Kontakt Lens doğallığını kaybeden solotica 2016 quartzo serisi

Seffaf lens takiyorum 10 senedir. Onu bile anliyorum. Renkli lensler anlasilir her turlu. Pek inanmayin belli olmuyor felan diye.

Renkli air optik color kullaniyorum. Hareli yesil cok guzeldi dogaldi..simdi bal rengi aldim iğrenç gitti param bosa

yapay bir şeyin yapay durması çok normal.
takılmış lensin geri alınması daha da normal.

Kizlar solotica dogallik acisindan diyer lenslerden cok cok daha başarili bi

lens tek sorunu her yil renk tonunu degişmeleri bu yil çok acmışlar mesela

o yuzden çok şikayet var ama emin olun yillardir şeffaf ve renkli lens

kullaniyorum doğala en yakini solotica lensler bide uğraşip durmasalar

tonlarıyla harika kaynasiyor göz renginizle:)

Lensler sadece fotograflarda belli olmuyor en fazla ama gercekte yuzyuze geldigimde lens oldugunu anliyorum anlamamak icin ya dikkatsiz olmak gerek ya da kör falan.
Kullanilmis lensi geri alip ne yapacaklar baskasina mi satsinlardı?
Zaten şu lens takanların kafasıni anlamıyorum.

Lens ne kadar yapay olsada bazı insanlarda bir o kadar doğal duruyor anlaşılmayacak şekilde. Ben 3 aylık lenslerden kullanıyorum lens olduğu belli olmasın diye bir çabam yok bu saatten sonra takmışım bilen biliyor ama doğal durduğunu cevremdeki herkes söylüyor, aynı şekilde sizin aldığınız seriden quartzo u arkadasım kullanıyor aşırı doğal duruyor gözden hatta ten renginden bile farklılasıyor bu durum sizin gibi alıp memnun kalmayıp satan arkadaslar çok var ancak karşıdaki kişiniin gözleri mikrop kapar vs cesaret işi bence

Lens kullandığınız belli olsa ne olur ki ? Ayıp bir şey mi ?

Ohaaa kedimari nin gözleri lens mi ben gerçek sanıyorum

Evet eski hesaplarında vardı kahverengi gözleri.
Bibibella eski fotolarına gidersen mavinin bir cok tonunu kullandılar ikisi de. Turkuazdan tut griye kadar. Yakısıyor mu yakısıyor ama doğal durmuyor malesef. Aksesuar olarak düşünmek lazım lensi ya. Tee eskiden survivorda fatmagül vardıya lens oldugu halde gercek gözüm, lens değil diyordu o komik oluyor işte

Bir de bal rengi güzel oluyor. Ay canım cekti ya

Canım bayanlar keşke solotica lensi bilmeden tüm lensler yapaydır ne kadar doğal olabilirdi ki ikinci el niye alsınlar ki demeseydiniz. 2012 yılında 6 ay kullandığım lensleri satmıştım o zamanlar reçete engeline takılmıyordu 100 tlye satmıştım. Alan bayan da memnun kalmıştı. Şimdi numaralı olduğu için satış ilanı kabul etmiyorlar.
Eski serilerde quartzolar doğaldı şimdi komutan logar gibi görüntüsü var. Oğlum bile şaşırdı
Lens takmak garip ya da utanılacak birşey değil sadece insan yaratılışında doğal olarak var olmayan bir rengin lensini takmak da bana hoş gelmiyor. Mesela mor, beyaz, kırmızı gibi bu da garip olmuş. Sevgiler..

Bir arkadaş fiyat sormuş numaralı olduğundan 300 tlye aldım. Çok komik aynı zamanda acınası durumdayım gülüp acıyabilirsiniz

Sana katılıyorum bende hidrocor quartzo aldım öyle bir kenarda duruyor sadece bir gün kullandım :s

Arkadaslar ben de hidrocor quartzo aldım senelik, bir kez denedim ve elime daha dün ulaştı. Renkli olduğu için gözlerim pek etki yaratmadi ben de :) Almak isteyen arkadaşlara yardımcı olabilirim mesaj atınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…