- 8 Mart 2011
- 11.242
- 707
- 248
- Konu Sahibi CadiKazani
-
teşk ederim kuzum içimden gelenleri yazdım sende bizi teselli ediosun kaldık 2 terto başbaşa bundan sonra sen beni ben seni teselli ederiz bebem
evet tertooooo hakkaten kaldık başbaşa, birbirimize destek olmaya devam, iyi günde kötü gündeağlama faslı bitti tamam sus döferim bak çok pis
ağlama faslı bitti tamam sus döferim bak çok pis
evet tertooooo hakkaten kaldık başbaşa, birbirimize destek olmaya devam, iyi günde kötü günde
tımam tımam ağlamıom sustum
şimdi kutlama vakti, haydee
bitti bile kankam p.şembe günü aşkın birdaha hiç ayrılmamak üzere kollarında inş. rabbim bundan sonra hep güldürsün sizi
teşk ederim kuzum içimden gelenleri yazdım sende bizi teselli ediosun kaldık 2 terto başbaşa bundan sonra sen beni ben seni teselli ederiz bebem
haydee kadehimi merveyle zeynele kaldırıyoruuuuuuuuummmmmağlama faslı bitti tamam sus döferim bak çok pis
kuzumm bitti bitiii hadi bak kadehleri kaldırıyruzya ağlatmayııın bni siz benim arkadaslarım tertolarım kankım her bişeyimsiniz bız bu yolda hep beraber yuruduk her seyımızı paylastık agladık hep destek olduk bırbırımıze sende bu günleri gör hemencık ınsalahhh sızlerı hıc bırakmıcam her gun gelcem topıge bu topıge ılk gırdımde ne zordu hersey ama ben tezkere alıorum ne uzaktı bana bır zamanlar ama sımdı mutlumuyum saskınmıyım bılmıorum bıle ama bıtecene ınanmıorum hala :26:
çalsın sazlar oynasın kızlar haydi haydi riyayda:87::87::87::87::87:
:87::87::87::87::87::87::87::87:
Didem Kinali Dance - YouTube
depüğüde atıom kankan olaraktan de hadi git aşkının kollarına:)
Eki Görüntüle 267841
ahh ahh ole kankam ama gel bırde bana sor 458 gunu tekrar yasıom sankı
haydee kadehimi merveyle zeynele kaldırıyoruuuuuuuuummmmm
kuzumm bitti bitiii hadi bak kadehleri kaldırıyruz
ahahahah ben de diom depükle bu resmin ne alakası varaynen öle tertom yanlış resimde koydum kk ya afiş oldum ahahhahaha
persembe gidiiiooooooooommmmkosa kosaaaa bu arada gozlerınde fenaaa :86:
canım ya biliom nasıl zorlanıosun bidenem benim geçti bitio hayırlısıyla işte
ahahahah ben de diom depükle bu resmin ne alakası var
olsun bütün kk güzelliğini gördü bacımmm
ya dalga geçme kız afiş oldum zati yanlışlıkla koydum fotoyu ahhahahaha
depüğüde atıom kankan olaraktan de hadi git aşkının kollarına:)
Eki Görüntüle 267843
ol walla hakkındır kuzumm:111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111:sarhos olduuuuummm:111::111::111::111::111::111::111:
mutluluktan
maşallahhh 41 kere maşallah benim canım tertibimemaşallahh deyin kız carpılcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?