• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doç. Dr. Yakup karabağlı

Merhaba forumda yeniyim.Bende sizin gibi çok okurdum yazılıp çizilenleri burun ameliyatı olmak istiyordum ama kime olacağım nasıl olacak çok düşünüyordum araştırıyordum ve korkuyordum. Daha sonra halam Yakup hocayı tercih etti ve ameliyat oldu gayet başarılı geçti ameliyatı ve beni de halam cesaretlendirdi. Beni rahatsız eden bir bürün kemiğim vardı çok az da nefes alma problemim. Yakup hocadan randevu aldım gittim gayet güzel karşıladı çok sıcakkanlı ve samimi hemen ameliyat günü verdi heyecanla ameliyata girdim çıktım ağrı eşiğim çok düşük olduğu halde öyle anlatılanlar kadar bir ağrım sızım olmadı korkulacak birşey olmadığını anladım daha sonradan. Burnum ilk 6 gün alçıdaydı heyecanla çıkmasını bekliyordum. Yakup bey alçımı çıkardığında elime bir ayna verdi aman allahım dedim resmen burnumun ucu c olmuştu kendimi görmek istemedim ve hemen aynayı geri uzattım. Yakup beyi çok seviyorum niyetim kötülemek değil ama iş başka dostluk başka derler. Neden böyle olduğunu sorunda senin eski burnunda da yamukluk vardı dedi ve bana bir masaj tekniği gösterdi bunu hergün 3 kez 3er dakika yap düzelir dedi. İlk birkaç ay gerçekten kendime bakmak istemiyorum daha sonra düzelmeye başladı fakat hala bir yamukluk var geçen sene eylül ayında olmuştum üzerinden 1 yıl geçti. Diyeceğim o ki kendinizi şartlamayın çok güzel bir burnum olacak okka gibi olacak diye öyle olmadığını görünce çok üzülüyorsunuz. Şans işi halamın burnu çok güzel oldu benimkisi olmadı

Arkadaşlar merhaba. bende yakup karabağlı hocaya burun ameliyatı oldum yaklaşık 2 yıl önce. hiç ama hiç memnun değilim. ameliyattan sonraki ilk zamanlar burnum süperdi. çünkü şişlikleri inmemişti bayılıyodum. ne zaman ki burnum oturmaya başladı kötü bi ameliyat olduğu ortaya çıktı. şuan burnum yamuk c şeklinde bildiğiniz. burnumun ucu ise bir kabus. çok sinirlendiğim için tekrar gitmedim ama bu aralar gidip tekrar konuşucam. eğer düzeltirim derse tekrar ameliyat olabilirim. diyeceğim o ki ameliyattan hemen sonra sevinmeyin burnunuzun oturmasını bekleyin zaman geçtikte anlaşılıyor. kaç kişiye tavsiye ettim o hocaya ameliyat oldular şuan pişmanım ve tavsiye etmiyorum artık kimseye. benim halimse nolcak bilmiyorum. memnun kalmazsan ikinci ameliyat ücretsiz demişti. ya ikincide olmazsa daha kötü olursa. fikirlerinizi alabilirim. çok teşekkürler.
Bende aynı şeyleri yaşıyorum naptınız yaptırdınız mı tekrar? Veya başkasına yaptırdınuz mı? Yardımcı olur musunuz

