- 20 Ağustos 2010
- 5.744
- 96
- 158
- Konu Sahibi CadiKazani
-
ÇOOOK TEŞEKKÜR EDERİİİM ARTIKKKK SADECE SAATLER KALDIGözün aydın canım allah başka ayrılık yaşatmasın size çok çok mutlu olun..Bir depükte benden
Eki Görüntüle 267903
Allahım hiçbirzaman ayrılık yaşatmaz insallah
Darısı bizlerin basına
Gözün aydın canım
Günaydınlarrr tertooo, bu sabah sayfayı ben açayım hade
walla senin heyecanınla ben de heyecanlıyım kuzum yaa, pozitif enerjin bana da yansıdıçoook tesekkur ler
günaydııın nasılsıııııın sen beni sorma fena heyecanlıyım bugün bitermi yarın bu saatlerde kol kolayız ayyyyyyyyyy
aksama kuafore gıdıcem suslenmek lazım 15 ayın ruh halını atıyım ustumden dımı ama
walla senin heyecanınla ben de heyecanlıyım kuzum yaa, pozitif enerjin bana da yansıdı
git git süslen püslen, rahatla azcık... bundan sonra senin gerçek hayatın başlıyor, yarın sabahtan itibaren..
nasıl bir değişiklik kuzum? :26:pozitif olalıııım tabi cnm Güzelim (Atiye) - YouTube
:87::87::87::87::87::87::87:
.........
yarın bakalım neolcakkkkkk :26:inş. değişmemiştir
Gözün aydın canım allah başka ayrılık yaşatmasın size çok çok mutlu olun..Bir depükte benden
Eki Görüntüle 267903
Allahım hiçbirzaman ayrılık yaşatmaz insallah
Darısı bizlerin basına
Gözün aydın canım
nasıl bir değişiklik kuzum? :26:
ya ne bılııım psıkolıjı olarak ızınde bıle gece kufur edıodu uykusundaen son geldınde bayramda hay ben senin a.q dedı gece ben sook oldum
ilk zamanlar sana da garip gelir ona da, ama zamanla oranın etkisinden kurtulup normale döner tatlım yaa
ben de bişeyler yapmayı düşünüyorum canım, hayırlısıyla gelsin de, mevlüt fln olabilir...ayy aminnn bende lokma dağıtıcam geldiğindee
Gözün aydin Mervos. Allah biraha ayirmasin sizleri Insallah.
Darisi askerlerini bekleyen arkadaslara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?