- 14 Ocak 2015
- 506
- 279
-
- Konu Sahibi bikahvebana
Senin için neyin hayırlı olup olmadığını Allah bilir, birine doğru insandı benim için demen bence çok yanlış, herkes doğru insanı buldum deyip evleniyor ancak sonu fiyasko olanda çok....Biraz relax ol, önüne gelen neyse onu yaşa, çok da düşünme.. Pişmanlıklar sadece seni mutsuz eder, hafızandan silmeye çalış...Merhaba arkadaşlar,
Ben doğru kişi buldum ve ona onunla olamayacağını çok net ifade ettim vaktiyle kendisine. Ancak günler geçtikçe ona bağlandım, onun bana ne kadar da uygun olduğunu, hepsinden öte onu sevdiğimi anladım. Karşıma o kadar çok insan çıktı ki sonrasında. Doğru zamanda doğru insanı elimden kaçırdığım için şaşkınım. Şimdi bir başkasını bekleyemem doğru zamanı kaçırdığımı, doğru kişiyi kaybettiğimi düşünüyorum. Buna kader diyemiyorum, kendi hatam.
Şimdi biri var bana değer veriyor ve onun için doğru insan olduğumu söylüyor. Sırf çocuk yapmak için evlenmeyi düşünüyorum ama bu sefer karşı tarafa haksızlık etmiş olacağım sanki. Bu kişiye de kendime de mutsuz bir evlilik yaşatmak istemiyorum. Başındayken daha yolun, vaz mı geçmeli?
o doğru kişiye ulaşsan ve ilişkiye başlasanız?Merhaba arkadaşlar,
Ben doğru kişi buldum ve ona onunla olamayacağını çok net ifade ettim vaktiyle kendisine. Ancak günler geçtikçe ona bağlandım, onun bana ne kadar da uygun olduğunu, hepsinden öte onu sevdiğimi anladım. Karşıma o kadar çok insan çıktı ki sonrasında. Doğru zamanda doğru insanı elimden kaçırdığım için şaşkınım. Şimdi bir başkasını bekleyemem doğru zamanı kaçırdığımı, doğru kişiyi kaybettiğimi düşünüyorum. Buna kader diyemiyorum, kendi hatam.
Şimdi biri var bana değer veriyor ve onun için doğru insan olduğumu söylüyor. Sırf çocuk yapmak için evlenmeyi düşünüyorum ama bu sefer karşı tarafa haksızlık etmiş olacağım sanki. Bu kişiye de kendime de mutsuz bir evlilik yaşatmak istemiyorum. Başındayken daha yolun, vaz mı geçmeli?
Senin için neyin hayırlı olup olmadığını Allah bilir, birine doğru insandı benim için demen bence çok yanlış, herkes doğru insanı buldum deyip evleniyor ancak sonu fiyasko olanda çok....Biraz relax ol, önüne gelen neyse onu yaşa, çok da düşünme.. Pişmanlıklar sadece seni mutsuz eder, hafızandan silmeye çalış...
o doğru kişiye ulaşsan ve ilişkiye başlasanız?
Yaşım ilerliyor o yüzden çocuk istiyorum. Bir yol bulup tekrar denemek istediğimi söyledim ama karşılık bulamadım. Hala evlenmedi kendisi bilmiyorum hayatında biri var mı, ama eminim hayatında ben yokum onun. Erkek biraz ilgisi olsa belli eder. Ben onun peşinden gittikçe o geri duracak bu yüzden denemek istemiyorum bir daha.neden o kişiyle olmuyor? madem unutamadınız bir yolu yok muydu.
bu arada yaşınız mı geçtiği için çocuk yapmak için evlenicem diyorsnuzu?
Çocuk için evlenilmez lütfen yapmayın.Aşk olmadan olmaz çok net
Evlenirseniz adama da, doğacak çocuğa da yazık edersiniz. Çocuk yapmak için evlenilir mi yapmayın ne olursunuz ya...
Çocuk yapmak için evlenip belki o cocugu cok sagliksiz bir ortamda buyutceksin . Mantik evliligi yapcam desen anlarim ilerde severim desende anlarimda çocuk icin evlencen o adamla anlasamiycsn sürekli kavga etcen cocgun öyle bir ortamda buyuyecek . Herşeyi dusunup karar verin .
Tabii ki çok normal. Fakat gerçekten sevmediğiniz, hayatınızdaki doğru adam olduğunu düşünmediğiniz biriyle evlenip ondan çocuk peydahladığınızda çok mu mutlu bir evlilik hayatınız olacağını düşünüyorsunuz? Mutlaka bir yerde patlak verecektir bu evlilik. Çocuğunuz da bu durum içinde büyümek zorunda kalacak. Annelik bana göre çok kutsal bir şey. Fakat sırf bu duyguyu tatmin etmek için ilerde o çocuğun aile yaşantısını riske atıyorsunuz. Çok bencilce...Benim için evlilik çocuk yapmaktan başka bir anlam ifade etmiyor şu sıralar maalesef. Bu düşüncenin sağlıksız olduğunun farkındayım ama bir kadın olarak annelik duygusunu arzulamam doğal değil mi?
Tabii ki çok normal. Fakat gerçekten sevmediğiniz, hayatınızdaki doğru adam olduğunu düşünmediğiniz biriyle evlenip ondan çocuk peydahladığınızda çok mu mutlu bir evlilik hayatınız olacağını düşünüyorsunuz? Mutlaka bir yerde patlak verecektir bu evlilik. Çocuğunuz da bu durum içinde büyümek zorunda kalacak. Annelik bana göre çok kutsal bir şey. Fakat sırf bu duyguyu tatmin etmek için ilerde o çocuğun aile yaşantısını riske atıyorsunuz. Çok bencilce...