Nefes alma sorunum ve estetik sebeplerle hocamızı ziyaret ettim. Randevuda gayet güler yüzlü ve sıcak karşıladı. Sonucunda ne olacağı hakkında bahsetti. Senin yüzüne en yakışan burunu yapıcam dedi. İçime sinmemişti açıkçası çünkü benim estetik beklentilerimi dinlemedi, sormadı, anlatmaya çalıştım ilgilenmedi bile şöyle olur böyle olur dedi sadece, kavisli burun istediğimi defalarca belirttim. Ameliyattan çıktıktan sonraki bir kaç ay şiş olması sebebiyle dik ve düz duruyordu güzeldi çevremdekilere bol bol önermiştim ama ben kavisli bir burun istiyodum şişlik inince kavis gelir dimi dediğimde evet demişti. Bir yıl geçti, burnumun şişliği indi yamuldu özel günler dışında da hep şişti burun sırtım o kadar genişti ki, kavise dair bir şey yoktu gülünce hatta burnum daha da yamuk duruyordu. Öncekinden daha az nefes alıyordum. Ziyarete gittiğimde anlattığımda senin derin çok kalındı gayet güzel bir burnun var senin eski burnunu gösteriyim mi paltodan gömlek yapılır mı senin yüzün geniş sana bu yakışır gibi şeyler söyledi, nefes alamamamın alerjik sebeplerle olduğunu söyledi ve ameliyat sonrası kullandığım sinus rinse’yi kullanmamı önerdi. Şişlik tam inmemiş insin sonra gel dedi. Bir sonraki gidişimde yeniden ameliyat olmak istediğimi belirttim seninle uğraşmaktan bıktım paranı veriyim gelme bir daha gibi şeyler söyledi. Bir buçuk yıl olsun sonra gel bakarız dedi. Keşke yaptığınız işin arkasında dursaydınız, eski burnumu zaten beğenmediğim için estetik olmaya gelmiştim eski burnun şöyle böyle demeniz ne biliyim. Şuan bir buçuk yıl oldu ve burnum yamuk, kavis yok, kocaman bir burnum var. En azından ne istediğimi dinleseydi, o kadar pişmanım ki, hayatımı etkileyecek kadar psikolojimi bozabilecek kadar etkiledi bu beni, geceleri düşünüp hüngür hüngür ağlıyorum, antidepresana başladım bu sebeple. Fazlasıyla aileme de yansıtıyorum bunu. Ha eğer doğal fark edilmiycek burun istiyorsanız gözüm kapalı tavsiye ederim çünkü son derece estetiksiz, gerçekçi, kusurlu duruyor malesef. Önceden önerdiğim kişiler memnun olmadığımı söylediğindeyse benim mükemmelliyetçi olduğumu söylüyormuş, oysa ne istediğimi bile dinlemeden yaptığınız bir işlem, bunun neresi mükemmelliyetçilik? Ki sonrasında da sadece geçiştirmiştiniz başınızdan savmıştınız . Düzeltme ameliyatına giricem, ilk ameliyatımın böyle olması yıktı ve ailemin maddi olarak bu ameliyat için zor durması girmesi fazlasıyla üzdü beni açıkçası. Keşke direk yapmıcağınızı, beklentilerimi karşılamıycağınızı belirtseydiniz 😔

Merhaba :) bende Yakup beye 4 Aralık günü göğüs büyütme ameliyatı olucam. Banada göğüs ucundan olmamı önerdi fakat ben internetten araştırdığımda göğüs ucunun hissiyatını kaybedebileceği ve de süt kanallarına zarar verebileceğini duydum. Bu durum beni korkuttu çünkü henüz evli değilim ve ilerde çocuğum olduğunda süt bezelerimin zarar görmesinden ve bu yüzden sorun yaşamaktan korkuyorum. Göğüs altından yaptırmak istiyorum açıkçası. Sizde durum nasıl gelişti bana yardımcı olabilirseniz çok çok sevinirim

Merhaba :) bende Yakup beye 4 Aralık günü göğüs büyütme ameliyatı olucam. Banada göğüs ucundan olmamı önerdi fakat ben internetten araştırdığımda göğüs ucunun hissiyatını kaybedebileceği ve de süt kanallarına zarar verebileceğini duydum. Bu durum beni korkuttu çünkü henüz evli değilim ve ilerde çocuğum olduğunda süt bezelerimin zarar görmesinden ve bu yüzden sorun yaşamaktan korkuyorum. Göğüs altından yaptırmak istiyorum açıkçası. Sizde durum nasıl gelişti bana yardımcı olabilirseniz çok çok sevinirim

Merhaba. Haftaiçi Yakup beye randevum var. Benzer endişelerim var seninle. Ameliyat oldunu mu ? Olduysanız süreçle ilgili bilgi verebilir misiniz?

