- Konu Sahibi slnaknalp93
-
merhaba bende yakup beye randevu aldım ama korkuyorum sana nasıl ulaşabilirim destege ihtiyacım varbende ne zaman o gün gelicekte ameliyat sonrası deneyimlerimi paylaşıcam derken sonunda geldi :) ve senelere dayanan istek ve araştırmamla benim için en iyisi olduğunu düşündüğüm doktorumu seçtim ve 28 ocak 2014 te kendimi güvenli ellere teslim ederek ameliyatımı oldum. inanın bu burun konusu benim için dert olmuştu artık hergün teker teker yorumları okudum ameliyat olanlarla iletişime geçtim bir sürü doktorla gerek internet üzerinden gerekse yüzyüze görüştüm artık doktorumu seçip biran önce olup kurtulmak istiyordum. ben eskişehirde yaşıyorum ama burda bikaç özel hastaneye gittim ve içime sinen doktoru bulamayınca hep şehir dışına bakmaya başladım İstanbul ankara izmir vs vs şehir dışında yaptırmayada annemin hiç gönlü yoktu çünkü tampon alçı bant derkn sürekli gidip gelmemz gereckti bişey olsa hemn şehir dışına nasıl gidicektik burnumuzu yapmyan başka doktorlarda ilgilenmezlerdi o yüzden bende hep yaşadığım şehirde olmak istiyordum.. ama sonra kendimi bukadar paraladığım için üzüldüm meğer aradığım doktor burnumun dibindeymiş. herkes diyo burun önemli yapılmışken bikere yapılsın en iyisi olsun o yüzden devlette değil özelde olun en iyi doktorlar orda vs vs.. kendi doktorumla tanışınca hiçte öyle olmadığını gördüm . burun ameliyatlarını 8-15 bin tl arasında yapan doktorları solda sıfır bırakacak bi doktorla karşılaştığım için çok mutluyum. yanlış anlaşılmasın o bahsettiğim 8-15000 tl arasnda ücrete burun estetiği yapan doktorlar kötümü yapıyor asla değil içlerinde harika işler çıkartanlar var ama demek istediğim çok para verince illa harika burnunuz olucak diye bir şey yok kimi insanlarda bu düşünce var ve bu tabuyu yıkmak benim amacım. inanın her yönden harika bir insan yakup bey , yaklaşımı, samimiyeti , içtenliği , bu konudaki deneyimi tecrübesi özellikle yaptığı burunlar :) dediği herşeyde günü gününe tuttu şugün şişliğin iner dedi indi şu gün boğazlarnn acısı geçer dedi geçti çok morarmaz yüzün dedi öyle oldu tecrübe konusunda üstüne yok anlıycağınız çünkü 4000 tane ameliyat yapmış olsun artık okadarda :) eli çok pratik hızlı bu çok iyi bir şey bi gram olsun canımı yakmadı ne ağrım oldu ne sızım bi tek boğazlarm biraz tahriş olmuş oda ameliyatta boğazıma takılan tüp yüzündenmiş ama oda dediği gibi 2 günde geçti zaten. bu konuda deneyimin tecrübenin nekadar önemli olduğunu gördüm her çeşit burun görmüştür her çeşit burnu ameliyat yapmıştır nasıl tip burundan nasıl sonuçlar elde edeceğini çok iyi biliyordur artık. ve okadar çok hastası var ki ben 1 ay önceden randevu aldım ameliyat için :) ve bi insanın enerjisi hiçmi düşmez hiçmi yorulmaz (maşallah diyelim) benim ameliyat olduğum gün sabah 8,30 da bi başladı ameliyata akşam 8 e kadar ve snrasında 2 kere odama geldi ve hala çok enerjik güleryüzlüydü. bu harika doktor sayesinde en çok istediğim şeylerden biri olan burun estetiğini en güzel ve sorunsuz şekilde halletmiş oldum ve ben yakup beye ameliyat olduğum için bi an bile hiç pişman olmadım umarım sonraki süreçlerdede olmam :)
merhaba bende yakup beye randevu aldım ama korkuyorum sana nasıl ulaşabilirim destege ihtiyacım var
tesekkurler guzel bi konu
Canim ozelden numarani atarsan konusruz
Merhaba ben 2 ay önce yakup beye burun ameliyatı oldum. Hiç istediğim gibi olmadı maalesefmrb =) bnde burnumu yakup beye yaptırmak istiyorum. nasıl memnun kaldınız mı ? cok merak ediyorum yardımcı olursanız sevinirim =))
