Doğacak olan bebeğe oda ?

Ben ikinci bebegimi buyutuyorum. Ikisi de geceleri cok uyandigi icin yanimda yatirdim, besik bile kullanamadik. Ilk bebegimin kiyafetleri icin kendi yatak odasi takimimin sifonyerini kullandim. Bana acikcasi bebek odasi gereksiz geliyor. Gercekten odasini kullanabilecek cok uslu bir bebekse ve mobilyalar ileri donuk secilecekse olabilir ama bunun icin de bebegin dogmasini beklemek gerekir.

Ben yerinizde olsam bebegin dogmasini beklerim. Gercekten ayri odada kalabilecek kadar uyuyabilen bir bebekse kararinizi o zaman gozden gecirebilirsiniz. Hem herkesin de gonlu olur. Kayinvalideniz de bebek anneye yapisik buyur diye deneyimledigi, gordugu icin odayi gereksiz bulmus olabilir. Eskiler nasil konustuklarini pek dusunemeden konusabiliyor, niyetleri iyi de olsa soyleme sekilleri rahatsiz edici olabiliyor. Sizin moralinizi bozmak istememislerdir diye tahmin ediyorum.

Yapabilecek durumda iseniz yapın çünkü gün geçtikçe fiyatlar uçuyor gerekli olamasa bile hiç degilse uygun fiyata almış olursunuz ben oda yapmadım oglum 18 aylık şuana kadar gerek de olmadı anne yanı ahşap beşik yeterli geldi ama şimdi bakıyorum da Bi çocuk odası 25 bin civarı tutuyor yani Bi dolap Bi yatak bu kadar pahalı olmamalı magazada çalışan tanıdık şey demişti 2 ay önce 2 ürünü bir arada sattığımız fiyata şuan tek ürünü satıyoruz yani bu zamlarda kullanılmasa bile uygun yer ve maddi durum varsa yapılması karlı Bi durum bana göre ayrıca çocuk sizin hevesiniz varsa yapın kimseyi umursamayın onlara neymiş. Alırken de seçilen modelleri ileriye dönük seçerseniz sıkıntı olmaz uzun süre kullanılacak kullanışlı modeller alınırsa sizin için iyi olur

Oda yapmak istiyorsanız yapın. Biz dolabını yatağını almıştık. Beşiğini odamıza koyduk sepet beşik almıştık 9 aydan sonra sığmadı içine, park yatak aldık. 1.5 yaş civarı odasına taşıdık yatağını. Büyük yatağını biraz daha büyüyünce kurucaz.
Bebek odası değilde normal bi oda takımı aldık bu arada. Büyüyüncede kullanabilir.

Bende özendim ve yaptım..Yarı parası bizim taraftan yarı parası erkek tarafından geldi artı bırseylerınıde bız aldık...İçimde kalacagına dısıma patlattım...

Alfemo-kids / Alaçatı modeli...Düşünürseniz bir bakın derim Çokta cici durdu Odasınıda boyatmıştım...Pişman değilim yine olsa yine yaparım..

Bende bebek odası yaptım. Kızım 6 aylık. Hala benim yanımda sepet beşikte yatıyor. Yavaş yavaş beşik küçük gelmeye başladı. Park yatağı var. Yine yanımda ona geçirmeyi düşünüyorum. Odasında kıyafetleri ve oyuncakları var.
Bebek küçükken sakın aynı yatakta yatmayın. Uykunuz ağır olur filan. Benim bir tane amcam o yüzden vefat etmiş. Babannem uyurken bebeğin üstüne yatmış, bebek ezilmiş

icinizden geleni yapin durumunuz varsa. Ben hem oda yapmistim hem anne yani besik almistim. 6 ay anne yani besikte yatti sonra 1 ay oncesine kadar yatakta bizimle yatti, 1 aydirda kendi takiminin besigini yataga cevirdik orda yatiyor.

Kalbinizden ne geciosa onu yapın,kimseyi dinlemeyin.Ben oda yapmak istemedim ve yapmadım Ama giyime dünya para döktüm.Sonuc hepsi elimde patladıkızım giysi düşmanı çıktı.Cocuk elimde corap görse krize giriohiç giymedigi şeylerle dolu ev ama olsun ben içimden geleni yaptım Almasaydim içimde kalicakti.İcinizde kalicagina yapın gitsin.Saglikli doğumlar dilerim

Valla boş boş konusmuslar ayrıca onlari ne ilgilendirir ki..
Evet oda çok kullanılmıyor başta. Fakat önemli olan dolap. O giysiler minik minik çoğalıyor mecbur dolap lazım. Otomatik olarak maddi olarak ayri ayrı almak daha çok zorluyor . Başta takım almak en mantıklısı.

