Saç Rengi ve Saç Boyama Doğal Yollarla Saç Rengini Açmak

sosdulu

Guru
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2013
139
3
318
34
İzmir
Meraba hanımlar benim kızım arkadaşlarından görmüs saç ucları acık kahverengi imiş ve çok tatlıymıs ben papatya belki olabilir dedim Ama bakaroz dedim sizce sacı siyah değil Ama hep siyah gözüküyor koyu kahverengi saçı ne yapmam lazım bazıları kızıl olur diyor !?

Son düzenleme:

Bu şekilde yansımaları olur saçında
Kaç yaşındaki kızın

13 yaşında kızım sizce yapmalımıyım

daha küçükmüş ama çok istiyorsa böyle gratislerde falan spreyler var sıkıp fön makinesi tutunca açılıyor zamanla rengi
papatya suyu yapın diyeceğim ama onu kaynat kullan falan uğraştırıcı olabilir zaman var diyorsanız onu yapın

bundan bahsediyorum :)

Saç açma konusunda 4 değişik sprey kullandım. Saçlarım kumral. Şuandaki rengi Çağla Şıkel gibi. Boya yok. Kullandığım spreyler sun- in, extrait dora , extra blond ve jhon frieda go blonder saç açıcı sprey. En kötü olanı extra blond. İğrenç bir kokusu var ve saçlarımı inanılmaz yıprattı. Kötüden iyiye gideyim. İş görür diyebileceğim extrait dora. Whatsons larda satılıyor. Memnun kaldığım fakat Türkiye'de sayılmayan ancak internetten bulduğum iki üründe sun- in ve jhon frieda go blonder saç açıcı sprey. Go blonder en iyisi. Saçı inanılmaz parlatıyor. Sun - in ise saçı çok hızlı açıyor. Şuanda kış mevsiminde olduğumuz için duştan sonra nemli saçıma sıkıp fön ile kurutuyorum. Renkten ve saçlarıma zarar vermeyişinden memnunum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…