Hayırlısıyla inşallah mutluluğun katlanırŞuan yapsam da kana gidemeyeceğimzaten 11 den önce verilen kan sonuçlarını aynı gün alabiliyoruz. Çok heyecanlıyım dua edip duruyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısıyla inşallah mutluluğun katlanırŞuan yapsam da kana gidemeyeceğimzaten 11 den önce verilen kan sonuçlarını aynı gün alabiliyoruz. Çok heyecanlıyım dua edip duruyorum.
İnşallah yarın sevinçli haberi verebilirim.Hayırlısıyla inşallah mutluluğun katlanır ❤
Bence gebelik testi yap yoksada değerlendir ikinci yumurta olabilirİnşallah yarın sevinçli haberi verebilirim.
Sen de durumlar nasıl canım var mı bir gelişmeBence gebelik testi yap yoksada değerlendir ikinci yumurta olabilir
Daha adet olmadım. Göğüslerim çok hafif tekrar ağrımaya başladı . Bakalım hayırlısıyla nasip olur inşallahSen de durumlar nasıl canım var mı bir gelişme
Ben senin adetinin geciktiğini düşünüyorum 14 gün önemliydi.Daha adet olmadım. Göğüslerim çok hafif tekrar ağrımaya başladı . Bakalım hayırlısıyla nasip olur inşallah
Çok şaşırdım ben çok ümitliydim sizden. Hayırlısı olsun inşallah
Yok iste adet beklicez ovu niye koyu cikio blmiomÇok şaşırdım ben çok ümitliydim sizden. Hayırlısı olsun inşallah
Sen ne olur ne olmaz değerlendir benceNe yazik ki tahmin ettgm gibi bembeyaz testim var bir dahaki aya kaldi yapilacak bir sey yok
Umarım pazartesiye kadar beklicem gelmezse kan veririm .Ben senin adetinin geciktiğini düşünüyorum 14 gün önemliydi.
Bende suan adet beklemelere gectim baska bir konuda cizgi var diyorlar gebelik testinde sence var miUmarım pazartesiye kadar beklicem gelmezse kan veririm .
Sen görüyorsan vardır canım. Bende bi bakim. Aslında yarın kan ver kendini boşuna üzme belkide vardır.Bende suan adet beklemelere gectim baska bir konuda cizgi var diyorlar gebelik testinde sence var mi
Ben hic o testleri kullanmadim cok cahilim o konudaŞeker vs ben henüz denemedim ovu testiyle sonuca ulaşmak istiyorum. Testimi gördün mü koyu değil mi Kontrol çizgisinden de koyu gibime geliyor da.
Evet malesef ama ben adet zamanlarima yakin tuvalete gidince cok afedersin kendimi yikayinca elime yumurta gibi bisey gelince adet olucagimi anliyorum.dusuk yapmadan oncede ayni oyle oldu kesin dusuk yapicam.dedim ve yaptimmalesef hamile olmadigi halde kopurenler hayal kirikligina ugradi.. kopurmezse ya da seker cozulurse hamile degilim diye dusunup uzuntu yasayan da cok.. guvenilir yontem egil yani.
Gercekten boyle yapinca var gibi duruyor. Ama hep muallaktayimEki Görüntüle 2300469 Eki Görüntüle 2300469 üstünde oynamayaptım çizgi var kız git acile kan ver.