• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doç. Dr. Yakup karabağlı

merhaba kızlar sohbetinizi balla kesiyorum bende ameliyat olmak istiyorum bekir sami üre ve yakup karabağlı arasında kaldım biraz tedirginim bana öneriniz var mı bir slnaknalp93 sorum olucakda karabağlının ameliyat fiyatları ne kadar ?

mineli .!.:
Baya iyi duruyo cnm önden özellikle. morarmis falan ama değmiş gibi bi 10 gün daha geçmesi lazım .sen her gün cek fotonu 6 ay boyunca. belki ben de olurum bakalım ben de eskisehirdeyim de istanbuldaki doktorları dusunuyodum
Sargim cikti bu gun vee sonuç :)

Eklentiler

• IMG-20151224-WA0015.jpeg
    IMG-20151224-WA0015.jpeg
    28,2 KB · Görüntüleme: 2.552
Burnum bayagi toparladi ya sislikler azaldi, cogu insan farketmiyor ameliyat oldugumu ve en guzeli de bu dogal duruyor :-) ameliyat olacaklara tavsiyem kesinlikle yakup hocaya ameliyat olun benim suphelerim vardi fakat artik her gun guzellesen bi burnum var :-)

Eklentiler

• IMG_20151228_192247.jpg
    IMG_20151228_192247.jpg
    30,9 KB · Görüntüleme: 1.843
Merhaba kizlar yakup karabagliya bir bucuk sene once gugus esnetigi oldum buyutme. Suan sag gogsumde kitle olustu vallahi cikmazdayim estetikten kimsenin haberi yok kitleler sorun yaratirsa ameliyat oldugum ortaya cikacak korkuyorum da yakup karabagliyla gorusmem gerekiyor muayene ucretini 100 tl yapmis telefon numarasinida kaybettim yakup beyin numarasini bilen varsa bana ulasabilirmi bu kitle konusunu konusmam gerekiyor onunla

Merhaba kizlar yakup karabagliya bir bucuk sene once gugus esnetigi oldum buyutme. Suan sag gogsumde kitle olustu vallahi cikmazdayim estetikten kimsenin haberi yok kitleler sorun yaratirsa ameliyat oldugum ortaya cikacak korkuyorum da yakup karabagliyla gorusmem gerekiyor muayene ucretini 100 tl yapmis telefon numarasinida kaybettim yakup beyin numarasini bilen varsa bana ulasabilirmi bu kitle konusunu konusmam gerekiyor onunla

ben de 12 ocakta yakup beyle burun ameliyatına gireceğim. o yüzden aktif kullandığı numarası bende var. ama az mesaj sayım olduğundan sanırım özel mesajla gönderemiyorum

Burnum bayagi toparladi ya sislikler azaldi, cogu insan farketmiyor ameliyat oldugumu ve en guzeli de bu dogal duruyor :-) ameliyat olacaklara tavsiyem kesinlikle yakup hocaya ameliyat olun benim suphelerim vardi fakat artik her gun guzellesen bi burnum var :-)

merhaba size ameliyatla ilgili birkaç bir şey sormak istiyorum. Hastaneye bir gün önce mi yattınız yoksa ameliyat olduğunuz gün mü? Kaç gün tuvalete gitmekte veya yemek yemekte yardımcı oldular size? Ben 11 senedir burada yaşıyorum. Ancak ailem burada değil. Refakatçi olarak arkadaşım bulunacak yanımda ama onları da çok yormak istemiyorum. Bu yüzden merak ettim bunları.

merhaba size ameliyatla ilgili birkaç bir şey sormak istiyorum. Hastaneye bir gün önce mi yattınız yoksa ameliyat olduğunuz gün mü? Kaç gün tuvalete gitmekte veya yemek yemekte yardımcı oldular size? Ben 11 senedir burada yaşıyorum. Ancak ailem burada değil. Refakatçi olarak arkadaşım bulunacak yanımda ama onları da çok yormak istemiyorum. Bu yüzden merak ettim bunları.
Meraba canim. Ameliyat gunu yattim hastaneye ilk iki gun hastanedeydim. Tuvalete giderken falan yardim lazim oluyor. Yemek konusunda da alci cikana kadar yardimci olacak biri gerekiyor ust dislerin uyusuk olacagindan bogazdaki yaralardan dolayi. 1 hafta falan yani

