- Konu Sahibi yorgun savaxsxçxix
- #1.501
163 geldi 2 hafta gündüzleri yanmadı akşamları 3 petek 1 havlupan
2 hafta boyunca tüm gün yandı.
2 hafta boyunca tüm gün yandı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy bi bana mı yüksek geliyor ya..
benim evim çok büyük salonumu ısıtmak çok zor..
sabahları evden çıkarken kombiyi 25 e felan indiriyorum akşam 7den sonrada 45-50 arası yapıyoruz ısınsın ev die sabaha kadar bu şekilde yanıyor..
6 petek yanıyor akşamdan sabaha 317 geldi bu ay geçen ayda 347 gelmişti ben çok kansızım o yüzden çok üşüyorum açmak zorunda kalıyoruz..
kombi yoğuşmalı ve onlar daha tasarrufluymuş die duydum..
kombimi 35 de yakayım desem sizler gibi petekler ısınmıyor minimum 40 da yakmam lazım ki azıcıkta olsa ısınsın..
sabahları çıkarken kapatsam daha çok gelirmiş öyle diyorlar o yüzden en düşüğe getiriyorum kısıyorum ama sayaç gene dönüyor eve ise 1 gram bile faydası yok çoğu zaman yanlışmı yapıyorum acaba die düşünüyorum kapatmalımıyım sizce???
kelebekcim gerçekten çok gelmiş faturann evin yalıtımı varmı bu çok önemli canım,,çünkü senin dediğin faturaları ben geçen sene kirada otururken evimde ödüyordum yalıtım yoktu en üst kattıı ,,,bu sene çok kış olmadı üstelik aldığımız ev yeni bina yalıtımı ara kat oluşu çok farkettirdi,birbuçuk aylık faturam 210 lira geldi yani aylık düşünürsen 150 tl ,geçen ayda 83 lira gelmişş ve gayet ii evin sıcaklığı,,kombiyi hiç oynamıyorum 50 derece,dijital den akşam eve geldiğimde 23 derece yapıyorum evden çıkarken 22,5 ,çok soğuk olursa gece 23,5 alıyorum gayetde güzel ısınıyoruz canım sadece salonu çok ılık yakıyorum diğer yerler açıkk hep
vefa evin içi yeni ama dışı kötü yalıtımı yok kiradayız malesef biliyorsun..
sana iyi gelmiş biz 45 de bile ısıtamıyoruz donuyoruz..
bende en üstün altında oturuyorum ama ara kat değilim çünkü üstümde ufak bir ev var geli kalanı teras biran önce kurtulmam lazım bu evden belki bu ay daha düşük gelir faturam her ay biraz düşüyor ama ısınamadığım halde o kadar çok fatura ödemek zoruma gidiyor benim..
Allah nasip ederde ev alırsam kesinlikle ara kat olacak zaten canım
canım benim benim kiradaki evim çok değişikti ilk kömürlüydü ısınıyorduk sonra ev sahibi doğalgaza geçirince mafolduk ev ısınmıyor 400 lira fatura gelirdi donardık eşyalar buz gibiydi oturduğun koltuk soğuk olurdu düşünn çok şükür kurtuldumm,,İnşallah sende biran önce kurtulursun canım,,,yeni yere taşınacaksan arakat yalıtım çok önemli canımm
oo seninki çok zormuş canım ya benim o kadarda soğuk olmuyor olmasın die sonuna kadar açıyorum mecbur kombiyi..
ama tavsiyelerine uyacağıma emin olabilirsin canım çok sağol
Ayy bizim doğalgaz faturamız da önceki gün geldi. Evimiz yaklaşık 200 m2 ama eşim de ben de sıcağı pek aramıyoruz.
Dubleks olduğu için de yakınca oturma odası ve yatak odasını yakıyoruz. Bu ay 35 gelmiş. Komşular gördüyse şoka girmişlerdir
Bizim apt.manda oturuyosun galiba:))ben boyle sey gormedim 5 kisilik apt.2 komsum her daim 5 binaninda tum faturalarini bilirler
Ooovvv sizinki daha eglenceli bir apartmanmis o zamanBizim apartman 7 daire, komşu değiliz demek ki
Ben de komşumu faturaları kontrol ederken gördüm, delikten gözetliyordum o sırada