• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doç. Dr. Zühtü Demir hakkında bilgi paylaşım

Editor

Edidir Edi
İçerik Editörü
12 Temmuz 2006
1.287
3.050
658
İstanbul
Doç.Dr.Zühtü DEMİR
Doktor - Ankara
Plastik Cerrahi - Estetik Cerrah

Özel Uzmanlık ve Çalışma Alanları

• Estetik Cerrahi
  • Burun Estetiği
  • Karın Estetiği
  • Yüz Gençleştirme
  • Liposuction
  • Kaş Estetiği
  • Peeling
  • Meme büyütme,küçültme ve dikleştirme
  • Kepçe kulak düzeltilmesi
  • Göz kapağı estetiği

Doç.Dr.Zühtü DEMİR için yorum, tavsiye ve teşekkürlerinizi sunabilir. Doç.Dr.Zühtü DEMİR hastaları sohbetlerini bu başlık altında yapabilirler.

burun ameliyatı olduğum kendisine 2 senem dolcak cok memnun kaldım doktoruma cok tşkler ediyorum

ewt bu beyfendinin yaptığı burunlar da son derece güzel ve hoş..şahsi fikrim..

bende zühtü demire ameliyat olmayi düsünüyorum simdiye kadar gördügüm burunlar cok güzel

ben de ona olcam inş. aradım az önce aldım randevumu bu salı 3bucuğa

tsk ederim kızlar eklerim tabi cnm hele bi gelsin geçsin de o gün

Ben bugün Zühtü Bey'e mail atdim, ama ula$tirilmadi diye "Undelivered Mail Returned to Sender" geri geldi :sm_confused: Websitesindeki mail adresi yanli$ yani, dogrusunu bilen var mi? Lütfen yazineyvahedigeldismile
Öpüdünüz

Ben bugün Zühtü Bey'e mail atdim, ama ula$tirilmadi diye "Undelivered Mail Returned to Sender" geri geldi :sm_confused: Websitesindeki mail adresi yanli$ yani, dogrusunu bilen var mi? Lütfen yazineyvahedigeldismile
Öpüdünüz

Başı aynı sonuna hotmail yaz.. Ama cvp veremiyor maillerine cok yogunmus bu aralar en iyisi araman

bu arada cvp verdi bana. Beklemek gerekiyomuş biraz:)

uzun araştırmalarım,sayfalarca forumları okuyup fotoğraflar arasında debelenmelerim,doktorlarla tek tek görüşmelerim ve tasarımlarım sonucunda kararımı verdim ve hemen uygulamay geçip 14 ocak 2010 da zühtü beye ameliyat oldum arkadaşlar..kaydirigubbakcemile4

Gecmi$ olsun supergirll!
Yeni burnunu görebilirmiyim? Cok merak etdim..bende Zühtü Bey'e ameliyat olmayi dü$ünüyorum. Mail yolladim, cevap verdi, bana tasarim yapip yollucak...heyecanla bekliyorum:dance:

Gecmi$ olsun supergirll!
Yeni burnunu görebilirmiyim? Cok merak etdim..bende Zühtü Bey'e ameliyat olmayi dü$ünüyorum. Mail yolladim, cevap verdi, bana tasarim yapip yollucak...heyecanla bekliyorum:dance:

teşekkür ederim cnm :icecream: bihafta alçılıydım dün doktor bey alçıyı aldı ama bu seferde hertarafını bantladı..burnumu bende göremiyorum yani..bilmiyorumkismile 10 gün sonra görebilcem sanırım :emir_bebek:

Back