doğmamış bebeğime ÖZAFAGUS ATREZİSİ teşhisi kondu bilgilerimizi paylaşalım lütfen!

amin canım inş. geriye dönüp baktığımızda hatırlamayalım inş. Allah ım ona yardım ediyor biliyorum dediğin gibi bende güçlü olup onu rahatlatmaya çalışıyorum ben stres yaptıkca yavrum hiç oynamıyor ben iyisem oda iyi dualarınızı her daim hissediyoruz desteğiniz için teşekkürler eksik olmayın

CANIMCIM RABBİM TEZELDEN ŞİFASINI VERSİN YAVRUNUN İNŞALLAH. yüreğini ferah tut arkadaşların dediği gibi sen iyi olursan bebişinde olur inşallah. demesi kolay biliyorum ama eğer sıkıntılı bi dönem ise şimdiden üzmemeye çalış , göbüşünde rahat rahat tadınını çıkarsın yavrun. Mevlam çok büyük umarım yanılma payları vardır ve inşallah yanılıyolardır.

Allah şifasını versin canım Rabbim bebeğinizi size bağışlasın (

inş. canım inş. yanılıyolardır üzüntülerimiz de boşunadır yanılma ihtimallari çok az ama Rabbimin mucizeleri bitmez göbüşümdede rahat değil ki suyum çoğalıyor o da daralıyor bende ama geçicek hepsi biz iyi olcaz

Canim nasılsın ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…