Doç. Dr. Yakup karabağlı

canım çok sevindim adına ben ilk ameliyatımı beklen sami üreye oldum ve suan burnum yamuk tekrar ikinciye ameliyat olucam yakup beye ilkinde sorun yaşadığım için ikincide tedirginim resimlerini görme şansım var mı yada yüzyüze seni görme şansım varmıdır.

Merhaba ben 2 ay önce yakup beye burun ameliyatı oldum. Hiç istediğim gibi olmadı maalesef çok güvenerek gitmiştim şimdi aynaya her baktığımda canım sıkılıyor[/QUOTE]
canım çok çok üzüldüm bende yakup beye ameliyat olmayı düşünüyodum suan çok karıştı kafam resim atabilirmisin

Canm peki bu doktor nerde suan hangi sehirde ve ameliyat ucreti sen ne kadar oldun soyleyebilir misin

Ben de 2 gun once yakup karabagliya burun ameliyati yaptirdim. Ameliyat sonrasi cok buyuk bir agriyla uyandim. Ogrendigime gore ameliyatim 2:30 saat surmus. Buna ragmen sukur ki cildim dayanikli oldugu icin pek bir morarma olmadi. Tamponlardan dolayi kaslarimin arasindaki boslukta basinc oldu beni biraz o rahatsiz etti. Agzimdan nefes almak zorunda kaldigim icin bogazim surekli kuruyordu ve mecburen surekli yutkunmak zorunda kaliyordum gerci halen ayni durumdayim neyse bi kac saat sonra su icip yemek yiyebilecegimi soylediklerinde cok sevindim aksam yemegini rahatca yiyebildim annem sagolsun elleriyle yedirdi hemsire rahat uyuyayim diye surup verdi ama buna ragmen gece uyuyamadim. Her saat basi uyandim bogaz kurulugundan dolayi kimi zaman kendi horlamamdan dolayi neyse bir sekilde atlattim geceyi, sabah oldu kahvalti yapacakken midem bulandi yapamadim. Saniyorum ki geniz akintisindan dolayi. Oksurukler olacaktir, ben bi kac kere kanli balgam tukurdum normalmis bu sizi korkutmasin. Neyse ki yorgunluktan gun icinde uyudum. Hemsireler tansiyonumu olcmek icin geldiginde uyandim sadece. Ve bi kac saat sonra doktorum geldi tamponlari cikarmak icin. Uykudan uyandim tabi huysuzum, sag deligimdeki tampon basinctan dolayi ta gozumun oraya kadar cikmis, ilk onu cikardi, canim bayagi yandi cok yukari ciktigi icin. Sol tarafa gecmeden once sakinlesmemi bekledi doktor. Ben cok korkuyordum hani aciyacak diye sakinlestim ve sandigim kadar cok acimadi. Yenilerini takti falan. Oylelikle aksam oldu onlari da cikardi, canim yanmadi bu sefer. Taburcu olmadan once ilaclari falan anlatti doktorum. Sonra eve geldim koltuguma kuruldum, iki yastigi ust uste koydum basimi yukarda tuttum hep. Buyuk bi tavsiye vereyim, seyahat yastiklarindan alin, eger siz de benim gibi uyurken burnumu carparim diye korkuyorsaniz buyuk bir cozum! Evdeki ilk gecemde de uyanip durdum fakat hastanedeki kadar sık degildi. Dinlenebildim. Sisliklerim yanaklarima dogru indi. Ne kadar sislik desek de cok seker gozukuyor bu halim :-D eger siz de burnunuzdan rahatsizsaniz ameliyattan korkmayin derim. Doktorum her ne kadar benim irkilmeme, korkmama kizsa da isinde basarili biri.
Bir de su notu da duseyim, gozluk kullaniyorsaniz ne kadar alci olursa olsun gozlugunuzu uzun sure takmayin agri yapiyor.. Surekli buz uygulayin. Asiri faydasi var. Sisligi ve morlugu buyuk olcude azaltiyor agriyi hafifletiyor. Bu gunu saymazsak 3 gun sonra alcim ve dikislerim alinacak burnum temizlenecek. Gelisme oldukca bu konu altinda fotograflarla beraber paylasacagim. Ameliyat olmus ve olacaklara gecmis olsun diyorum!

Eklentiler

• IMG-20151215-WA0005.jpeg
    36,5 KB · Görüntüleme: 1.346
Geçmiş olsun nasıl bi burun istemistin 15 gün sonraki halini merak ediyorum şimdiden cnm
Cok sagol canim insallah guzel olacak ya. Kendim, kendi fotografim ustunde oynamistim doktoruma da o sekli tarif etmistim soldaki eski hali burnumun insallah yeni hali de sagdaki olacak

Eklentiler

• Screenshot_2015-12-14-18-48-51.png
    274,6 KB · Görüntüleme: 2.799
Hadi inşallah kavis istemedin sanırım ben minik kavis de istiyorum ins gerçeği daha güzel olur
Zaten sen aklindaki seyi doktora anlatinca o senin yuzune yakisacak seyi soyluyo o yuzden hani kafan rahat olsun benim de bu gun hafif agrili basladi burun tikanikligim yuzunden :-( pazartesiye kadar sabredecegim :-\

Bu gün son alçılı günüm!! morluklar bayagı azaldı, 4. gün sislikler yanagima indi fakat o sislikler de ciddi derecede azaldi. Agrilar da ayni sekilde azaldi. Sag burun deligim tikaliydi 5. günun sabahi kisa sureligine acildi sonra yeniden tikandi. Bu sabah yine acildi sag burun deligim ve halen kapanmadi :-D bu mutlulugumu ameliyat olanlar anlar. Mimiklerimde biraz daha rahatlama var, zor da olsa tebessum edebiliyorum! :-D konusmam da ayni sekilde biraz daha rahat. Burun akintim da bayagi azaldi. Daha rahat yemek yiyebiliyorum. Baslarda bu kadar hizli iyilesecegimi dusunmuyordum acikcasi. Su an icin kaygilarim, 'acaba burnum duzgun oldu mu' , 'alcim ve dikisim alinirken canim aciyacak mi' , 'doktor pansuman ve temizleme sirasinda canimi yakar mi'... Korkunun ecele faydasi yok diyerek yarin cesur durmaya karar verdim! :-D Yarin icin dua edin sans dileyin, ihtiyacim olacak

Eklentiler

• pixlr_20151220093128525.jpg
    60,2 KB · Görüntüleme: 2.311
Dikislerin alinmasi sandigim kadar acitmadi. Sadece alci alinirken bant cok yapistigi icin o canimi yakti. Ama bu gun canimi en cok yakan sey, doktorun alci ciktiktan sargiyi yaptiktan sonra kemikler oturmus mu diye bastirmasi oldu. Bunu yasayacak olanlara en buyuk tavsiyem su, ne kadar acirsa acisin sakin kaslarinizi sikmayin. Kaşlarinizi ozellikle. Yuzunuzu acidan burusturmak daha cok aciya sebep oluyor, Allahtan cabuk farkettim. Simdi burnum cok iyi. Sekli de duzgun sisliklere ragmen.

Eklentiler

• pixlr.jpg
    47,9 KB · Görüntüleme: 2.306
Baya iyi duruyo cnm önden özellikle. morarmis falan ama değmiş gibi bi 10 gün daha geçmesi lazım .sen her gün cek fotonu 6 ay boyunca. belki ben de olurum bakalım ben de eskisehirdeyim de istanbuldaki doktorları dusunuyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…