- 14 Ocak 2015
- 506
- 279
-
- Konu Sahibi bikahvebana
Anlayabilmek icin soruyorum. Teninin kokusunu icinize cekip sanki yillardir bu kokuyu ariyordum, iste buraya aidim, demek gibi icgüdüsel olarak "dogru" diye adlandirdiginiz biri miydi?
Simdi anladim o zaman tahmin ettigim gibi degil, eger tam tersi olsaydi, cok benzerini yasadigim icin size umut verecek seyler söyleyebilirdim fakat bu durumda inanin tecrubesizim. Umarim en yakin zamanda kalbinizin sahibine kavusursunuz.Yıllardır bu kokuyu arıyordum demedim ancak başka bir ten çekici gelmedi bir daha onunki kadar. Ancak belirtmeliyim ki içgüdüsel olarak bir dürtüyü kastediyorsanız; benimki önce kalbime sonra tenime değen bir çekimdi.
Canım senın pısmanlıgın ondan vazgecmıs olmak sanırım,neden vazgectın ayrıldın sebep neydı?kac yasındasın..Ben evlenene kadar hep dogru kısı-yanlıs zaman kavramı yasadım ,benı cok seven ama cıddı dusunmedıgım ıcın terk ettıgım kısıler oldu..En sevdıgım ınsan cok eskıden olan bırıydı..Ama onunla evlenemedık,eskı kocamı da cok severek evlendım;ama ılk cok sevdıgmın yerı her zmaan özeldır bende..
Evlilik düşünmüyordum o zamanlar o ise evlenmek fikrindeydi. Benim yaşım yeterince olgun evlilik için.
belkı baskasını da seweceksın ve o ınsan hep ıcınde bı yerde kalacak..Bıraraya gelme sansınız var mı?
Kaderin olsa geri gelirdi.
Gelmedj.
Kaderin degl yani.
Net.
çocuk olmama ihtamalini göz ardı etmişsiniz kaldıki çocuk için evlenilir mi ayrıca mutlu olmak için illa bir erkek mi lazım.akışına bırakın niye bu kadar ümitsizsiniz.herşeyi zamana bırakın ve karşısınızdaki insanada çok yazık olur.bir erkek sizinle sırf çocuk için evlense hoşunuza gider miydi hiç sanmıyorum.
herkes unutulabilir.Yeterki sen iste. Unutmak için çaba göstermen gerekir. onu aklından çıkarıcak şeylerle ilgilenmeye bak.Onu unutmadan evlenme bence.Kendi mutsuzluğunla başkasının mutsuzluğu olma
Sana ilk tavsiyem doğru kişiyi buldum ve kaybettim diyerek asla aşka küsme. Ben yıllarca aynı şeyi yaptım kendime. Tıpkı senin gibi beni çok seven birini incittim ve kaybettim geri dönmek istediğimde bulamadım istemedi.. Sonra kimseyi sevemedim konusmak bile gelmiyordu içimden. Ama sonra durdum ve düşündüm dedim " Ne yapıyorum ben ?" Yeniden aşık olabilirdim ve belki de ondan daha doğru olanı bulabilirdim. Yaşıyoruz sonuçta hayat devam ediyor umudumuzu kaybetmemeliyiz. Ve evet buldum doğru kişiyi. 3,5 yıldırda birlikteyim mutluyum. İyiki vazgeçmemişim kendimden, aşktan. Dilerim sende vazgeçmezsin. :)