- 18 Şubat 2017
- 2.459
- 3.885
- 133
- Konu Sahibi babymommy9
-
Yapabilecek durumda iseniz yapın çünkü gün geçtikçe fiyatlar uçuyor gerekli olamasa bile hiç degilse uygun fiyata almış olursunuz ben oda yapmadım oglum 18 aylık şuana kadar gerek de olmadı anne yanı ahşap beşik yeterli geldi ama şimdi bakıyorum da Bi çocuk odası 25 bin civarı tutuyor yani Bi dolap Bi yatak bu kadar pahalı olmamalı magazada çalışan tanıdık şey demişti 2 ay önce 2 ürünü bir arada sattığımız fiyata şuan tek ürünü satıyoruz yani bu zamlarda kullanılmasa bile uygun yer ve maddi durum varsa yapılması karlı Bi durum bana göre ayrıca çocuk sizin hevesiniz varsa yapın kimseyi umursamayın onlara neymiş. Alırken de seçilen modelleri ileriye dönük seçerseniz sıkıntı olmaz uzun süre kullanılacak kullanışlı modeller alınırsa sizin için iyi olurMerhaba doğacak olan bebeğim için oda yapmak istiyorum fakat kayınvalidem tarafı pek yapmamı istemiyorlar ne gerek var 2 3 yaşından sonra yaparsın diyorlar bebeğim içinde park yatak al kur onda büyüsün diyorlar..İlk bebeğim ve yapmak istiyorum ama onların hevesi olmadığını bildiğim için yapmak gelmiyor içimden hevesim kırıldı..Maddi durumumda yapabilecek durumda.Sizce ne yapmalıyım?
kayınvalıdene ne :)) yanı anası babası ne derse o olur bebek ıcın :) nıye heveslenıp kursagında bırakasın. bence yap. su an 5 aylık oglum odasında yatmıyor ama sıfonyerıne esya dolabına kıyafetınden battanıyesınden tut sut sagma aletıne kadar bebegı ılgılendıren herseyı odasında koydum:) bebegım yatak odamda park yatakta benle yani:) ben yoksa kendı dolabıma zor sıgıyorum bı de bebek esyaları bit kadar onun duzenı ayarlaması ayrı bence:)) bı tek yatakla oluyo bıtıyo sankı iş.. sen bıldıgın gıbı yap. ben aldıkca yıkadım kaldırdım esyalarını cok rahat oldu. son haftalara da bırakma bence :))Merhaba doğacak olan bebeğim için oda yapmak istiyorum fakat kayınvalidem tarafı pek yapmamı istemiyorlar ne gerek var 2 3 yaşından sonra yaparsın diyorlar bebeğim içinde park yatak al kur onda büyüsün diyorlar..İlk bebeğim ve yapmak istiyorum ama onların hevesi olmadığını bildiğim için yapmak gelmiyor içimden hevesim kırıldı..Maddi durumumda yapabilecek durumda.Sizce ne yapmalıyım?
bebek yastıgı mı? reflu yatagından falan mı bahsedıyosun ?Bebek yastiklari oluyor buyuk biraz onda
Bana da yapma diyen çok oldu benimki hevesten çok mecburiyet çünkü yatak odam çok küçük çocuk eşyası koyacak yerim yoktu kıyafetlerini falan dolap alınacaktı zaten büyüyen beşikli oda aldım 9 ay küçük anne yanı beşiği ile aynı odada yattı ondan beri kendi odasına 6 ay oldu hiçte pişman değilim çok bebeksi bişey almadım ileriye dönük olması için kimseyi dinlemeyin ne istiyorsanız onu yapınMerhaba doğacak olan bebeğim için oda yapmak istiyorum fakat kayınvalidem tarafı pek yapmamı istemiyorlar ne gerek var 2 3 yaşından sonra yaparsın diyorlar bebeğim içinde park yatak al kur onda büyüsün diyorlar..İlk bebeğim ve yapmak istiyorum ama onların hevesi olmadığını bildiğim için yapmak gelmiyor içimden hevesim kırıldı..Maddi durumumda yapabilecek durumda.Sizce ne yapmalıyım?
Yok canım olur mu herşeye karışacaklar anne olunca anladım iyilik adı altında her şeye herkes karışıyor en iyisi kendi bildiğini yapmakAy bunlar fikrini almadigin halde lonk diye atlıyor ki
Bende oda yapcam deyince Allah var kadıncagiz bişey demedi demez de zaten ama -niye, odasında yatacak mi saniyosun yatmaz ki dedi o bile bana yetti misal
Bende ben öyle istiyorum nasıl başlarsa öyle gider dedim kapadım mevzuyu
Hayatta sallayip dinlemem kimseyiYok canım olur mu herşeye karışacaklar anne olunca anladım iyilik adı altında her şeye herkes karışıyor en iyisi kendi bildiğini yapmak
Başka türlü onların istediği hayatı yaşamış olucaz şimdi aynı odayı almaya kalksak baya artmış fiyatı hemde sanki elleri çeplerine gidiyor gibi karışıyorlar daHayatta sallayip dinlemem kimseyi
Hep benim bildiğim olacak
Ben dogmadan hazirlamistim odalarini, 6 aylikken de odalarina terfi ettilerMerhaba doğacak olan bebeğim için oda yapmak istiyorum fakat kayınvalidem tarafı pek yapmamı istemiyorlar ne gerek var 2 3 yaşından sonra yaparsın diyorlar bebeğim içinde park yatak al kur onda büyüsün diyorlar..İlk bebeğim ve yapmak istiyorum ama onların hevesi olmadığını bildiğim için yapmak gelmiyor içimden hevesim kırıldı..Maddi durumumda yapabilecek durumda.Sizce ne yapmalıyım?
Bizimkilerin eli cebine gidecek de yine de karıştırmamBaşka türlü onların istediği hayatı yaşamış olucaz şimdi aynı odayı almaya kalksak baya artmış fiyatı hemde sanki elleri çeplerine gidiyor gibi karışıyorlar da
Anne yani yastigi diye geciyormus simdi baktimbebek yastıgı mı? reflu yatagından falan mı bahsedıyosun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?