüyorlar bizim ara zaten çok açık onlarla ben hakkını istiyorum sadece yoksa hakkını da alamaz kalırım öyle

siz niye ortada kalıyorsunuz anlamadım

çalışmanızı istemiyorda neden siz kabul ediyorsunuz madem bu kadar garantili olmayı seviyorsunuz çalışın kendi hayatınızı kendiniz garanti altına alın

üzgünüm ama kayınvalideniz çok haklı ben olsam bende vermem evi arabayı

insan bu zamanda babasına bile zor güveniyorsa daha ortada evlilik olmamış bi kadına bende güvenmem :34:

bir daha konusunu dahi yapmayın yoksa daha can sıkıcı şeyler duyabilirsiniz

Çok uyanık gördüm sizi.:1:
Daha evlenmeden hakkım da hakkım diyorsunuz.
Onlar anası babası peki ya siz kimsiniz? :34:

Back