- 23 Ekim 2014
- 9.395
- 36.117
-
- Konu Sahibi AlisVolatPropriis
O zaman cidden enteresan bir durum. Sakin bir zamanda yine konuşun. Madem normal böyle biri değil, başka gerginliklerin patlamasına denk geldiniz belki.Sadece bu konuda böyle yapıyor, hakkınız yiyemem bana karşı her zaman saygılı sevgili, ben de anlamıyorum
Bunu dememek için sustum var ya canını ben yakmıyım diyeYa lütfen taşıyıcı anne bulurum diyor nerde saygı
Siz sperm bankasına başvururum deseniz o aynı şeyi düşünecek mıydı?
Siz sıkmayın canınızı elinizden.geleni.yapmanın verdiği rahatlığı yaşayınErkekler böyle düşünmüyor aileden nasıl gördüyse onu yansıtıyor biraz da. Kendi ismi de dedesinin ismi . Dediginiz gibi olur (umarim)
Herkes her hayalini gerçekleştiremiyor ama el insaf yani adam kanser tedavisi görmüşse ki bildiğim kadarıyla kanser sonrası bebek sahibi olma ihtimali çok çok az (bir tanıdığımızda tedavi görmeden sperm alıp dondurdular, tedavi sonrası olmuyor diye) bir ihtimal sonucu bebeği olursa da bi zahmet isim konusunda söz hakkı bulunsun. Ben illa tek isim olmalı, o %100haklı vs demiyorum zira onun üslubu da çok çok yanlış ama ne olursa olsun orta yol bulunabilirdi. Ki tekrar ediyorum sevdiğiniz, eşiniz, üstelik çocuğum olmasa bile kabulüm diyecek kadar sevdiğiniz kanser tedavisi görmüş biriymiş eşiniz. Empati kurmayı deneyin biraz, tüp bebek süreci çok zor ama onun açısından da hiç kolay değildir eminim.İlk zamanlarda bisey demedim ben is
Esim cocukken kanser atlatmış, sıfır sperm ondan. Evet hayaliymis ama bana sekilde dikte etmesi normal mi? Herkes her hayalini gerceklestiremiyor ki.
Yoo, erkekler çocukları olunca ailelerine yaranmak için çocuğu bile ikinci plana atıyor, eşini düşünmeyi bıraksiz merak etmeyin, iş bebeğinizi kucağınıza almaya yaklaşınca “çocuğumun annesini üzmem” deyip size kıyamaz. Ama şu aşamada o ruh haline bürünmesi imkansız. Yani zorlamayın, zamanla sizin dediğinize gelecektir. Hele de o kadar uğraştıktan sonra mucize bir bebek için
Aynen öyle evlenince her şey değişebiliyo maalesef..Yapmıcam zaten istemiyorum artık, evlilik zormuş gercekten
hayır boşanmak değil tabiki çözüm...çocuk sahibi olmak heleki tedavi için meşakatli bir yola girmek ağır yük,yaşıyorum biliyorum,eşlerin sonsuz desteği önemli,çocuk için,tedavi için iyice düşünün..eşinizi anlamaya kendi isteklerinizi uygun dille anlatmaya çalışın..her şeye rağmen olmayan şeylerde varsa hayatı zorlamayın bırakın su yolunu bulsun..kimse için kendinizden vazgeçmeye değmez bu hayat...Ne yapayım peki boşanayım mı çozumu ne
Haklısınız, düşüncem söylediklerinizi teşekkür ederimhayır boşanmak değil tabiki çözüm...çocuk sahibi olmak heleki tedavi için meşakatli bir yola girmek ağır yük,yaşıyorum biliyorum,eşlerin sonsuz desteği önemli,çocuk için,tedavi için iyice düşünün..eşinizi anlamaya kendi isteklerinizi uygun dille anlatmaya çalışın..her şeye rağmen olmayan şeylerde varsa hayatı zorlamayın bırakın su yolunu bulsun..kimse için kendinizden vazgeçmeye değmez bu hayat...
Evet doktorumuzu bile belirlemistik, korona cikinca kaldı, demekki her şerde bi hayır varmışEşinizin çocuğu olmuyormuş, bunu da bile bile evlenmissiniz, tedavi ile deneyecegiz diye konusmus muydunuz?
Niye kendinizi yıpratıyorsunuz kürler vs? Biraz kendi halinize kalsaydınız.
Ne kadarlık evlisiniz? Evlilik öncesi aktif cinsel hayatiniz var miydi? Cevaplamak istemezseniz anlarımEvet doktorumuzu bile belirlemistik, korona cikinca kaldı, demekki her şerde bi hayır varmış
1.5 senelik evliyiz, çok fazla yoktuNe kadarlık evlisiniz? Evlilik öncesi aktif cinsel hayatiniz var miydi? Cevaplamak istemezseniz anlarım
1.5 senelik evliyiz, çok fazla yoktu
Bir şey derdim ama neyse..
Hakkınızda hayırlısı.