- 17 Nisan 2009
- 6.796
- 2.197
- 373
- Konu Sahibi CadiKazani
-
kankammmmmmmm
seni çoooooooooooooook seviyorum
ben bu yolu seninle yürüdüm ağladım sen vardın güldüm sen vardın iyiki tanımışım snisen beim olmayan ablam olmayan kardesım kankaaam herbişeyimsiiiinnnnnn
beni hiç sensiz bırakma düğünümde teyze oldunda hep yanımda ol arada kızsandasevioruuuum lan seni
teşekkür ederim
kankammmmmmmm
seni çoooooooooooooook seviyorum
ben bu yolu seninle yürüdüm ağladım sen vardın güldüm sen vardın iyiki tanımışım snisen beim olmayan ablam olmayan kardesım kankaaam herbişeyimsiiiinnnnnn
beni hiç sensiz bırakma düğünümde teyze oldunda hep yanımda ol arada kızsandasevioruuuum lan seni
teşekkür ederim
bende seni çok seviorummmm canım arkadaşımmm arada sinir etsemde seni çokkkkkkkk büyükkk seviorummm arkadaşım hep yanındayım inş. canım kankammmmm
Gözün aydın canım..
Bu son ayrılığınız olsun Allah başka ayrılıklar göstermesin
gözün aydın olsun
ayy cok sulu goz olduum kızzz :2: aglamak yokk gulmek var artıkkk darısııı hepınızın basına
saooooool cnm beniiiiim amiin inş.:98:
darısı basına
amin kuzum benim darısı hepimizin başına inş. bende yaa ağladım gene:44:
ben de ağladım nenn sizin yüzünüzdenamin kuzum benim darısı hepimizin başına inş. bende yaa ağladım gene:44:
biz kopamayız kanka senle senelerdır bulamadım parcamsın kafalarımız fılan aynı kk saolsun bulusturdu
ağlama gullll artık
Cadım kazanım tertibim iyiki açtın nen bu topiği
Ağzına klavyene sağlık, çok güzel yazmışsın...
Mervoşum, canım tertomterto dedik birbirimize, arada birkaç devre asker daha gitmiş olsada biz o kadar çok şey paylaştık ki, yeri geldi terto olduk, yeri geldi devo olduk, kanka olduk, sırdaş olduk... herbişeyimzi paylaştık...
acılarımızı, mutluluklarımızı, sırlarımızı...
Birlikte gün saydık, hasret çektik, mehtap saydık..
Dertlerimize çare olduk, yaralarımızı sardık..
Topiğe ilk geldiğim günden beri seda ve sen hiç yalnız bırakmadınız beni..
Ben de bu mutlu gününde seni yalnız bırakmam canım benim.
Bak ben yarıladım askerliği, sen de bitirdin çok şükür.
Allah seni ve zeynel eniştemi sonsuza dek ayırmasın, başka ayrılık hasret yaşamayın inşallah..
Seni seviyorum mervoşum
Hadi bakalım, bu geceden itibaren senin için ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ
Cadım kazanım tertibim iyiki açtın nen bu topiği
Ağzına klavyene sağlık, çok güzel yazmışsın...
Mervoşum, canım tertomterto dedik birbirimize, arada birkaç devre asker daha gitmiş olsada biz o kadar çok şey paylaştık ki, yeri geldi terto olduk, yeri geldi devo olduk, kanka olduk, sırdaş olduk... herbişeyimzi paylaştık...
acılarımızı, mutluluklarımızı, sırlarımızı...
Birlikte gün saydık, hasret çektik, mehtap saydık..
Dertlerimize çare olduk, yaralarımızı sardık..
Topiğe ilk geldiğim günden beri seda ve sen hiç yalnız bırakmadınız beni..
Ben de bu mutlu gününde seni yalnız bırakmam canım benim.
Bak ben yarıladım askerliği, sen de bitirdin çok şükür.
Allah seni ve zeynel eniştemi sonsuza dek ayırmasın, başka ayrılık hasret yaşamayın inşallah..
Seni seviyorum mervoşum
Hadi bakalım, bu geceden itibaren senin için ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ
ben de ağladım nenn sizin yüzünüzden
aglama yok artıkben de ağladım nenn sizin yüzünüzden
ewettttt kankaaaam gül tammmmaynn bebem canım kankam iyiki kk varmış buldum seni kuzum yaaaa gülüom taam
teşk ederim kuzum içimden gelenleri yazdım sende bizi teselli ediosun kaldık 2 terto başbaşa bundan sonra sen beni ben seni teselli ederiz bebem
ya ağlatmayııın bni siz benim arkadaslarım tertolarım kankım her bişeyimsiniz bız bu yolda hep beraber yuruduk her seyımızı paylastık agladık hep destek olduk bırbırımıze sende bu günleri gör hemencık ınsalahhh sızlerı hıc bırakmıcam her gun gelcem topıge bu topıge ılk gırdımde ne zordu hersey ama ben tezkere alıorum ne uzaktı bana bır zamanlar ama sımdı mutlumuyum saskınmıyım bılmıorum bıle ama bıtecene ınanmıorum hala :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?