• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dogalgaz faturası

düşük yakmamıza rağmen 335 geldi.Bu ay yükselttik,çok soğuk diye,450 gelir tahminimce.Az gelenlerin evi küçük sanırım,normal-büyük ev 100-200'e mümkün değil ısınmaz

evim en üst katın bir altı.

Dıştan ısı yalıtımı var.

Doğalgazımız kartlı olduğu için yaz kış alıyoruz doğalgazı.

Aylık bilmiyorum ama yıllık ortalama 1500 lük yakıt tüketiyoruz.

Şuan 45 derece de yanıyor. Akşamları 50 derecede.

geçen haftalarda kar yağınca 60-65 derece banamısın demedi.

3+1 evim, orta kat ama yinede yakıyorum yakmak zorundayım çünkü bir çocuğum var, doktora ve ilaca vereceğim parayı yakıta veriyorum, vermek zorundayım.

Kısık yakmama rağmen 160 tl geldi gün boyu çalışıyoruz akşam 20:30 da açıp sabah 6,30 da kapatıyoruz kombiyi ısındım mı hayır

Evim isi yalitimli 6. Kat 3 cephesi acik 3+1 150 m2 aralik faturam 235 geldi, bu ay 400 un altinda gelmez soguklar ocakta basladi cunku

yalniz iyice sacmalamissiniz param yoksa ne ozgurlugunden bahsediyorsunuz yakip yakmamak herkesin ozgurlugu bu yuzden bireysel yaptirdik zaten yoksa merkezi sistem bir evde otururduk boyle dusunen komsulaar merkezi sistemm bir apartmana gecebilirler.
USLUBUNUZA dikkat ederseniz sevinirim

İnşallah elektrik faturaları böyle dewam etmeZ. Çoğu kişinin bütçesini zorluyor. Mesela elektrk 30 geliyordu bu ay tam 2 katı geldi . 60 tl :KK43: kaçak elektrik kullananların bedelini biz halk ödüyoruz
Biz gündüz evde bile yokuz 150 tl geldi bizede ekstra hiçbişey yok haftada 1 kere çamaşır makinesi çalıştırıoruz ben şok oldum bu ay faturalara

Biz gündüz evde bile yokuz 150 tl geldi bizede ekstra hiçbişey yok haftada 1 kere çamaşır makinesi çalıştırıoruz ben şok oldum bu ay faturalara
Bu ay 40 günlük gelmiş elektrik faturası. E bir de kaçak kullanım bedeli eklenince el yaktı tabi.

Bu ay 40 günlük gelmiş elektrik faturası. E bir de kaçak kullanım bedeli eklenince el yaktı tabi.
Gerçekten bu ay bittik resmen eşim kredi başvurusu yapmış faturaları ödeyemiycez diye şimdi tüm gün açık kalıyo diye sabah işe gelirken kapayıp akşamları açıyo birde o şekil deniyelim dedi herkez çok gelir kapatıp açınca diyoda faydası yok el yandı kül oldu zaten bu ay ,önümüzdeki ay allah kerim bakalım ne yapıcaz

Gerçekten bu ay bittik resmen eşim kredi başvurusu yapmış faturaları ödeyemiycez diye şimdi tüm gün açık kalıyo diye sabah işe gelirken kapayıp akşamları açıyo birde o şekil deniyelim dedi herkez çok gelir kapatıp açınca diyoda faydası yok el yandı kül oldu zaten bu ay ,önümüzdeki ay allah kerim bakalım ne yapıcaz
Kapatıp açmak daha büyük sıkıntı. En düşüktr bırakın bence. Allah yardımcınız olsun.

450 geldi bize.
Memleketimiz çok soğuk ev de çok geniş haliyle çok geldim
Kuzenime 680 geldi..
Onların ev de ayni sekil çok genis

ufak evde oturanlar cok sanslı 95 100 mk ki zaten cogunlugu her odası acık degil simdi ben bu konuyu sundna actım benım evim 120 mk 3 +1 suan oturma odamda dogalgaz sobası ve bu havalarda 110 120 geliyo ama soguklarda 200 yaptıgım oldu bi odaya simdi gecen sene ben kombı alıcaktım bu evde kombı yer hazır tesisatı döseli petekler döseli ama kombi yeri eski bacalı kombiden neyse gittik kombiciye adam eve geldi baktı siz bacalı degil camdan cıkarmalı kombi kullanıcaksınız dedi bu yüzden yeniden proje cizice size dedi yani mühendisler e 800 tl proje parası dedi e boruların yeri degiscek tesisat icind e700 dedi aslından mutfagın bi kösesindeydi kombi yeri 4 metre öne tasıyıp cam yanına getircek bunun icinde 700 dedi kombi vailant 2200 200 te takma parası alırız dedier yani toplamda nerdeyse 4000 tl olucaktı ve icime oturdu bu proje ve boru tadilatı icin 1500 tl para vermek sonucta ev esimin ama ailesinin üstüne kaynananm simdiden kızlarımında patı var bugun kaynatam ölse 20 ser bin istiyomus kızlarına 2 kısı var

siz ne düsünüyosunuz bi yanım hic yaptırmak istemiyor ama bi yanımda kısın oturma odasında oturmak istemiyorum orda yatıyoruz geceleri yatak kaldır indir yatak odamı kısın hic kullanamıyorum banyo desen sorun elektrikli ip gibi su geliyo ksıın bi yanımda yaptırsam aylık 300 net gelir cünkü üstümde catı var ama akıtıyo yani pek ii degil 3 tarafımda acık cünkü 7 kattayım etrafımda ev yok rüzgarı kesen altımda pek yakmıyo dıs cephe falan da yok
En iyisi taşınmak ama sizin durumda da mümkün değil gibi :110: evi satıp görümcelere hakkını verin sonra gönlünüze göre ev sahibi olun

arkadaşlar en iyisi şehir değiştirin gelin adanaya yahu:KK48: bu faturalar neee böyle ömrü hayatımızda ödemedik :KK51:
biz doğalgaz kullanmıyoruz bu sene geldi zaten buraya doğalgaz ama çektirmedik gerek duymadık, klimayla ısınıyoruz o da sadece 1 ay sürekli çalıştırıyoruz en soguk zamanlarda taş çatlasın 200 geliyor, onun dışında 90-100 civarı :KK14:

o da bizim ev müstakil ve adananın en yüksek yerinde göle yakın etrafı tamamen açık, ısı yalıtımlı evlerde klima soba hiçbişi yakmadan duranlar var.. ahh memleketim sıcak memleketim :KK22:

kombiyi değil petekleri kapatın .

Bize de 277 geldi bu ay yuh dedim ne yani. Gerçi tüm gün açık en düşük derecede ama çok fazla.

arkadaşlar en iyisi şehir değiştirin gelin adanaya yahu:KK48: bu faturalar neee böyle ömrü hayatımızda ödemedik :KK51:
biz doğalgaz kullanmıyoruz bu sene geldi zaten buraya doğalgaz ama çektirmedik gerek duymadık, klimayla ısınıyoruz o da sadece 1 ay sürekli çalıştırıyoruz en soguk zamanlarda taş çatlasın 200 geliyor, onun dışında 90-100 civarı :KK14:

o da bizim ev müstakil ve adananın en yüksek yerinde göle yakın etrafı tamamen açık, ısı yalıtımlı evlerde klima soba hiçbişi yakmadan duranlar var.. ahh memleketim sıcak memleketim :KK22:
Ne zaman kisin adanaya gelsem usurum serin cunku soguk degil

Back
X