- 1 Mayıs 2013
- 7.132
- 4.597
- Konu Sahibi yorgun savaxsxçxix
- #1.681
valla banada 3 aydır gelmedi ohhh rahatım ama bu ay gelir artık salca kaynayttım bütün gün yandı dolalgaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HİHHİİİ=))bende daha yakmadım.. inş Rabbim yardım ederde kasımdan önce yakmayız..Dogalgazı kullanmaya baslayan var mı
Kasımdan önce yakmıcam diye sartlandırdım
Suan fena degil ev yorganlar cıktı ama
Baslarız artık paralari ısınamadigimiz ısınma yontemine baymaya
Ben de daha açmadım doğalgazı.... ince bi tişört giymek yetiyor soğuk değil havalar çok şükür. Ekim i böyle idare etsek kasimin 10 15 ine kadar da hırka ile idare etsek sonra başlarım yakmaya :)Dogalgazı kullanmaya baslayan var mı
Kasımdan önce yakmıcam diye sartlandırdım
Suan fena degil ev yorganlar cıktı ama
Baslarız artık paralari ısınamadigimiz ısınma yontemine baymaya
canım gelir.. çaktırmadan zam yapıyorlaren kısıkta da yaksan ful yakarsan 200 den aşağı gelmezyukarda da yazdığım gibi en iyi tasarruf hiç yakmamak ama işte havalarda soğuyacakmış. bizde artık her an yakmaya başlayabiliriz2haftacık yaktım 110tl geldi o da 3petek.
Ayy napcam bakalım bu kıs ben
Ben de sayactan bakmistim geçenlerde 25 di.yani 30 veya biraz üstünde bekliyorum ben bu ay.dün geldi ama 93 tl
120 bekliyodum
Ben de sayactan bakmistim geçenlerde 25 di.yani 30 veya biraz üstünde bekliyorum ben bu ay.
İç egedeyim. Uşak. Oturma odam bi tek sabahtan güneş görmüyor. Diğer zamanlarda güneşli perdemi aciyorum sonuna kadar. Aşırı soguk da olmadı henuz . oda da küçük zaten hemen isiniyor ısınınca kapatiyorum duvardaki aparattan. Artik üst Komşum da benim olduğum odanın üzerindeki odaya geçti oradan da biraz isi gelir herhalde. Aşırı usumedikca battaniyeyle idare etmeye çalışıyorum.çok iyi ya :) sıcak bi yerdesiniz herhalde.