Merhaba ben 2 ay önce yakup beye burun ameliyatı oldum. Hiç istediğim gibi olmadı maalesefçok güvenerek gitmiştim şimdi aynaya her baktığımda canım sıkılıyor[/QUO. Resim atarsaniz yorum yapariz,nicin memnun kalmadiniz yakup hocadan
olmak istiyordum.. ama sonra kendimi bukadar p
hangi hastanede doktorr ?bende ne zaman o gün gelicekte ameliyat sonrası deneyimlerimi paylaşıcam derken sonunda geldi :) ve senelere dayanan istek ve araştırmamla benim için en iyisi olduğunu düşündüğüm doktorumu seçtim ve 28 ocak 2014 te kendimi güvenli ellere teslim ederek ameliyatımı oldum. inanın bu burun konusu benim için dert olmuştu artık hergün teker teker yorumları okudum ameliyat olanlarla iletişime geçtim bir sürü doktorla gerek internet üzerinden gerekse yüzyüze görüştüm artık doktorumu seçip biran önce olup kurtulmak istiyordum. ben eskişehirde yaşıyorum ama burda bikaç özel hastaneye gittim ve içime sinen doktoru bulamayınca hep şehir dışına bakmaya başladım İstanbul ankara izmir vs vs şehir dışında yaptırmayada annemin hiç gönlü yoktu çünkü tampon alçı bant derkn sürekli gidip gelmemz gereckti bişey olsa hemn şehir dışına nasıl gidicektik burnumuzu yapmyan başka doktorlarda ilgilenmezlerdi o yüzden bende hep yaşadığım şehirde olmak istiyordum.. ama sonra kendimi bukadar paraladığım için üzüldüm meğer aradığım doktor burnumun dibindeymiş. herkes diyo burun önemli yapılmışken bikere yapılsın en iyisi olsun o yüzden devlette değil özelde olun en iyi doktorlar orda vs vs.. kendi doktorumla tanışınca hiçte öyle olmadığını gördüm . burun ameliyatlarını 8-15 bin tl arasında yapan doktorları solda sıfır bırakacak bi doktorla karşılaştığım için çok mutluyum. yanlış anlaşılmasın o bahsettiğim 8-15000 tl arasnda ücrete burun estetiği yapan doktorlar kötümü yapıyor asla değil içlerinde harika işler çıkartanlar var ama demek istediğim çok para verince illa harika burnunuz olucak diye bir şey yok kimi insanlarda bu düşünce var ve bu tabuyu yıkmak benim amacım. inanın her yönden harika bir insan yakup bey , yaklaşımı, samimiyeti , içtenliği , bu konudaki deneyimi tecrübesi özellikle yaptığı burunlar :) dediği herşeyde günü gününe tuttu şugün şişliğin iner dedi indi şu gün boğazlarnn acısı geçer dedi geçti çok morarmaz yüzün dedi öyle oldu tecrübe konusunda üstüne yok anlıycağınız çünkü 4000 tane ameliyat yapmış olsun artık okadarda :) eli çok pratik hızlı bu çok iyi bir şey bi gram olsun canımı yakmadı ne ağrım oldu ne sızım bi tek boğazlarm biraz tahriş olmuş oda ameliyatta boğazıma takılan tüp yüzündenmiş ama oda dediği gibi 2 günde geçti zaten. bu konuda deneyimin tecrübenin nekadar önemli olduğunu gördüm her çeşit burun görmüştür her çeşit burnu ameliyat yapmıştır nasıl tip burundan nasıl sonuçlar elde edeceğini çok iyi biliyordur artık. ve okadar çok hastası var ki ben 1 ay önceden randevu aldım ameliyat için :) ve bi insanın enerjisi hiçmi düşmez hiçmi yorulmaz (maşallah diyelim) benim ameliyat olduğum gün sabah 8,30 da bi başladı ameliyata akşam 8 e kadar ve snrasında 2 kere odama geldi ve hala çok enerjik güleryüzlüydü. bu harika doktor sayesinde en çok istediğim şeylerden biri olan burun estetiğini en güzel ve sorunsuz şekilde halletmiş oldum ve ben yakup beye ameliyat olduğum için bi an bile hiç pişman olmadım umarım sonraki süreçlerdede olmam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?