Bn de bunu merak ettimter kokusunu engelliyor mu peki ? terlediğinde portakallı ter kokusu olmuyordur umarım ben de arayış içindeyim
Krem gibi mi sürüyorsunuz.Sizlere deneyip yanılmadığım sağlıklı bir deodorant tarifi ile geldim. Yıllardır meme kanserine neden olan ama kokmaktansa vazgeçemediğimiz deodorantın pabucunu dama atmanın artık zamanı.
3 tatlı kaşığı (eczaneden alacağınız) İngiliz karbonatı
1 tatlı kaşığı Hindistan cevizi yağı
Ve güzel kokması için birkaç damla dilediğiniz yağ ( Ben portakal yağı kullandım.
İyice karıştırıp, küçük bir kavanoza alın. Duştan hemen sonra kullanın.
Hepsi bu kadar. 24 saate kadar koruduğunu göreceksiniz..
Ben duştan sonra karbonatı sürüyorum.( Peketinden parmağıma az miktar alıp direkt sürüyorum. İçinde herhangi birşey yok.) Tercih olsa da kötü koku olmuyor. Memnunum.sadece kokuyu engelleyen ve zararlı olmayan ne var acaba onu denesekgüzel kokulu olmasına gerek yok ter kokusunu yok etsin yeter
Deniycem tesekkur ederimBen duştan sonra karbonatı sürüyorum.( Peketinden parmağıma az miktar alıp direkt sürüyorum. İçinde herhangi birşey yok.) Tercih olsa da kötü koku olmuyor. Memnunum.
karbonat koltuk altı ph ını bozuyormuş sonrasında mantar vs neden oldugu için daha kötü kokulara maruz bırakıyormuş insanıBen duştan sonra karbonatı sürüyorum.( Peketinden parmağıma az miktar alıp direkt sürüyorum. İçinde herhangi birşey yok.) Tercih olsa da kötü koku olmuyor. Memnunum.
Iceriginde 2 tane vucuda zararli kimyasal var imisKızlar ben madame cocoda satılan alum taşı diye bişey var ondan kullanıyorum. Doğal içerikli olduğunu söylüyorlar ben fazla takılmam böyle şeylere ama cidden terlemeyi engellemeden kokuyu kesiyor. Bi araştırın derim
kötü yorumları buldum an itibariyle ondan da vazgeçtimya da vazgeçmiyorum siveno adlı bir markayı buldum onu araştıracagım bir süre yorumları gayet iyi şu an için
Alum, "şap"tır, tüm aktarlarda bulunur..Kızlar ben madame cocoda satılan alum taşı diye bişey var ondan kullanıyorum. Doğal içerikli olduğunu söylüyorlar ben fazla takılmam böyle şeylere ama cidden terlemeyi engellemeden kokuyu kesiyor. Bi araştırın derim
Teşekkür ederim. Şap direkt vücuda uygulanıyor mu acabaAlum, "şap"tır, tüm aktarlarda bulunur..
Bi dahaki sefere aktardan alırsanız daha uygun fiyata alırsınız diye belirtmek istedim.
Ay ben o kadar memnunum ki bırakamam yaa. Zaten zararsız deodorant yok boşuna arayışa giremicemIceriginde 2 tane vucuda zararli kimyasal var imis
Trendyoldaki yorumlarda gordum :/
zararsiz birseyle ter kokusunu onlemek hayal sanirim vazgeciyorum ben artikv
Uygulanıyor evet.Şap direkt vücuda uygulanıyor mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?