• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğacak olan bebeğe oda ?

babymommy9

Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2022
100
35
18
27
Merhaba doğacak olan bebeğim için oda yapmak istiyorum fakat kayınvalidem tarafı pek yapmamı istemiyorlar ne gerek var 2 3 yaşından sonra yaparsın diyorlar bebeğim içinde park yatak al kur onda büyüsün diyorlar..İlk bebeğim ve yapmak istiyorum ama onların hevesi olmadığını bildiğim için yapmak gelmiyor içimden hevesim kırıldı..Maddi durumumda yapabilecek durumda.Sizce ne yapmalıyım?

Kalbinden ne geciyorsa onu yap bence . Ama herkese gore bu durum degisir . Mesela ben buyuyunce olsun isterdim . Su an kizim var besikte nerdeyse hic yatmadi o kadar guzel ki besik bos bos duruyor . Akli erince istedigi gibi bir oda yapmak daha guzel gibi geliyor su an bana .

Merhaba doğacak olan bebeğim için oda yapmak istiyorum fakat kayınvalidem tarafı pek yapmamı istemiyorlar ne gerek var 2 3 yaşından sonra yaparsın diyorlar bebeğim içinde park yatak al kur onda büyüsün diyorlar..İlk bebeğim ve yapmak istiyorum ama onların hevesi olmadığını bildiğim için yapmak gelmiyor içimden hevesim kırıldı..Maddi durumumda yapabilecek durumda.Sizce ne yapmalıyım?
Bize de hemen yapmayın demişlerdi ama bu bebeğin kıyafetleri nolucak? Koyucak yerim yoktu benim. E sadece dolap alacağımıza büyüyen beşiğiyle dolabını aldık. Gayet güzel her şeyini topluyo

Ben 6 aydan sonra odasına geçireceğim zaten

Öncelikle kayınvalidenin fikri zikri zerre kadar önem taşımıyor. Ben fikrini almazdım bile.
Benim düşünceme göre, ben oda takımı almayacağım bebeğim olduğunda. Odası var. 1 beşik bir de dolap var evde onu kullanırız diyoruz. Bu arada bebek sahibi olamıyoruz yıllardır düşünün en hevesli halimiz bu. 😀😀
Sen ne istiyorsan odur olması gereken, başkasının düşüncesi önemsiz.

Bu onları neden ilgilendiriyor? İstiyorsanız yaparsınız istemiyorsanız yapmazsınız. Fikirlerini sorarsanız söylerler de onlar istemiyor diye yapmamak saçma.

Öncelikle kayınvalidenin fikri zikri zerre kadar önem taşımıyor. Ben fikrini almazdım bile.
Benim düşünceme göre, ben oda takımı almayacağım bebeğim olduğunda. Odası var. 1 beşik bir de dolap var evde onu kullanırız diyoruz. Bu arada bebek sahibi olamıyoruz yıllarıdır düşünün en hevesli halimiz bu. 😀😀
Allah sizede nasip etsin..Haklısınız

Bu onları neden ilgilendiriyor? İstiyorsanız yaparsınız istemiyorsanız yapmazsınız. Fikirlerini sorarsanız söylerler de onlar istemiyor diye yapmamak saçma.
Sorun şu ki fikirlerini sorduğunuzda yapmayın ne gerek var diyorlar öyle oluncada gönülleri olmuyormuş gibi hissediyorum

Benimde tam olarak öyle bir planım var ama işte…
Bende dolap ve büyüyen beşik aldım, ileriki yaşlarında da kullanabiliyor. Denildiği gibi eşyalarını nereye koyacaksınız, bence gerekli maddi durumunuz da el veriyorsa gönlünüzden geçeni yapın derim.

Sorun şu ki fikirlerini sorduğunuzda yapmayın ne gerek var diyorlar öyle oluncada gönülleri olmuyormuş gibi hissediyorum

Fikirlerini sormasana neden soruyorsun ki.
Fikrini sorup yapmamak hiç sormamaktan daha kırıcı bence.

Fikirlerini sormasana neden soruyorsun ki.
Fikrini sorup yapmamak hiç sormamaktan daha kırıcı bence.
Kendileri konuyu açtı yapacakmısın diye ben normalde yapmayı düşünmüyordum istediğim beşiği alıp yanımıza koyacaktım ama eşim o sığmaz yanımıza dedi ordanda onlar bence biç yapmayın dediler.

Kalbinden ne geciyorsa onu yap bence . Ama herkese gore bu durum degisir . Mesela ben buyuyunce olsun isterdim . Su an kizim var besikte nerdeyse hic yatmadi o kadar guzel ki besik bos bos duruyor . Akli erince istedigi gibi bir oda yapmak daha guzel gibi geliyor su an bana .
Beşik yerine neyde yattı ki

Kendileri konuyu açtı yapacakmısın diye ben normalde yapmayı düşünmüyordum istediğim beşiği alıp yanımıza koyacaktım ama eşim o sığmaz yanımıza dedi ordanda onlar bence biç yapmayın dediler.

Anladım, boşver herkes konuşur sen bildiğini oku hayırlı doğumlar. 🥰🥰

Benim düşünceme göre, ben oda takımı almayacağım bebeğim olduğunda. Odası var. 1 beşik bir de dolap var evde onu kullanırız diyoruz. Bu arada bebek sahibi olamıyoruz yıllardır düşünün en hevesli halimiz bu. 😀😀
Ay bunlar fikrini almadigin halde lonk diye atlıyor ki
Bende oda yapcam deyince Allah var kadıncagiz bişey demedi demez de zaten ama -niye, odasında yatacak mi saniyosun yatmaz ki dedi o bile bana yetti misal
Bende ben öyle istiyorum nasıl başlarsa öyle gider dedim kapadım mevzuyu

Gönülleri olmak zorunda değil ki
Parası onlardan mi çıkacak
Veya çocuğun sorumluluğu onlarda mi
Onlar mı anası babası
Onlar mı yaptı ?

Eee..
Senin gönlün yapılmalı onlara noluyor

Ay bunlar fikrini almadigin halde lonk diye atlıyor ki
Bende oda yapcam deyince Allah var kadıncagiz bişey demedi demez de zaten ama -niye, odasında yatacak mi saniyosun yatmaz ki dedi o bile bana yetti misal
Bende ben öyle istiyorum nasıl başlarsa öyle gider dedim kapadım mevzuyu

Öyleymiş konu sahibininki de sormadan söylemiş. 😀

Daha inat yapar yapardım. İlk bebeğin hevesin tabikide olucak gayet normal.. Bebeğin kıyafetlerini nasıl nereye koyucaksın🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️
Büyüyen beşik ve dolabını aldım ben , en azındam 8-9 yaşına kadar odası aynı olucak, 🙏🏻

Back