kayınvalıdene ne :)) yanı anası babası ne derse o olur bebek ıcın :) nıye heveslenıp kursagında bırakasın. bence yap. su an 5 aylık oglum odasında yatmıyor ama sıfonyerıne esya dolabına kıyafetınden battanıyesınden tut sut sagma aletıne kadar bebegı ılgılendıren herseyı odasında koydum:) bebegım yatak odamda park yatakta benle yani:) ben yoksa kendı dolabıma zor sıgıyorum bı de bebek esyaları bit kadar onun duzenı ayarlaması ayrı bence:)) bı tek yatakla oluyo bıtıyo sankı iş.. sen bıldıgın gıbı yap. ben aldıkca yıkadım kaldırdım esyalarını cok rahat oldu. son haftalara da bırakma bence :))

Oda yapmadım
Odayı oyun odası yaptim. Gardrop ise bebekler icin degil ikea dan duvara kadar olanlardan aldım. İleri dönük kullanması icin.

Yani odasında sadece gardrop vardı .
Oyuncaklar ve salıncak.

İlla oda yapmak istiyorsanız en az 8-9yadına kadar kullanabilecek bir oda düşünün. Her bebek durmaz odasında cunku.

Kızım ne beşikte durdu
Ne pusette durdu
Ne ana kucağında durdu. hepsini boşa almış oldum

Tek durduğu beşik ilk 5 ay kullanılan otomatik sallanan beşikti. Bazı şeylere bebek karar veriyor emin olun . Ve uykusuz kalmamak için aynı odada yatmayı tercih ediyorsunuz .

Bana da yapma diyen çok oldu benimki hevesten çok mecburiyet çünkü yatak odam çok küçük çocuk eşyası koyacak yerim yoktu kıyafetlerini falan dolap alınacaktı zaten büyüyen beşikli oda aldım 9 ay küçük anne yanı beşiği ile aynı odada yattı ondan beri kendi odasına 6 ay oldu hiçte pişman değilim çok bebeksi bişey almadım ileriye dönük olması için kimseyi dinlemeyin ne istiyorsanız onu yapın

Yok canım olur mu herşeye karışacaklar anne olunca anladım iyilik adı altında her şeye herkes karışıyor en iyisi kendi bildiğini yapmak

Yok canım olur mu herşeye karışacaklar anne olunca anladım iyilik adı altında her şeye herkes karışıyor en iyisi kendi bildiğini yapmak
Hayatta sallayip dinlemem kimseyi
Hep benim bildiğim olacak

Hayatta sallayip dinlemem kimseyi
Hep benim bildiğim olacak
Başka türlü onların istediği hayatı yaşamış olucaz şimdi aynı odayı almaya kalksak baya artmış fiyatı hemde sanki elleri çeplerine gidiyor gibi karışıyorlar da

Kayınvalidenizden bağımsız olarak yapmayın derim 3 yaşına geldiklerinde bile farklı yatak istiyorlar. O zaman uzun süre kullanacağı güzel bir oda yaparsınız. Bebek odası takımını çok kullanamayacaksınız. O kadar çabuk büyüyüp istekleri oluyor ki. Yine de hevesiniz varsa siz bilirsiniz tabi.

Ben dogmadan hazirlamistim odalarini, 6 aylikken de odalarina terfi ettiler ikiz diil, ayri ayri donemler

Başka türlü onların istediği hayatı yaşamış olucaz şimdi aynı odayı almaya kalksak baya artmış fiyatı hemde sanki elleri çeplerine gidiyor gibi karışıyorlar da
Bizimkilerin eli cebine gidecek de yine de karıştırmam

Karistirmamaliyiz
Belki parayı alırken iyi diye düşünenler olacaktır arkamdan ama mevzu bu değil
Para veriyorlar diye hak sahibi olacak yönetecek değiller ne münasebet

şimdiden insnaların gönlü olsun diye başlarsan bu işin önunü alamazsın.bu bebeğin annesi sen olacaksın ve artık birçok şeye onun için karar verebilmelisin. şimdiden net olman çocuk büyütkürken her kafadan bi ses çıkıp bunu rahatça söyleyebilmelerine engel olur. çocugunun ne zaman ekgıdaya başlayacagına ne zaman bezi bırakacagına hangi okula gidecegine kadar karışırlar. milletin gönlüolsun diye annelik yapılmaz.çocugun için en iyisini sen bilirsin bazı durumlarda fikir almak iatediğin insanlar olabilir. ama karar yine senin olmalı. gönlü olsun diye karar değiştirme.baştan net olursan herşey daha kolay olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…