• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dogalgaz faturası

eşimle ben çalışıyoruz gndüz evde kimse yok o yüzden gece yatarken kapatıyoruz akşam açıyoruz 110 tl geldi bu ay. günde 5 saat 40 derecede yakıyoruz tv izlerken battaniye ye sarılıp izliyoruz idare ediyoruz bir şekilde.bizim bina daha 1 senelik ve alttan üstten yakıyolarlar kombiyi.

Evlat evlattır da kaynananın daha eşi ölmeden babanıza bişi olursa kızlarımın payını vereceksiz düşüncesini yanlış buldum ne var bunda, bunu diyen kvalide demek içten içe oğlunun o evde oturmasına gönlü razı demek değil bence.......
hayır canım kadın adil yani hepsi bu
tabiki mal mülk 20 bın tl paylasılmış onu yazan arkadas dua etsınde evı 150 satıp 75 bınle ayrılabılırler o evden.
bu her aılede konusurulur ve soylenır

tabiki mal mülk 20 bın tl paylasılmış onu yazan arkadas dua etsınde evı 150 satıp 75 bınle ayrılabılırler o evden.

Söylenir ama tanımadığım için başa kakmak tarzı söylemek var,güzellikle söylemek var..varsayımla konuşuyoruz tabiki burda ;)

Y

Yogusma nedir nasil anlasilir
Markanın kullanım kulavuzunda yazar.
bizim yakınca 45 dereceden sonra bir alev işareti çıkıyor ve çalışma sesi artıyor ben alıyorum kı yoğuşmaya geçti. ama 40 yaktığımızda o alev işareti çıkmıyor ve hep düz ses ile çalışıyor.

bir arkadaş yoğuşmalı olduğunu üzerinde 6 tane düğme varsa anlarsın demişti. yoğuşma yoksa düğme sayısı azmış.

Faturalı sayaçlar ne çok geliyormuş ya. Bizimki kartlı, bu evde yaşadığımızdan beri ilk kez bir ayda 100 lira yaktık. Güney cephe olması, alt üst yakması çok farkediyor.

yorum yapanlar bulundugu ili veya bölgeyi yazsaymıs iyiymis...

180ler ve kış ayında :KK57: ben iyisi mi kombiyi petekleri falan degistireyim :KK53:

Kaynanan da hiçte düşünce yokmuş bişi olsa gidip kızlarında mı kalacak, paraları kızlara verirler baktırmaya geline gelirler..
Bir an bölüşün siz bu evi o zaman
işte bunu hesaplasın ama benim kaynana uyanık ciftciler inekler haric hersey kaynatamın üstüne gecen 4 tane dana satmırmıs 20 bin üstüne hesap actırmıs kaynana kızlarına yedirmeye

evi 0 degistirdik ama ev 99 da yapılmıs yani satlsa 110 anca eder cünkü 7 kat ve asansörsz yani sayıp benim ev almam imkansız 1500 2000 arası maasıa 50 yıl ödemek lazım ömür yetmez

Bizim dogalgaz faturasi 149 lira gelmis. Evin her yeri yandi ve o kadar kar kis gorduk. Bizim evin alti otopark. Ama bina cok yeni. İnsaat haziranda bitti. Dis cephesi var.

sadece doğalgaz faturası değil bizim bu ay herşey fazla geldi su normalde en fazla 35 gelirdi bu ay 45, elektrik her ay bellidir 50-60 arası bu ay 80 geldi doğalgazda 110 du geçen ay bu ay 176 geldi bu artışın sebebini bilen varmı kızlar? hayır düşünüyorum 2 kişi yaşıyoruz ve geçen aydan extra bi olayımız olmadı bu ay farklı olabilecek..

Malesef bu ay bayaa bayaa zam ödüyoruz. Haybeye para ödedik. Dogal gaz en fazla 200 gelirken 300 odedk. Elektrk 60lardan yukari gelmezken bu ay 118 lira odedik. Cevremdeki herkes ayni sikintilardan müzdarip. Elektrik ve dogal gaz fena geciriyor. Anlamis degilim.

Malesef bu ay bayaa bayaa zam ödüyoruz. Haybeye para ödedik. Dogal gaz en fazla 200 gelirken 300 odedk. Elektrk 60lardan yukari gelmezken bu ay 118 lira odedik. Cevremdeki herkes ayni sikintilardan müzdarip. Elektrik ve dogal gaz fena geciriyor. Anlamis degilim.

aynen işte bende bunu anlamadım hani bu ay neden böyle geldi? birde elektrikte bazı şeyleri kısmaya gidiyorum artık mesela çaycı kullanıyordum makarna suyunu bile orada kaynatırdım pratik olması açısından ama kaldırıcım çaycıyıda ocakta yapayım bu ay bakalım fark olucakmı doğalgaza verdiğim paraya harcamıyorum ama diğerlerine acıyorum maalesef :(

Back
X