bende ne zaman o gün gelicekte ameliyat sonrası deneyimlerimi paylaşıcam derken sonunda geldi :) ve senelere dayanan istek ve araştırmamla benim için en iyisi olduğunu düşündüğüm doktorumu seçtim ve 28 ocak 2014 te kendimi güvenli ellere teslim ederek ameliyatımı oldum. inanın bu burun konusu benim için dert olmuştu artık hergün teker teker yorumları okudum ameliyat olanlarla iletişime geçtim bir sürü doktorla gerek internet üzerinden gerekse yüzyüze görüştüm artık doktorumu seçip biran önce olup kurtulmak istiyordum. ben eskişehirde yaşıyorum ama burda bikaç özel hastaneye gittim ve içime sinen doktoru bulamayınca hep şehir dışına bakmaya başladım İstanbul ankara izmir vs vs şehir dışında yaptırmayada annemin hiç gönlü yoktu çünkü tampon alçı bant derkn sürekli gidip gelmemz gereckti bişey olsa hemn şehir dışına nasıl gidicektik burnumuzu yapmyan başka doktorlarda ilgilenmezlerdi o yüzden bende hep yaşadığım şehirde olmak istiyordum.. ama sonra kendimi bukadar paraladığım için üzüldüm meğer aradığım doktor burnumun dibindeymiş. herkes diyo burun önemli yapılmışken bikere yapılsın en iyisi olsun o yüzden devlette değil özelde olun en iyi doktorlar orda vs vs.. kendi doktorumla tanışınca hiçte öyle olmadığını gördüm . burun ameliyatlarını 8-15 bin tl arasında yapan doktorları solda sıfır bırakacak bi doktorla karşılaştığım için çok mutluyum. yanlış anlaşılmasın o bahsettiğim 8-15000 tl arasnda ücrete burun estetiği yapan doktorlar kötümü yapıyor asla değil içlerinde harika işler çıkartanlar var ama demek istediğim çok para verince illa harika burnunuz olucak diye bir şey yok kimi insanlarda bu düşünce var ve bu tabuyu yıkmak benim amacım. inanın her yönden harika bir insan yakup bey , yaklaşımı, samimiyeti , içtenliği , bu konudaki deneyimi tecrübesi özellikle yaptığı burunlar :) dediği herşeyde günü gününe tuttu şugün şişliğin iner dedi indi şu gün boğazlarnn acısı geçer dedi geçti çok morarmaz yüzün dedi öyle oldu tecrübe konusunda üstüne yok anlıycağınız çünkü 4000 tane ameliyat yapmış olsun artık okadarda :) eli çok pratik hızlı bu çok iyi bir şey bi gram olsun canımı yakmadı ne ağrım oldu ne sızım bi tek boğazlarm biraz tahriş olmuş oda ameliyatta boğazıma takılan tüp yüzündenmiş ama oda dediği gibi 2 günde geçti zaten. bu konuda deneyimin tecrübenin nekadar önemli olduğunu gördüm her çeşit burun görmüştür her çeşit burnu ameliyat yapmıştır nasıl tip burundan nasıl sonuçlar elde edeceğini çok iyi biliyordur artık. ve okadar çok hastası var ki ben 1 ay önceden randevu aldım ameliyat için :) ve bi insanın enerjisi hiçmi düşmez hiçmi yorulmaz (maşallah diyelim) benim ameliyat olduğum gün sabah 8,30 da bi başladı ameliyata akşam 8 e kadar ve snrasında 2 kere odama geldi ve hala çok enerjik güleryüzlüydü. bu harika doktor sayesinde en çok istediğim şeylerden biri olan burun estetiğini en güzel ve sorunsuz şekilde halletmiş oldum ve ben yakup beye ameliyat olduğum için bi an bile hiç pişman olmadım umarım sonraki süreçlerdede olmam :)
merhaba ben de ameliyat olucam bu doktora benimle özelden iletişime geçme şansınız var mıı

Merhaba ben Yakup Beye ameliyat oldum ve şimdi revizyon için para biriktiriyorum. Benim burnum maalesef olmadı ne görüntü ne nefes olarak ama kendisinden çok memnun olan hastalar da var
Aaa üzüldüm ben de 1 ay sonra olacagim ama tedirginim.. Görüntüsü sonradan mi deforme oldu

Bana zamanla şekli oturacak güzelleşecek dedi doktor ama şişlikler indikçe sorunlar daha da fazla ortaya çıktı.

Back