Doğal gaz faturanız ne kadar geldi?

Dogalgazı kullanmaya baslayan var mı
Kasımdan önce yakmıcam diye sartlandırdım
Suan fena degil ev yorganlar cıktı ama
Baslarız artık paralari ısınamadigimiz ısınma yontemine baymaya
Ben de daha açmadım doğalgazı.... ince bi tişört giymek yetiyor soğuk değil havalar çok şükür. Ekim i böyle idare etsek kasimin 10 15 ine kadar da hırka ile idare etsek sonra başlarım yakmaya :)
Bir de bu sene apartmana işi yalıtımı yapıldı merak ediyorum farkecek mi
Allah tan evim minik sevimli :KK68:

hala yakmadık. doğalgazdan en iyi tasarruf yakmamaktır:)):rolleyes::confused::KK45::KK45:havalar iyi gitmesi hasebiyle hala tam gaz yakmadık.. İnşaallah bu ayıda yani aralığın 6 sına kadarda yakmadan idare ederiz.. bir daha ki aya Allah kerimm..

Ben sadece oturma odami aksam çok usursem yakmistim ekim de oda yarim saatte isiniyor zaten hemen kapatiyordum. 20 TL gelmişti. Kasım in faturasını da ben saatten okudum aşağı yukarı 30 gelecek çünkü bu ay hem evde yemek çok yaptım hem sabahtan da kalorifer i yaktigim oldu. Aralik ta da 30 TL ile kurtarmak ne iyi olurdu.

çok iyi ya :) sıcak bi yerdesiniz herhalde.
İç egedeyim. Uşak. Oturma odam bi tek sabahtan güneş görmüyor. Diğer zamanlarda güneşli perdemi aciyorum sonuna kadar. Aşırı soguk da olmadı henuz . oda da küçük zaten hemen isiniyor ısınınca kapatiyorum duvardaki aparattan. Artik üst Komşum da benim olduğum odanın üzerindeki odaya geçti oradan da biraz isi gelir herhalde. Aşırı usumedikca battaniyeyle idare etmeye çalışıyorum.

X