Doğaüstü olay yasayanlar

sofiaa35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2015
46
23
3
Görünmeyen varlıkların sizi hic rahatsız ettiği oldumu yada başınızdan geçen bir olay var mi ? Paylaşalım benimde çözemedigim bazı şeyler var

Bizim 2 katli dairemiz var üstte çatı kati.ben küçükken hep orda 3 hardakiler varmış diye rüya görürdüm.bazen orda elektrikli sobanınız kapatıp aşağı inerdik.tekrar çıktığımızda soba açılmış oluyordu.neyse yatıya misafirler geldiler aşağıda yer olmadığı icin yukarda yatıyorlardı.kosa kosa asahi indiler.kizin eline birisi dokunmuş uyurken..sonra bigün orda yatarken tuvalete kalktım kapı içeriden kilitlenmis ve ışığı yanıyordu neyse yedek anahtarla açtık.öylece kaldı.annemde bugün geldi bana yukarıyı ki süpürüyordun dedi.yok dedim yukarıdan supurulme sesi gelmiş.yani simdi kardeşim orda yalniz yaşıyor daha 18 yaşında.oda orda sürekli yasli bi kadın goruyormus.aklım onda kalıyor.Çok korkunç

Çok korku filmi izliyorsunuz sanırım
banada arada olur ama neden olduğunu biliyorum
Deli gibi korku filmi izlediğim için

Bir ara eski evimizin arka bölümüne bakiyordum pencereden orasidaormanlik gibi daglik bir yerdi arkasi genelde nadir insanlar yürürdü, bir baktim gözlerime inanamadim .. bembeyaz bir kiz kosuyordu sadece elbisesi degil herseyi beyazdi saclari dahi hersey beyaz kosuyordu sasirdigim icin birini cagirmak icin arkami dönüp seslenirken baktim yok oldu .. ama nedense hic korkmadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…