- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.667
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
Tmm deniycem teşkkürleriyi de ısı sürekli soğuk odalara dağılıyor doğal olarak kombi daha çok çalışıyor. Bir ay da her yeri yakarak deneyin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tmm deniycem teşkkürleriyi de ısı sürekli soğuk odalara dağılıyor doğal olarak kombi daha çok çalışıyor. Bir ay da her yeri yakarak deneyin.
Eve malesef eski yapı yalıtım yok sanırım büyük ihtimlle
Bende izmirde oturuyorum
Doğalgaz böyle kullanılmaz yalnız.Yatmadan bi saat önce açınca tasarruf etmiyosunuz.O odayı o dereceye getirene kadar zaten bir sürü gaz harcadığı gibi bi de diğer odalarda kapalı olan yerler sıcaklığı düsürdüğü icin oraları ısıtmaya enerji ve gaz harcıyosunuz.
Doğalgaz tüm evi ısıtmak icin kullanılır.Bi oda açık bi oda kapalı bu odayı beşte yakalım diğeri saat üçte şeklinde soba mantığıyla calıstırıp verim alamazsınız ve tasarruf edemezsiniz ve dahası ısınamazsınız.
Bi kombici çağırıp boruların uzaklığına göre kaç tur kalorifer açılması gerektiğini falan ayarlatın.Doğalgaz kullanmanın da bi matematiği var emin olun.
bizim kumandamız var içerde ordan belli bi sıcaklıkta sabitliyoruz.. Zaten evin içi 20 derecenin altına düşmüyor petekler kapansa bile. Tek odayı açmanız ve yatmadan yatmaya sadece odayı ısıtmanız daha fazla enerji tüketimine yol açar. Haliyle faturalar da kabarık geliyor.Neyle sabit tutuluyor sıcaklık
bu şekilde kullananların hepsi yüksek fstura ödüyorEvde sadece salon ve yatak odasi acik, hic kapatmiyorum.Derecede yuksekte degil ama fatura 400 den asagi gelmiyor.Bu gidisle hic yakmasakta yuksek tutarda fatura gelmeye devsm edecek galiba.
Geriye mutfakla banyo kaliyor zaten.Hepsini acip denemedim bide iki kati gelmesin diye.bu şekilde kullananların hepsi yüksek fstura ödüyor
Devir daim yapması için 3 petek en az mutlaka açık olmalı.Daha önce hiç kullanmadığım için kimse bilgi de vermedi bilmiyordum
Abonelik ücreti de olabilir içindeEve taşınalı 4 ay oldu ilk ay doğalgaz 420 ikinci ay 350 bu ay çok çok az yaktığımız sadece bi oda açık olduğu dışarı kombidende en kısıkda olduğu halde 270 gelmiş. Pencere kenarlarına sünger aldım hayır bi de havalarda sıcak niye böyle bu doğalgaz biz anlamadık. Petek temzliği yeni yapıldı. Kime sorsam bizim kadsr çok gelmiyor .ev 100 metre kare bi odayı hiç yakmıyoruz. Çok soğuk olmadıkça mutfakta kapalı. Yatak odasını daa yatmadan bi saat önce açıyorum. Bi oda açık hep . Gerçkten neddn olabilir. Ev brinci kat bahçeli üstte ev sahbi var iki katlı yani ev.
Neddn olabilir yani korkmya bşladım artık yazın dq 150 gelecek diye
ya simdi millet pinti bacım evde kazak üstüne yelek giyiyolar yok patik bilmemne nedir yani anneme hepimizin odası acık 4 oda 1 salon 450 geliuo 27 derece falan oda öyle 21 derecede duramam benEve taşınalı 4 ay oldu ilk ay doğalgaz 420 ikinci ay 350 bu ay çok çok az yaktığımız sadece bi oda açık olduğu dışarı kombidende en kısıkda olduğu halde 270 gelmiş. Pencere kenarlarına sünger aldım hayır bi de havalarda sıcak niye böyle bu doğalgaz biz anlamadık. Petek temzliği yeni yapıldı. Kime sorsam bizim kadsr çok gelmiyor .ev 100 metre kare bi odayı hiç yakmıyoruz. Çok soğuk olmadıkça mutfakta kapalı. Yatak odasını daa yatmadan bi saat önce açıyorum. Bi oda açık hep . Gerçkten neddn olabilir. Ev brinci kat bahçeli üstte ev sahbi var iki katlı yani ev.
Neddn olabilir yani korkmya bşladım artık yazın dq 150 gelecek diye