Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım boşver küçük gögüs iyidir.her istediğini rahatlıkla giyersin Büyük gögüste giydiğin bazı şeyler çok kötü duruyor yakışmıyor küçük göğüste bir kaç model dışında her kıyafet güzel duruyor. Kendini öyle sev kabullen .kilo almaktan başka da birşey büyüteceğini sanmıyorum.kendimi kötü hissediyorum bir sey giydiğimde duvar gibi oluyorum sanki aranızda doğal yollarla büyüten var mı?
Kalorisi yüksek seyler yesem fayda eder mi acaba tereyağ falan göğüste yağdan oluştuğu icin ama tek sıkıntı göbekten kilo almak..Canım boşver küçük gögüs iyidir.her istediğini rahatlıkla giyersin Büyük gögüste giydiğin bazı şeyler çok kötü duruyor yakışmıyor küçük göğüste bir kaç model dışında her kıyafet güzel duruyor. Kendini öyle sev kabullen .kilo almaktan başka da birşey büyüteceğini sanmıyorum.
Benim evlenmeden önce 80 bedendi göğüslerim evlendim çocuğum yok henüz ama 90 şuanda 95 e yol alıyor büyüdü ama öyle kötü büyüme gelmesin aklına gayet biçimli dolgun. Evlenmeden önce duymuştum göğüs ellendikçe büyürmüş doğruymuşKalorisi yüksek seyler yesem fayda eder mi acaba tereyağ falan göğüste yağdan oluştuğu icin ama tek sıkıntı göbekten kilo almak..
Zamanında hayıt otu çayı vs kullandım ama faydası olmadı evlendikten sonra da öyle eğlendikçe büyümüyorkendimi kötü hissediyorum bir sey giydiğimde duvar gibi oluyorum sanki aranızda doğal yollarla büyüten var mı?
Bu Şaka olmalı heralde hormonal bir durum yaşıyor olabilir misiniz acaba çünkü böyle birşey mümkün olsa büyütme operasyonlarına o kadar para bayılmazdıBenim evlenmeden önce 80 bedendi göğüslerim evlendim çocuğum yok henüz ama 90 şuanda 95 e yol alıyor büyüdü ama öyle kötü büyüme gelmesin aklına gayet biçimli dolgun. Evlenmeden önce duymuştum göğüs ellendikçe büyürmüş doğruymuş
Doğum yaptığında emzirirken öyle büyüyor kikendimi kötü hissediyorum bir sey giydiğimde duvar gibi oluyorum sanki aranızda doğal yollarla büyüten var mı?
Hormonal bir durum nasıl yaşayabilir ki brnde bunu anlayamıyorum işte hormon nasıl salgılıyor da büyüme yapiyor yaBu Şaka olmalı heralde hormonal bir durum yaşıyor olabilir misiniz acaba çünkü böyle birşey mümkün olsa büyütme operasyonlarına o kadar para bayılmazdı
O zaman benin kocam ellemesini mi bilmiyorBenim evlenmeden önce 80 bedendi göğüslerim evlendim çocuğum yok henüz ama 90 şuanda 95 e yol alıyor büyüdü ama öyle kötü büyüme gelmesin aklına gayet biçimli dolgun. Evlenmeden önce duymuştum göğüs ellendikçe büyürmüş doğruymuş
Emzirmeyi bırakınca da sönmüş balona dönüyor.Evlen bebek yap şak büyüyor en doğalı bu sanırım
Üzdün beni baby :) ya zaten göğüsler almış başını gidiyor ne yapacaksam bunlarla sönünce hapı yuttukEmzirmeyi bırakınca da sönmüş balona dönüyor.
Asla izin vermezler ya kaç yaşında olursam olayımBöyle bir şey imkansız. Ameliyat şart.
Benim ev arkadaşım gizli olmuştu. Sonradan söylemişti.Asla izin vermezler ya kaç yaşında olursam olayım
Valla o kadar büyümese daha iyi. Sönünce daha beter oluyor.Üzdün beni baby :) ya zaten göğüsler almış başını gidiyor ne yapacaksam bunlarla sönünce hapı yuttuk
Nasıl oldu asla cesaret edemem ya öldürürler beniBenim ev arkadaşım gizli olmuştu. Sonradan söylemişti.