Merhaba arkadaşlar, ben de 12 ocakta burun ameliyatımı oldum sonunda. Belki 5 senedir Yakup beye olmak istiyordum. Ameliyattan sonra narkozun etkisinden çıkmam için tuttukları odada burnumun ucunda çok ince bir sızı olduğunu hatırlıyorum. Odama getirildiğimde (hala narkozun etkisinden tam kurtulamamıştım) o acı yoktu artık ve sonrasında (bugün 5. günüm) hiçbir şekilde acı veya ağrı hissetmedim. Bendeki en büyük rahatsızlık burundan nefes alamama oldu. Tamponlar hemen ertesi gün çıktı ve bir anlık sol tarafımdan nefes alabildim ama o andan sonra bir daha açılmamak üzere kapandı o delik de... 5 gündür boğaz kuruluğu, tıkanık iki burun deliği ve buna rağmen sürekli gelen bir akıntı yüzünden uykunun nasıl bir şey olduğunu unuttum. Sürekli uyuyup uyanmalar şeklinde ilerleyen bir uyku düzenim var. Doktor bey pazartesi günü alçılarım alındığında düzeleceğimi söylüyor. Ama internette okuduğum şeyler de bunun daha uzun süre sürebileceğinden bahsediyor. Umarım Yakup bey haklıdır diyorum ve pazartesiyi büyük bir heyecanla bekliyorum. Acaba benim gibi olanlarınız var mı aranızda? Varsa da ne kadar sürede düzeldiniz?

Merhaba arkadaşlar, ben de 12 ocakta burun ameliyatımı oldum sonunda. Belki 5 senedir Yakup beye olmak istiyordum. Ameliyattan sonra narkozun etkisinden çıkmam için tuttukları odada burnumun ucunda çok ince bir sızı olduğunu hatırlıyorum. Odama getirildiğimde (hala narkozun etkisinden tam kurtulamamıştım) o acı yoktu artık ve sonrasında (bugün 5. günüm) hiçbir şekilde acı veya ağrı hissetmedim. Bendeki en büyük rahatsızlık burundan nefes alamama oldu. Tamponlar hemen ertesi gün çıktı ve bir anlık sol tarafımdan nefes alabildim ama o andan sonra bir daha açılmamak üzere kapandı o delik de... 5 gündür boğaz kuruluğu, tıkanık iki burun deliği ve buna rağmen sürekli gelen bir akıntı yüzünden uykunun nasıl bir şey olduğunu unuttum. Sürekli uyuyup uyanmalar şeklinde ilerleyen bir uyku düzenim var. Doktor bey pazartesi günü alçılarım alındığında düzeleceğimi söylüyor. Ama internette okuduğum şeyler de bunun daha uzun süre sürebileceğinden bahsediyor. Umarım Yakup bey haklıdır diyorum ve pazartesiyi büyük bir heyecanla bekliyorum. Acaba benim gibi olanlarınız var mı aranızda? Varsa da ne kadar sürede düzeldiniz?
Cnm foto atabilir misin ozelden

M mary_margaret ilk bilgi almak için hastaneye gittiğinizde de muayene ücreti ödediniz mi ne kadar ödediniz. Bende Yakup Karabağlıya burun ameliyatı olmayı düşünüyorum da önce fiyat bilgisi için kendisiyle görüşmem gerek yada hastaneyi arasam söylerler mi acaba

Arkadaşlar merhaba. bende yakup karabağlı hocaya burun ameliyatı oldum yaklaşık 2 yıl önce. hiç ama hiç memnun değilim. ameliyattan sonraki ilk zamanlar burnum süperdi. çünkü şişlikleri inmemişti bayılıyodum. ne zaman ki burnum oturmaya başladı kötü bi ameliyat olduğu ortaya çıktı. şuan burnum yamuk c şeklinde bildiğiniz. burnumun ucu ise bir kabus. çok sinirlendiğim için tekrar gitmedim ama bu aralar gidip tekrar konuşucam. eğer düzeltirim derse tekrar ameliyat olabilirim. diyeceğim o ki ameliyattan hemen sonra sevinmeyin burnunuzun oturmasını bekleyin zaman geçtikte anlaşılıyor. kaç kişiye tavsiye ettim o hocaya ameliyat oldular şuan pişmanım ve tavsiye etmiyorum artık kimseye. benim halimse nolcak bilmiyorum. memnun kalmazsan ikinci ameliyat ücretsiz demişti. ya ikincide olmazsa daha kötü olursa. fikirlerinizi alabilirim. çok teşekkürler.

arkadaşlar ben 18 ağustosta göğüs büyütme ameliyatı oldum, yakup beyden çok çok memnunum. 300cc meme başından yuvarlak konuldu, kas altı olduğu için çook doğal duruyor, top gibi durur diye hiç düşünmeyin. 160cm boyunda, 55kiloyum, 85C sütyen kullanıyorum. doktor çok çok iyi bir insan işini de hakkını vererek yapıyor. içiniz rahat olsun gözünüz kapalı gidin.

Back