- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.790
-
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
Maşallah kv ve kp bence iyi niyetli siz biraz sert yaklasmissiniz olaya. Şuan bu şekilde düşünüyorsunuz ama emin olun ilerde bakmasalar ilgilenmeseler sitem edersiniz. Biz eşimle vakit geçirebilmek için memlekete gitmeyi bekliyorduk kızım küçükken çünkü yasadigimiz yerde bırakacak kimsemiz olmuyordu.
Siz sınırlarınızı cizin. Çocuklar varken o dediğiniz yiyecekleri ortaya çıkarmasınlar kendileri de yemesinler bir zahmet. Siz yiyeceklerini kendiniz gönderin isterseniz.Evet hakklısınız ama sonuçta bir annenin yerini kimse tutamaz. Ve ben yokken cocuga tadina baksin adi altinda sacma sapan seyler vermelerini istemiyorum. Mesela kolaya alissin istemiyorum ya da fanta içsin çikolata yesin vs...
Eltimin cocugu daha 9 aylik ona yediriyorlar mesela. Çok acıklı bakıyormuş dayanamıyorlarmış... Yoksa diger anlamda çok iyi bakiyorlar.
Siz sınırlarınızı cizin. Çocuklar varken o dediğiniz yiyecekleri ortaya çıkarmasınlar kendileri de yemesinler bir zahmet. Siz yiyeceklerini kendiniz gönderin isterseniz.
Kayınvaliden portakal demiş. Sen kivi anlamışsın..
Aman aman kaçırmayın bu fırsatı.elinizden alacak değiller zaten.alacaklari birkaç saat.bu kadar sert yapmayın tabi iyi niyetleri ne ve iyi bakacaklarina inaniyorsaniz.cunku inanın hiç birşey yapmasaniz da sadece dinlenmeye bile ihtiyacınız olacak.kimseye birakmazsaniz bir süre sonra yorgun bunalmış ve stresli olursunuz.buda bebeğinizin ihtiyacı olan son sey.mutlu anne mutlu bebek demek.kendinize zaman ayirabilin ki bebeginize mutlu bir anne olun.Allah kucağınıza almak nasip etsin
Belli bir doneme kadar brn kucucuk bebegin baskasina birakilmasina karsiyim , zaruri durum olur , ise donmek zorundasinizdir , saglik vs gibi tamam ama bunlar yoksa 1 yasina kadar kimseye birakmam bebegimi , 1 yasindan sonra ise sadece evlerine bir iki saat birakirdim disari cikarmalarina musade etmezdim
Ben kendi anneme bile vermedim gezmeye goturmesi icin yasi dolana kadar , sokakta kimseye guvenemem kendim ve esim haricinde , ben cok pimpirikli anne degilimdir ama bazi konularda kati kurallarim vardirÇalışmıyorum. Ve çalişma durumumda yok. O tepkiyi de disari cikarmak isteyeceklerinden verdim zaten. Isim vardir çikacaklardir goturun yaninizda ne olacak derim. Ama her hafta disari ciktiklarinda cocugumu niye gotursunler ? Iste sizin fikrinizde cok mantikli geliyor. Ikilemde kaliyor insan.
Görende elinizden alacak zanneder aşırı tepki veriyorsunuz. 14 aydır 1 saat deliksiz uyumayı özledim keşke biride beni dinlendirse. Abur cubur yedirme işi yanlış tabi bu konuda tavrını koyarsın olur biter
Süreklide alıp götürmezler bence ya yaşlı başlı insanlar sonuçta. Ama bi sıkıldığınızda 1 saatte olsa bırakmakta fayda var. İnsan arada nefes almak istiyor sakin sakin bi çay içmek istiyorBunu tabiki tatli bir dille söyledim saygisizlik yapmam asla bugune kadar da yapmadim zaten... ama işte bir kez tamam dedimmi birdaha yok diyemiyorsun bu yuzden burda sorma geregi duydum.
Ben kendi anneme bile vermedim gezmeye goturmesi icin yasi dolana kadar , sokakta kimseye guvenemem kendim ve esim haricinde , ben cok pimpirikli anne degilimdir ama bazi konularda kati kurallarim vardir
İsteyen evime gelir sever ama el kadar bebeyle sokaga cikamaz bensiz ya da ben yokken evinde saatlerce bakamaz
Süreklide alıp götürmezler bence ya yaşlı başlı insanlar sonuçta. Ama bi sıkıldığınızda 1 saatte olsa bırakmakta fayda var. İnsan arada nefes almak istiyor sakin sakin bi çay içmek istiyor
Ya şu "cocugumu kapacaklar" kafalarindan bir cikin yahu. Cocugu doguran sizsiniz, annesi sizsiniz. Ne olacak arada alinca bakinca nedir yani?
Oyle bir kafaya giriyorsunuz ki sanki elinden cocugu alacaklar ve annesini tanimadan buyutecekler.
Doğunca bir sure sonra biri baksin diye dusunup bıkarsın. O kadar harika bisey olsa millet saga sola baktiracak insan aramazdi.