- Konu Sahibi slnaknalp93
-
Sargim cikti bu gun vee sonuç :)mineli .!.:Baya iyi duruyo cnm önden özellikle. morarmis falan ama değmiş gibi bi 10 gün daha geçmesi lazım .sen her gün cek fotonu 6 ay boyunca. belki ben de olurum bakalım ben de eskisehirdeyim de istanbuldaki doktorları dusunuyodum
5000 canim yakup karabagli. Ben 1 hafta kadar once ona ameliyat oldum. Adam ciddi anlamda isini biliyor. Sonucu goruyorsun yanislnaknalp93 yeni burnuşunuz hayırlı olsun tez zamanda iyileşsir inş.
Merhaba kizlar yakup karabagliya bir bucuk sene once gugus esnetigi oldum buyutme. Suan sag gogsumde kitle olustu vallahi cikmazdayim estetikten kimsenin haberi yok kitleler sorun yaratirsa ameliyat oldugum ortaya cikacak korkuyorum da yakup karabagliyla gorusmem gerekiyor muayene ucretini 100 tl yapmis telefon numarasinida kaybettim yakup beyin numarasini bilen varsa bana ulasabilirmi bu kitle konusunu konusmam gerekiyor onunla
Burnum bayagi toparladi ya sislikler azaldi, cogu insan farketmiyor ameliyat oldugumu ve en guzeli de bu dogal duruyorameliyat olacaklara tavsiyem kesinlikle yakup hocaya ameliyat olun benim suphelerim vardi fakat artik her gun guzellesen bi burnum var
sanırım özel mesajla gönderebildimNasil yapsak canim benim acil ona ulasmam lazim zor durumdayım inan ki
Canim ben sana ozelden numarami yazdimsanırım özel mesajla gönderebildim
Meraba canim. Ameliyat gunu yattim hastaneye ilk iki gun hastanedeydim. Tuvalete giderken falan yardim lazim oluyor. Yemek konusunda da alci cikana kadar yardimci olacak biri gerekiyor ust dislerin uyusuk olacagindan bogazdaki yaralardan dolayi. 1 hafta falan yanimerhaba size ameliyatla ilgili birkaç bir şey sormak istiyorum. Hastaneye bir gün önce mi yattınız yoksa ameliyat olduğunuz gün mü? Kaç gün tuvalete gitmekte veya yemek yemekte yardımcı oldular size? Ben 11 senedir burada yaşıyorum. Ancak ailem burada değil. Refakatçi olarak arkadaşım bulunacak yanımda ama onları da çok yormak istemiyorum. Bu yüzden merak ettim bunları.
Merhaba bende yakup beye göğüs büyültme ameliyatı olmak istiyorum deneyimlerinizi öğrenmek istiyorumRhinoplasti ve meme ameliyatı düşünen herkese şiddetle tavsiye ederim
Cnm foto atabilir misin ozeldenMerhaba arkadaşlar, ben de 12 ocakta burun ameliyatımı oldum sonunda. Belki 5 senedir Yakup beye olmak istiyordum. Ameliyattan sonra narkozun etkisinden çıkmam için tuttukları odada burnumun ucunda çok ince bir sızı olduğunu hatırlıyorum. Odama getirildiğimde (hala narkozun etkisinden tam kurtulamamıştım) o acı yoktu artık ve sonrasında (bugün 5. günüm) hiçbir şekilde acı veya ağrı hissetmedim. Bendeki en büyük rahatsızlık burundan nefes alamama oldu. Tamponlar hemen ertesi gün çıktı ve bir anlık sol tarafımdan nefes alabildim ama o andan sonra bir daha açılmamak üzere kapandı o delik de... 5 gündür boğaz kuruluğu, tıkanık iki burun deliği ve buna rağmen sürekli gelen bir akıntı yüzünden uykunun nasıl bir şey olduğunu unuttum. Sürekli uyuyup uyanmalar şeklinde ilerleyen bir uyku düzenim var. Doktor bey pazartesi günü alçılarım alındığında düzeleceğimi söylüyor. Ama internette okuduğum şeyler de bunun daha uzun süre sürebileceğinden bahsediyor. Umarım Yakup bey haklıdır diyorum ve pazartesiyi büyük bir heyecanla bekliyorum. Acaba benim gibi olanlarınız var mı aranızda? Varsa da ne kadar sürede düzeldiniz?
Yeni ûye oldum ve yakup beye persembe gunu randevum var rica etsem instgramdan bana yazavilirmisin seninle konusmak istiyorum tugcekahya26rica ederim yardımcı olabiliyosam ne mutlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?