- 20 Ağustos 2013
- 2.388
- 2.412
-
- Konu Sahibi yorgun savaxsxçxix
- #1.521
Evet bu cok onemli ben sayactan kac metrekup yakmisim ona bakiyorum o ay nekadar geleceginide boylece tahmin edebiliyorumGeçen ay doğalgaz faturam tam 500 TL geldi ve ben şoka girdim! Daha önce de yazmıştım, evde tek kişi yaşıyorum, pek yemek de pişmez. Sadece 3 petek sabah akşam yanar. Daha önce 250 gelince bile şaşırırdım, bu sefer kesin doğalgaz kaçağı var diye sinirlenirken sayacı kontrol etmek aklıma geldi. Faturadaki son okunan metreküpe baktım, bir de sayacıma baktım ki ne göreyim! İGDAŞ yetkilisi tam 200 metreküp fazla okumuş sayacı!! Örneğin 625 yazacakken 825 yazmış. Hemen İGDAŞ çağrı merkezini aradım, yeniden ölçüm yapmaya bile gerek duymadan telefonda düzelttiler faturayı ve 500 TLlik fatura 250 TLye düştü.
Sayaçtan kontrol etmeden ödemeyin faturalarınızı.
Bu folyoyu bende merak ediyorumİki aylık faturam 22 lira:-D yeni evlendim yeni ev bakalım nasıl olucak. Evim öğleden sonra ful güneş görüyor kuzey-batı cephe bakalım nasıl olucakk:-D gerçi odalarımız küçük büyük salonuda yakmayım die düşünmekteyim. Petek arkalarına folyolu karton koysam işe yarıyormu?
hiç duymadım folyo sıcaklığın içerde kalmasınımı sağlıyoİki aylık faturam 22 lira:-D yeni evlendim yeni ev bakalım nasıl olucak. Evim öğleden sonra ful güneş görüyor kuzey-batı cephe bakalım nasıl olucakk:-D gerçi odalarımız küçük büyük salonuda yakmayım die düşünmekteyim. Petek arkalarına folyolu karton koysam işe yarıyormu?
Tatlım sonıcta peteğin arka kısmı duvara yapışık ve orayı ısıtıor. Bu folyo ise yansıtıcı birşey olduğundan ısıyı içeri yansıtıyor:-Dhiç duymadım folyo sıcaklığın içerde kalmasınımı sağlıyo
benim 11.5bana bu ay 15geldi sanirim en dusuk rekor bende
bizim daha kalorifer hiç yanmadı.Bizim de 35 geldi. Bu aydan sonra artarak devam eder artık