Evde küçük çocuk varken kalıcı olmuyor öncelikle dağınıklığı normalleştirin hayatınızda. Temiz olsun önemli olan o çünkü çocuklar heryeri elliyor. Tek çocukla(14 ay) hepsine yetiyordum kendim yapmayı seviyordum ve takıntıya dönmüştü düzen temizlik ama ikinci hamilelikte ağrılarım erken başladı iş,yürüyüş yapmak zorluyor bu yüzden ikinci doğunca zaten artık eskisi gibi yapamayacağım için şimdiden saldım ev işini olduğu kadar diyorum.
Genelde sabah ilk makineye çamaşır atarım sonra kahvaltıya geçeriz hemen peşinden öğlen için oğluma birşey hazırlarım tuvalet lavaboyu detaya girmeden temizlerim oğlanı uyuturum kendimde uyurum nede olsa ilerde uyuyamıcam
Kalkınca oğlumla biraz oyun akşam yemeğini yaparım öğlen yemeğini yediririm çamaşırları asarım süpürge falan yapmam haftada iki üç eşim gelince ona yaptırırm içime sinmesede çare yok. Çamaşırları bazen akşama bırakırım o asar akşam yemeği bulaşıklarını makineye atar falan böyle gidiyor. Bir onda bir bende işler hiç bişey yapmasam sadece yemek yapmak yedirmek uyutmak duş aldırmak alt değiştirmekle gün bitiyor zaten gerisi çokta umrumda değil artık ama ilk işim robot süpürge almak olacak bütçe ayırabilince.