- 15 Ağustos 2010
- 249
- 18
-
- Konu Sahibi AvaCollette
Aynen bende öyle zevk var ama orgazm yok maalesef ,bu pozisyonda orgazm olan varmı bende merak etmişimdir13 yıllık evliyim,hiç bir problem yok cinsel anlamda ama sadece doggy pozisyonunda bosalamiyorum ,çok zevk alıyorum ama o kadar,lütfen tecrübeli kadınların yardımını bekliyorum:)
En rahat orgazm olduğum pozisyon doggy dir bende diğer pozisyonlarda zorlanırmAynen bende öyle zevk var ama orgazm yok maalesef ,bu pozisyonda orgazm olan varmı bende merak etmişimdir
Evet eşimle seviyoruz birbirimizi,temas azlığından değil bundan eminim,ama onu da tatmak istiyorumDemek ki duygusal seviyorsunuz. Goz temasi dokunma vs. Onlarin en az oldugu pozisyon bu. O sebeple olmuyordur. Bununla olmuyorsa olanlarla devam edin. Varsin tek pozisyonda olmasin, dert degil. Hayatında orgazmi tatmamis kadinlar var.
Var ya, forumda çok okudumAynen bende öyle zevk var ama orgazm yok maalesef ,bu pozisyonda orgazm olan varmı bende merak etmişimdir
Nasıl yapıyorsun yardım lütfen, açıkça anlatEn rahat orgazm olduğum pozisyon doggy dir bende diğer pozisyonlarda zorlanırm
Zaten elinle uyariyorsn kendini bide ilişkinin verdiği zevkle kolay oluyor
Nasıl yapıyorsun yardım lütfen, açıkça anlatEn rahat orgazm olduğum pozisyon doggy dir bende diğer pozisyonlarda zorlanırm
Zaten elinle uyariyorsn kendini bide ilişkinin verdiği zevkle kolay oluyor
Üzüldüm, gerçekten ciddi bir problemHic vajinal orgazim olamayan da var
Kız bende fıtık var ama olsun uine de deniycem hastanelik olursam olurum artıkGöbeğinin altına yastık vs gibi yüksek bir şey koyup deneyin bi de. Belden bastırması gerekiyor ama. Ve nazik olmasın
Mesela benDemek ki duygusal seviyorsunuz. Goz temasi dokunma vs. Onlarin en az oldugu pozisyon bu. O sebeple olmuyordur. Bununla olmuyorsa olanlarla devam edin. Varsin tek pozisyonda olmasin, dert degil. Hayatında orgazmi tatmamis kadinlar var.
Eşin arkada hareket ederken sen de kendini uyar elinle, o zaman bir şansın olur13 yıllık evliyim,hiç bir problem yok cinsel anlamda ama sadece doggy pozisyonunda bosalamiyorum ,çok zevk alıyorum ama o kadar,lütfen tecrübeli kadınların yardımını bekliyorum:)
Nasıl yapıyorsun yardım lütfen, açıkça anlat
Açıklanmış tamda tarif ettiği gibiGöbeğinin altına yastık vs gibi yüksek bir şey koyup deneyin bi de. Belden bastırması gerekiyor ama. Ve nazik olmasın
Üstte olmayı denedinmi?Ben hiç bir şekilde olamıyorum
evet varAynen bende öyle zevk var ama orgazm yok maalesef ,bu pozisyonda orgazm olan varmı bende merak etmişimdir
Evet ama olmadı…Üstte olmayı denedinmi?
Ben sinirlerim çok bozuk doktora gittim bugün Delirecem artık ben niye böyleyim yaHic vajinal orgazim olamayan da var