Bu nebiçim bir yaklaşım ya birinin istediğini diğeri istemek zorunda mı?Hayat çok adaletsiz. Şu sizin istemedikleriniz için kendini parçalayacak insanlar var burda.
Bu nankörlük falan değil onun iki level üstü. Nasıl bu kadar tahammülsüz nasıl bu kadar bencil oluyor insanlar ne yiyip içip böyle oluyorlar çok merak ediyorum
Bu nebiçim bir yaklaşım ya birinin istediğini diğeri istemek zorunda mı?
ben parçalıyorum mesela, keşke annem veya kayınvalidem çocuklarıma bakabilseydi de hiç tanımadığım birine çocuklarımı emanet etmek zorunda kalmasaydımHayat çok adaletsiz. Şu sizin istemedikleriniz için kendini parçalayacak insanlar var burda.
Bu nankörlük falan değil onun iki level üstü. Nasıl bu kadar tahammülsüz nasıl bu kadar bencil oluyor insanlar ne yiyip içip böyle oluyorlar çok merak ediyorum
Anlayabiliyorum. Ama insanlar çok değişti artık kimisi ailesi birazcık torununa ilgi gösterse diye bakıyor kimisi çocuk benim kimmiş dede nine kafasında kendileri ağaç kabuğundan çıktı çünkü çok kolay o insanları yok saymak ne de olsa işleri bitti onlarda evlendi anne baba oldu ya artık geride kalanlar naparsa yapsınben parçalıyorum mesela, keşke annem veya kayınvalidem çocuklarıma bakabilseydi de hiç tanımadığım birine çocuklarımı emanet etmek zorunda kalmasaydım
İnsanın hayali torunu sevip oynamak parka götürmek olsa elbette rahatsız etmez. Birisi sizin çocuğunuzu haftanın 5 günü yanına almaktan anasıyla babasının 2 gün görmesinden bahsetse canınız sıkılmaz mı? Hiç kimse çocuğu kendi torun sevgisi adı altında anasından uzakta tutmayı düşünecek kadar ileri gidememeliBana daha çok siz don biçmişsiniz gibi geldi. İnsanların hayalleri niye sizi bu kadar rahatsız etti?
Torun dahi olsa kimsenin kimse hakkında karar verme yetkisi yokİnsanlar hayal kurmuş ne var bunda. Lafı ağzına tıkmış zaten konu sahibi insanların. İnsan istemez mi torunu olduğunda sevip bakmak asıl sizin ki ne biçim bir üslup...
Ben de aksine dede ve ninesiz bir çocukluk düşünemiyorum dede ve nineyle büyüyen çocuk sanki daha sevgi dolu oluyormuş gibime geliyorAnlayabiliyorum. Ama insanlar çok değişti artık kimisi ailesi birazcık torununa ilgi gösterse diye bakıyor kimisi çocuk benim kimmiş dede nine kafasında kendileri ağaç kabuğundan çıktı çünkü çok kolay o insanları yok saymak ne de olsa işleri bitti onlarda evlendi anne baba oldu ya artık geride kalanlar naparsa yapsın
Ne diyeyim tamamen tercih meselesi ama gördüğüm kadarıyla insanların hiç bir şeye tahammülü kalmamış.Ben de aksine dede ve ninesiz bir çocukluk düşünemiyorum dede ve nineyle büyüyen çocuk sanki daha sevgi dolu oluyormuş gibime geliyor
Ben de nine ve dedeyle anneden uzak büyümüş bir çocuktum. Bana çok da iyi baktılar ama anneden uzak olmanın küçücük kalpte açtığı yarayı anlayamazsınız. Çocuk nine dedeyi anne baba yanında olduktan sonra istiyor. Bunların planda ana yok ki torun ve babaanneBen de aksine dede ve ninesiz bir çocukluk düşünemiyorum dede ve nineyle büyüyen çocuk sanki daha sevgi dolu oluyormuş gibime geliyor
Ben sizin çocuğunuzu almaktan ve size de iki gün göstermekten bahsetsem aaa fitkek teyzesi ne kadar iyi çocuğumu ne kadar da seviyor der misiniz?Hayat çok adaletsiz. Şu sizin istemedikleriniz için kendini parçalayacak insanlar var burda.