doğru kişiyi buldum ve kaybettim artık aramıyorum

bikahvebana

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2015
506
279
Merhaba arkadaşlar,

Ben doğru kişi buldum ve ona onunla olamayacağını çok net ifade ettim vaktiyle kendisine. Ancak günler geçtikçe ona bağlandım, onun bana ne kadar da uygun olduğunu, hepsinden öte onu sevdiğimi anladım. Karşıma o kadar çok insan çıktı ki sonrasında. Doğru zamanda doğru insanı elimden kaçırdığım için şaşkınım. Şimdi bir başkasını bekleyemem doğru zamanı kaçırdığımı, doğru kişiyi kaybettiğimi düşünüyorum. Buna kader diyemiyorum, kendi hatam.
Şimdi biri var bana değer veriyor ve onun için doğru insan olduğumu söylüyor. Sırf çocuk yapmak için evlenmeyi düşünüyorum ama bu sefer karşı tarafa haksızlık etmiş olacağım sanki. Bu kişiye de kendime de mutsuz bir evlilik yaşatmak istemiyorum. Başındayken daha yolun, vaz mı geçmeli?

Çocuk yapmak için evlenip belki o cocugu cok sagliksiz bir ortamda buyutceksin . Mantik evliligi yapcam desen anlarim ilerde severim desende anlarimda çocuk icin evlencen o adamla anlasamiycsn sürekli kavga etcen cocgun öyle bir ortamda buyuyecek . Herşeyi dusunup karar verin .

neden o kişiyle olmuyor? madem unutamadınız bir yolu yok muydu.
bu arada yaşınız mı geçtiği için çocuk yapmak için evlenicem diyorsnuzu?

Sırf çocuk yapmak için evlenilmez. Evlenirsen de mutsuz ve pişman olma ihtimalin oldukça yüksek. İnan herkes, her şey unutuluyor. Bir daha aşık olamam, evlenmeyeceğim vs dediğin zamanlarda bir bakıyorsun deli gibi aşıksın ve evlenme planları yapıyorsun. (Bizzat yaşadım) O yüzden şimdi her şeyi boşver hayatını yaşamaya bak. Gerçekten birşeyler hissetmediğin insanların hayatlarına girip kimsenin ahını alma.

Senin için neyin hayırlı olup olmadığını Allah bilir, birine doğru insandı benim için demen bence çok yanlış, herkes doğru insanı buldum deyip evleniyor ancak sonu fiyasko olanda çok....Biraz relax ol, önüne gelen neyse onu yaşa, çok da düşünme.. Pişmanlıklar sadece seni mutsuz eder, hafızandan silmeye çalış...

o doğru kişiye ulaşsan ve ilişkiye başlasanız?

Silmeyi denedim çok. Kabullendim onunla olamayacağını ama kalbimden tamamen çıkması zaman alacak gibi.

o doğru kişiye ulaşsan ve ilişkiye başlasanız?

Ulaşmayı denedim, onunla tekrar denemek istediğimi belirttim de. Ancak ne aradı ne sordu. Konuyu bir daha açmadı. Şimdi karşıma çıkan insanlara odaklanmaya çalışıyorum ama hiçbirine ısınamadım. Böyle gitmesi canımı sıkıyor.

neden o kişiyle olmuyor? madem unutamadınız bir yolu yok muydu.
bu arada yaşınız mı geçtiği için çocuk yapmak için evlenicem diyorsnuzu?
Yaşım ilerliyor o yüzden çocuk istiyorum. Bir yol bulup tekrar denemek istediğimi söyledim ama karşılık bulamadım. Hala evlenmedi kendisi bilmiyorum hayatında biri var mı, ama eminim hayatında ben yokum onun. Erkek biraz ilgisi olsa belli eder. Ben onun peşinden gittikçe o geri duracak bu yüzden denemek istemiyorum bir daha.

Evlenirseniz adama da, doğacak çocuğa da yazık edersiniz. Çocuk yapmak için evlenilir mi yapmayın ne olursunuz ya...

Evlenirseniz adama da, doğacak çocuğa da yazık edersiniz. Çocuk yapmak için evlenilir mi yapmayın ne olursunuz ya...

Benim için evlilik çocuk yapmaktan başka bir anlam ifade etmiyor şu sıralar maalesef. Bu düşüncenin sağlıksız olduğunun farkındayım ama bir kadın olarak annelik duygusunu arzulamam doğal değil mi?

Kimse için ileride severim diyemem ki ben. Bu kişiyi severken de ben karar vermedim. Sevmek elimde değil. Kalp gidip de en mantıksız insanı seçebiliyor sevmek için.

Benim için evlilik çocuk yapmaktan başka bir anlam ifade etmiyor şu sıralar maalesef. Bu düşüncenin sağlıksız olduğunun farkındayım ama bir kadın olarak annelik duygusunu arzulamam doğal değil mi?
Tabii ki çok normal. Fakat gerçekten sevmediğiniz, hayatınızdaki doğru adam olduğunu düşünmediğiniz biriyle evlenip ondan çocuk peydahladığınızda çok mu mutlu bir evlilik hayatınız olacağını düşünüyorsunuz? Mutlaka bir yerde patlak verecektir bu evlilik. Çocuğunuz da bu durum içinde büyümek zorunda kalacak. Annelik bana göre çok kutsal bir şey. Fakat sırf bu duyguyu tatmin etmek için ilerde o çocuğun aile yaşantısını riske atıyorsunuz. Çok bencilce...

Bir kisinin sizin icin dogru oldugunu nerden anladiniz bize de ogretir misiniz? Hayir ben eski esimi de dogru insan diye evlenmistim ve 12 yil sonra ne kadar da yanlis yaptigimi anladim. Siz hemen bu kaniya nasil vardiniz?
Kismetinizde yokmus, sizin icin hayirlisi degilmis demekki. Kaderinizde olsaydi agziniz diliniz baglanirdi zaten. Bir de isin bu tarafindan dusunup onunuze bakin. Gecmise takili kalmayin. Kalbiniz bu yeni kisiye isinmadiysa adama da yazik etmeyin. Evcilik degil cunku bu, evlilikten bahsediyoruz. Evlilik sadece cocuk yapmak degildir.
Digeri icin de sunu soyleyebilirim adami once kabul etmemissiniz. Sonra pisnan olup adamla konusmussunuz sa irim ama adam eskisi gibi sicak bakmamis dogal olarak. Cocuk oyuncagi degil cunku bu, bir istemiyorum bir istiyorum... evlilikten sorumluluklardan bahsediyoruz. Oysa siz daha neyi istediginizi tam bilmiyorsunuz. Adam sonra istemeyince de kiymete binmis. Kacan kovalanir misali. Olay budur... Gozunuzde buyumus adam yani istemeyince.

Bencilce gibi geliyor kulağa inkar edemem. Ancak bir daha sevemem bunu da biliyorum. Sevmeyi beklemiyorum, sevdiğim adamdan çocuğum olmayacak anlamına geliyor bu. Yani anne olmayayım mı? Bu da çok zalimce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…