- 17 Eylül 2017
- 1
- 0
- 1
- 30
- Konu Sahibi slnaknalp93
Merhaba forumda yeniyim.Bende sizin gibi çok okurdum yazılıp çizilenleri burun ameliyatı olmak istiyordum ama kime olacağım nasıl olacak çok düşünüyordum araştırıyordum ve korkuyordum. Daha sonra halam Yakup hocayı tercih etti ve ameliyat oldu gayet başarılı geçti ameliyatı ve beni de halam cesaretlendirdi. Beni rahatsız eden bir bürün kemiğim vardı çok az da nefes alma problemim. Yakup hocadan randevu aldım gittim gayet güzel karşıladı çok sıcakkanlı ve samimi hemen ameliyat günü verdi heyecanla ameliyata girdim çıktım ağrı eşiğim çok düşük olduğu halde öyle anlatılanlar kadar bir ağrım sızım olmadı korkulacak birşey olmadığını anladım daha sonradan. Burnum ilk 6 gün alçıdaydı heyecanla çıkmasını bekliyordum. Yakup bey alçımı çıkardığında elime bir ayna verdi aman allahım dedim resmen burnumun ucu c olmuştu kendimi görmek istemedim ve hemen aynayı geri uzattım. Yakup beyi çok seviyorum niyetim kötülemek değil ama iş başka dostluk başka derler. Neden böyle olduğunu sorunda senin eski burnunda da yamukluk vardı dedi ve bana bir masaj tekniği gösterdi bunu hergün 3 kez 3er dakika yap düzelir dedi. İlk birkaç ay gerçekten kendime bakmak istemiyorum daha sonra düzelmeye başladı fakat hala bir yamukluk var geçen sene eylül ayında olmuştum üzerinden 1 yıl geçti. Diyeceğim o ki kendinizi şartlamayın çok güzel bir burnum olacak okka gibi olacak diye öyle olmadığını görünce çok üzülüyorsunuz. Şans işi halamın burnu çok güzel oldu benimkisi olmadı