- 25 Ağustos 2014
- 6.767
- 8.892
Çok kötü bi durum yok bence burda. Doğumgünü hesiyesi olarak vermesi saçma. Hangi model alınırsa alınsın inan kullanırken umrunda olmuyo onuda taşımak bi yere gitmek ayrı yük. 2 aylık kızım var bebek arabası yüzünden dışarı çıkasım yok.Merhaba hanımlar. Benimkisi pek dert sayılmaz sinirlerim bozuldu sadece biraz. Allah başka dert vermesin diyelim :)
Öncelikle şuana kadar kayınvalidemle problem yaşamadım çok şükür. Sadece çok fazla mantığıyla hareket eden bi kadın. Ve ince düşünce sıfır :) mesela geçen sene doğum günümde beni dışarı çıkartıp hediyemi bana seçtirmişti
Hamileliğimde 11. Haftanın içindeyim, kayınvalidem bi web sitesinde 400 tlye bi bebek arabası görüp eşimi aramış çok uygun alayım mı diye. (Hediyenin fiyatı söylenmez düşüncesi de tabi ki yok, uygun fiyatlıysa kaçırılmamalı ona göre) Eşim de yok anne biz biraz araştırma yapıp kendimiz seçmek istiyoruz demiş. Hatta eşimle aramızda şakasını yaptık elinde arabayla kapımızı çalıyormuş diye. Az önce öğrendik ki yine bana doğum günü hediyesi olarak farklı bi model almış 700 küsür tlye"İlk torunu olduğu için heves ediyor uygun fiyata bulunca da kaçırmak istememiş ama keşke bizi dinleseydi araştırmak istediğimizi söyledik. Bebek arabasını o almak istiyorsa biz seçelim bizim beğendiğimiz modeli alsın. O aldığını da lütfen iade etsin böyle emrivakilerden hoşlanmıyorum ki Allah korusun her şey olabilir henüz bebek arabası için erken" dedim eşime. O da benimle aynı fikirde ve bunu dile getirdi annesine karşı. Biraz alınmış kadın. Ama ben onu gelinime hediye almıştım doğum gününde verecektim demiş. Üzüldüm böyle olmasına kadın iyi niyetinden aldı sonuçta ama bebeğimin eşyalarını da kendim seçmek istiyorum kırmadan nasıl anlatabiliriz hanımlar?
Sağolsun en azından ucuza da kaçsa zahmet edip bir şey almış,ama sizi anlayabiliyorum, hele ki ilk bebekse insan her şeyi kendisi seçip beğenmek istiyor,ve eşinizin uyarmış olmasına rağmen ısrarla alması da biraz olmamış ama yine de siz araya eşinizi koyun o desin aklımızda başka model var bunu araştırdık doktorlar önermiyor değişim yapalım desin yerine başka bir eksiğini alın bebeğinizin . Bir de az çok piyasaya bakılırsa şimdi iyi bir bebek arabası 1000 tl den fazla başlıyor ben o yüzden çokta kullanışlı bir şey olduğunu düşünmüyorum ..
Benim de önümüzdeki ay doğumum inşallah , kv arabasını ben alıyım hediyem olsun dedi tamam biz seçelim sen buyur al dedim ,geçen gün kp kızılaydan (kendisi kızılayın gönüllü çalışanı) ettafımızdaki ihtiyac sahipleri için gönderilmiş aslında tenekeden hallice olan bebek arabasını almış gelmiş hediyemiz diye . İnternetten araştırdım üzerinde yazan isim dahi yazmıyor sanırım fiyatı da 100 tl bile yoktur . Fiyatını da geçtim kendisi düşünse o fiyatı verip alsa yine sevinirdim ama resmen kızılayın ihtiyac sahipleri için dağıtmak için gönderdiği arabayı almış gelmiş. Çok şükür kendimizin alabilecek gücü varken olmayan insanlar için gönderilen şeyi eve getirmesi beni çok kızdırdı açıkcası .İçinde bir tahta ve üstünde kumaş var ve yenidoğan çocuğumu ona koymamı bekliyorlar.. kucağımea taşırım gerekirse yine de koymam güvenip. O yüzden kv kızmayın en azınean cebinden bi şeyler çıkartmaya zahmet etmiş, ama yine de içinize sineni alın hıc bir şey içinizde kalmasın.
Bu da güzelmişSizinki düşünüp almis yine ...
Benimki dogum alisverisi diye zorla alışverişe götürdü bizi .(esimle kac kez gerek yok her seyini aldik dedik)Kendi zevkine gore gerekli gereksiz her seyi atti sepete .Hesabi bize kitledi .