• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doç. Dr. Selda Pelin Kartal

ccnnss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2020
1
0
1
37
2017 yılında yanlış işlem ışık dolgusu sorunu yaşadım. Sorunun düzeltilmesi için doktor arayışındayken 3-5 kişiden Pelin hocanın botoks ,ışık dolgusu ,dudak dolgusunda çok iyi olduğunu duydum. Ayrıca Doç. Dr. Selda Pelin Kartal hocamızı televizyonlarda sık sık halkı bilgilendirirken görüyordum. Tavsiye edenlerinde botoks,gözaltı ışık dolgusu sonuçlarının ne kadar olumlu ve güzel olduğunu görünce. Pelin hocanın kapısını çaldım. Hastanede çok yoğun olmasına rağmen benimle inanılmaz ilgilendi. Öncelikle yoğunum hastam çok gibi alışılmış cevaplardan ziyade lütfen bekle seninle ilgileneceğim dedi. Ve yaşadığım gözaltı ışık dolgusunda ki bozukluğu düzeltmek için yapılan ışık dolgusunu sorunsuzca eritti. Bir hastayla özellikle morali bozulmuş, aynaya bile bakmak istemeyen bir hastayla öyle bir ilgileniyor ki pozitif enerjisi sayesinde ve tabii ki yaptığı işlemle sizi en kısa sürede mutlu etmeyi başarabiliyor. Yapılan ışık dolgusunun kötü etkilerini Pelin hocam sayesinde çok kısa sürede atlattık. Ve öğrendim ki işlem yaptırırken işinin ehline gitmek gerekli.

Son düzenleme:
Back