Doğa vs Öykü sizce hangi isim?

. Bugün Doğa ismine baktığım da bu isimdeki kişilerin inatçı ve özgürlüklerine çok düşkün olduklarına değinilmiş.
Ne güzel iste özgürlüğüne düşkün olsun, inatçı olsun. Saf,vur kafasına al lokmasina bir kızdan iyidir
Benim bildigim tek genelleme tüm furkanlar fırlama,yaramaz olurlar.
Hadi denemek için
"evet benim tanıdığım tum Furkanlar da firlama" diyen kalp atsın
"Yok,benim tanıdığım furkanlar mülayim " diyenler kızgın sürat

aa yengenç geldi acaba gerçek adı ne olabilir?kendisi özgür ruhlu biraz marjinal keşfetmeyi sever seyahati sever.buldumm evliya çelebiiiiii

Velkam tu YouTube yorumlar
Berkaylar da gıcıktır şaşmaz.
Evet diyenler hesabıma Euro, hayır diyenler dolar atsın
IBAN: TR000079....

Hiç furkan tanımayanlar gülebilir mi?

Evet isim çok önemlidir karakteristik özelliği de vardır. Doğa yı gözlemleyin ve anlamını siz yükleyin. Neden doğa koymak istiyorsun? Doğa sana göre nedir? Bi de öykü için düşün.

Konu sahibi Sade frappe yalvarırım bizi geyiğin dibine vurduk diye şikayet etme napalım muhabbet güzel
Yazdıklarımı toparlayacağım.
Doğa da Öykü de çok güzel ama bana Öykü daha güzel geliyor. Daha sıcak ve naif. Öyküler sanatçı ruhlu bence. Doğa şöyle böyle diyorlar. Onun dışında doğadaki elementlerle ilgili isimler çok güzeller. Deniz, Derya, Güneş, Bulut, Nehir... Doğanın bize cömert ve kucaklayıcı olduğu gibi bu isimleri alan insanlar da öyle olurlar gibi geliyor.
Bebiş sağlıkla gelsin ve çok mutlu bir hayatı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…