• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dogalgaz faturası

Kizlar bu faturalardaki trt bedeli ne ben anlamadim
Bildigimiz kanal trt1 mi ? Yani trt1 e parami oduyoruz biz.
İyi ozaman kanald,atv, fox falan odeyelim hep.
Daha neler gorcez bakalim

401 tl :KK57: ben soook.
Ve evim hepi topu 2+1
Ve isinamadik evime gelen evin soguk diyo 40-45arasi yandi
Ben cok saskınım.

401 tl :KK57: ben soook.
Ve evim hepi topu 2+1
Ve isinamadik evime gelen evin soguk diyo 40-45arasi yandi
Ben cok saskınım.
:mad::KK57::KK57:Hakkaten canım yaa nolmuş öyleee!!!
ama zam yaptılar ya.. faturalar hepten şişcek demek::ofoffff... Neyse canım sağlık olsun.. yapcak bişi yok.. artık bu gdişle kömür sobaya döncez:(inan bende korkuyorum valla yaa..

:mad::KK57::KK57:Hakkaten canım yaa nolmuş öyleee!!!
ama zam yaptılar ya.. faturalar hepten şişcek demek::eek:foffff... Neyse canım sağlık olsun.. yapcak bişi yok.. artık bu gdişle kömür sobaya döncez:KK43:inan bende korkuyorum valla yaa..
Cok sasirdim ve uzuldum
Okadar eksigim varken okadar kısıyoken bide.
Evim soguk eve gelen usuyo aksam battaniyesiz oturamiyoruz demek 50-55yaksam 600 ödermisiz

Cok sasirdim ve uzuldum
Evim soguk eve geleb usuyo aksam battaniyesiz oturamiyoruz demek 50-55yaksam 600 ödermisiz
Canım inan anlıyorum seni hak da veriyorum.. hem ısınamayıp hemde böyle bir fatura ödemek::(aynen bizde ısınamıyourz.. inan evde köşe kapmaca oynuyoruz.. eşim açıyo ben kısıyorum.. çünki biliyorum gelecek fatura bizi de böyle şok edecek sonrasında:((

Canım inan anlıyorum seni hak da veriyorum.. hem ısınamayıp hemde böyle bir fatura ödemek::KK43:aynen bizde ısınamıyourz.. inan evde köşe kapmaca oynuyoruz.. eşim açıyo ben kısıyorum.. çünki biliyorum gelecek fatura bizi de böyle şok edecek sonrasında:KK43:(
340tl yakmisiz 61kdv
Neyse suscam icimden sovucem.

Cok sasirdim ve uzuldum
Evim soguk eve gelen usuyo aksam battaniyesiz oturamiyoruz demek 50-55yaksam 600 ödermisiz

7/24 yakıyor musunuz
Aç kapa mı yapıyorsunuz

Bir de kombi soğuk alırsa , çok gelirmiş mümkünse camlı balkonda olmalı ya da kartonla etrafı iyice kapatılmalı

Eski ev ve kuzey taraflara çözüm yok sanırım
Ya da dıştan çok kaliteli malzemeyle mantolama olursa belki anca

Back
X